Tsubasa
אתה רואה שביצת האוניקס מקריסטל נכנסת במהירות וללא קושי רב,אתה שומע פיצוץ אדיר מגיע מיער החרקים שקרוב מאוד למרכז הפוקימונים,אתה שומע צעקה שנשמעת כמו:"הם באים!".
BarMaster
אתה רואה את סלבי מחייך ולידך מופיע טנגלה קטן מאוד,אתה רואה שהוא מחייך אליך והוא מתחיל לזהור,אתה רואה שהוא מתפתח לטנגרווג' ענק,אתה רואה שליד סלבי מופיע ספטייל.
Eliyaex
אתה שומע קול שאומר:"מישהו קרא בשמי?" אתה רואה נער בעל שיער שחור,מאוד דומה ליוליוס,אך מעט יותר מבוגר,צ'רלס מושיט לך את ידו ואומר לך:"צ'רלס,אליט פור האש".
Food Fighter
אתה רואה שדסדוקס מתעופף באזורים רבים באזור,כעבור עשר דקות,הוא מגיע אליך,מסמן לך להתקרב לאזור מסוים מאוד,אתה רואה,שזהו אזור שבו יוליוס נלחם,נגד שלושה אנשים שונים.
הרוח המתמטיקאית
האיש מחייך ולא עונה,אתה רואה שמאחורי האיש יוצא הסיוט הגדול ביותר של כול איש בעולם הפוקימון,דרקאי,פוקימון הסיוט,אתה רואה איך דיימונד מביטה בדרקאי במבט שונא.
Itai
אתה מבין שהמשימה היא הרבה יותר פשוטה,אתה רואה שביל,ולידו שלט עץ רקוב,אתה רואה שהוא כתוב בשתי שפות,שפת האנון,ושפץ האנוש,בשלט כתוב:"אבן העשב הכבירה".
סלמנס
עומר דוחף אותך ואומר לך:"אם אתה רוצה ללמוד איך נלחמים ברמה העלובה שלך,תלך למישהו שיכול לעזור לך באמת,אל תשאל,מנהיגי מכון או אליט פור אם הם יכולים לעזור,כי להם יש דברים אחרים לעשות!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"ואו!אתה כאילו באמת האליט פור של האש???מדהים!!זה כבוד גדול בשבילי לפגוש אותך!!"אני לוחץ את ידו בחום ושואל אותו יוליוס כרגע הפנה אותי אליך בנוגע לפוקימונים שלי ערכתי נגדו שתי קרבות והפסדתי אחד עם בויזל ואחד עם צארמנדר לאחר מכן הוא אמר שיש להם פוטנציאל רק שאני לא ממש אותו אז תהיתי אם תוכל לעזור לי בנוגע לצארמנדר"אני שואל אותו בתחינה
Tsubasa
אתה רואה שהדרך ליער החרקים חסומה על ידי כמאה אנשים,כולם לבושים מדים שחורים ואליהם מוטבעת המילה ICE באנגלית,אתה מבין,שהעיר ג'ול-ריו תחת מתקפה.
Eliyaex
האליט פור של האש,צ'רלס מסתכל אליך ומביט בך,הוא אומר לך:"לצערי,היום לא אוכל לעזור לך,אני אתגרתי את עומר,מנהיג האליט פור,לקרב של שלושה על שלושה,בעיר לוליה הקרובה,האם תצטרפו אלי?".
Food Fighter
אתה רואה נער דומה בצורה מפתיעה ליוליוס אך עם זאת יותר מבוגר,הוא זורק פוכדור סגול מסתורי שלא ראית קודם והוא צועק:"הטראן!צא בכול הכוח!".
Pika Food
אתה רואה שוולפיקס מביט בצורה שואלת מאוד במדקיפ,הוא לא מבין מה בדיוק קרה לו,אתה רואה פיצוץ להבה חזק מאוד שאינו מגיע מוולפיקס,אך גם לא מגיע ממדקיפ,אתה מסתובב ורואה צ'ריזארד עוצמתי מאחוריך.
הרוח המתמטיקאית
השומר מחייך ואומר:"נעים מאוד,אלוף ליגת סינו לפני כמה שנים,שמי הוא טאקוטו,אולי שמעת אלי,הדרקאי שלי הוא פוקימון מיוחד מאוד,ונדיר מאוד,הוא יכול להשמיד כול מי שעומד נגדו".
Itai
אתה ממשיך בדרך,אתה רואה שהעצים,לאט מאוד מתחילים להיגמר,אתה מבין שאתה או מגיע לסוף היער,או לקרחת יער,אתה רואה אבן עשב ענקית מונחת על הרצפה.
סלמנס
אתה רואה את עומר מביט בך ובסינדווקויל שלך במבט מזלזל וממשיך בדרכו,אתה רואה שהוא נכנס למעבדה של הפרופסור,אתה מחכה עד שסינדווקויל יתעורר,אתה רואה שכעבור עשר דקות,כמה דברים קורים,פרופסור איקרן יוצא מהעבדה בריצה,אחריו עומר והוא מחזיק קלסר קטן וסינדווקויל מתעורר.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)