Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 36 ראשוןראשון ... 2533343536 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [B][U]Food Fighter
    *להבא יותר מושקע.
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שאי אפשר להיכנס או לצאת מהמעיר ג'ול-ריו בגלל הקרב האכזרי,אתה מבין שאתה צריך להילחם יחד עם תושבי העיר.

*שתדע אי-אפשר להשקיע בתגובות לפעמים בגלל ההמשכים...
    -----
    אני אחזור חזרה,אבדוק עם מי אפשר להילחם ואם אני לא אמצא יריב אז אוציא את דסדוקס ואגיד לו:"תחפש דרך יציאה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: גיא
    סלמנס
    הילד מסתכל עליך במבט מלגלג ואומר לך:"אתה לא ממש יודע מי אני נכון,אני הוא מנהיג האליט פור של מחוז האורטלון,שמי הוא עומר,ושטייפו הייתה הפוקימון ההתחלתי שלי,היא אף פעם לא נחה,עד הסוף,ולא שלא נתתי לה לנוח היא פשוט לא רצתה".
    "לא, אני לא יודע מי אתה...
    אני ברק, נעים להכיר.
    אז אולי טייפו לא רצתה לנוח, אולי סינדקוויל פשוט עייף...
    אני מצטער שהתרגזתי, בכל מקרה אני סומך לגמרי על סינדקוויל, אולי פשוט הפוקימונים שלנו שונים...
    בכל מקרה, יש לך דרך לעזור לי?" אשאל את עומר
    הקדשות:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לlelouch על החתימה הזו!

קרדיט לtalent man
    הFC שלי ביהלום:442716003962
    תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה!

Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי סלמנס המלך צפה בהודעה
    גם אני אוהב לצטט!

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Tsubasa
    האחות ג'וי מחייכת ואומרת לך:"ברור שזה בחינם,אנחנו פה לא בשביל הכסף,בשביל המסירות לפוקימונים,ולעזרה למאמנים צעירים ומבוגרים שצריכים עזרה".

BarMaster
    סלבי צוחק ואומר:"ברור,שלא,זה לא יהיה הוגן אם אני אשתמש בפוקימונים אגדיים ואתה לא,אלא אם כן אתה כן רוצה בזה".

Eliyaex
    יוליוס מביט בך ואומר לך:"מצטער,אבל זו לא ההתמחות שלי,פוקימוני אש,אחי צ'רלס,לשעבר מנהיג מכון העיר,הוא אלוף פוקימוני האש".

Food Fighter
    *להבא יותר מושקע.
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שאי אפשר להיכנס או לצאת מהמעיר ג'ול-ריו בגלל הקרב האכזרי,אתה מבין שאתה צריך להילחם יחד עם תושבי העיר.

Pika Food
    אתה שומע שהפוקדע אומר לך:"מביט יודע את מתקפת אקדח מים רק בזכות יכולת המבול שלו,אחרי שהיכולת תעלם,מדקיפ,אם הוא יהיה מספיק חזק הוא יוכל להפעיל אותה כמו שצריך,אך אם לא אז לא".

הרוח המתמטיקאית
    האיש הודף את טריקו והוא אומר לך:"יש דרך לעבור אבל היא לנצח אותי בדוקרב פוקימונים,אחד על אחד עד הסוף,לעמוד מול האויבים".

Itai
    אתה מביט סביבך ואתה רואה המון עלים והמון אבנים,וגם די הרבה אבני עלה,אך הם לא נראים מיוחדים,אתה שומע קול שאומר לך:"תמצא את אבן העלה הגדולה ביותר".

סלמנס
    הילד מסתכל עליך במבט מלגלג ואומר לך:"אתה לא ממש יודע מי אני נכון,אני הוא מנהיג האליט פור של מחוז האורטלון,שמי הוא עומר,ושטייפו הייתה הפוקימון ההתחלתי שלי,היא אף פעם לא נחה,עד הסוף,ולא שלא נתתי לה לנוח היא פשוט לא רצתה".
    "ומה עם פוקימוני מים?אני אשאל אותו "ואיפה אני יכול למצוא את צרלס הזה?אני חייב למצוא אותו!"

4. משתמש מנוסה
    Tsubasa
    האחות ג'וי מחייכת ואומרת לך:"ברור שזה בחינם,אנחנו פה לא בשביל הכסף,בשביל המסירות לפוקימונים,ולעזרה למאמנים צעירים ומבוגרים שצריכים עזרה".

BarMaster
    סלבי צוחק ואומר:"ברור,שלא,זה לא יהיה הוגן אם אני אשתמש בפוקימונים אגדיים ואתה לא,אלא אם כן אתה כן רוצה בזה".

Eliyaex
    יוליוס מביט בך ואומר לך:"מצטער,אבל זו לא ההתמחות שלי,פוקימוני אש,אחי צ'רלס,לשעבר מנהיג מכון העיר,הוא אלוף פוקימוני האש".

Food Fighter
    *להבא יותר מושקע.

Pika Food
    אתה שומע שהפוקדע אומר לך:"מביט יודע את מתקפת אקדח מים רק בזכות יכולת המבול שלו,אחרי שהיכולת תעלם,מדקיפ,אם הוא יהיה מספיק חזק הוא יוכל להפעיל אותה כמו שצריך,אך אם לא אז לא".

הרוח המתמטיקאית
    האיש הודף את טריקו והוא אומר לך:"יש דרך לעבור אבל היא לנצח אותי בדוקרב פוקימונים,אחד על אחד עד הסוף,לעמוד מול האויבים".

Itai
    אתה מביט סביבך ואתה רואה המון עלים והמון אבנים,וגם די הרבה אבני עלה,אך הם לא נראים מיוחדים,אתה שומע קול שאומר לך:"תמצא את אבן העלה הגדולה ביותר".

סלמנס
    "אני ממש לא רוצה שיצטרף אליך עוד פוקימון אגדי זה הדבר האחרון שהעשה" אגיד לו בגיחוח
    "טוב עם ככה אז אני אבחר ב..." אגיד ואחשוב עד שהגיע להחלטה: "כן כמובן החלטתי אני רוצה את טאנגרוו'ץ"

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tsubasa
    אתה רואה שביצת האוניקס מקריסטל נכנסת במהירות וללא קושי רב,אתה שומע פיצוץ אדיר מגיע מיער החרקים שקרוב מאוד למרכז הפוקימונים,אתה שומע צעקה שנשמעת כמו:"הם באים!".

BarMaster
    אתה רואה את סלבי מחייך ולידך מופיע טנגלה קטן מאוד,אתה רואה שהוא מחייך אליך והוא מתחיל לזהור,אתה רואה שהוא מתפתח לטנגרווג' ענק,אתה רואה שליד סלבי מופיע ספטייל.

Eliyaex
    אתה שומע קול שאומר:"מישהו קרא בשמי?" אתה רואה נער בעל שיער שחור,מאוד דומה ליוליוס,אך מעט יותר מבוגר,צ'רלס מושיט לך את ידו ואומר לך:"צ'רלס,אליט פור האש".

Food Fighter
    אתה רואה שדסדוקס מתעופף באזורים רבים באזור,כעבור עשר דקות,הוא מגיע אליך,מסמן לך להתקרב לאזור מסוים מאוד,אתה רואה,שזהו אזור שבו יוליוס נלחם,נגד שלושה אנשים שונים.

הרוח המתמטיקאית
    האיש מחייך ולא עונה,אתה רואה שמאחורי האיש יוצא הסיוט הגדול ביותר של כול איש בעולם הפוקימון,דרקאי,פוקימון הסיוט,אתה רואה איך דיימונד מביטה בדרקאי במבט שונא.

Itai
    אתה מבין שהמשימה היא הרבה יותר פשוטה,אתה רואה שביל,ולידו שלט עץ רקוב,אתה רואה שהוא כתוב בשתי שפות,שפת האנון,ושפץ האנוש,בשלט כתוב:"אבן העשב הכבירה".

סלמנס
    עומר דוחף אותך ואומר לך:"אם אתה רוצה ללמוד איך נלחמים ברמה העלובה שלך,תלך למישהו שיכול לעזור לך באמת,אל תשאל,מנהיגי מכון או אליט פור אם הם יכולים לעזור,כי להם יש דברים אחרים לעשות!".

6. משתמש מנוסה
    [B][U]Food Fighter
    אתה רואה שדסדוקס מתעופף באזורים רבים באזור,כעבור עשר דקות,הוא מגיע אליך,מסמן לך להתקרב לאזור מסוים מאוד,אתה רואה,שזהו אזור שבו יוליוס נלחם,נגד שלושה אנשים שונים.

"למה אתה נלחם בהם?"אשאל את יוליוס ואז אגיד לדסדוקס:"תבדוק עוד מקומות כדי שאני אברח מכאן"

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Pika Food
    "טוב מאוד מאדקיפ!" אומר ואחייך אליהם,אומר לוולפיקס:"תקשיב,תעלה על גבו של מאדקיפ" אחייך אליו ואגיד לו,אחכה ואז אומר למאדקיפ:"עכשיו תרים אותו למעלה וולפיקס תנסה להשתמש בגחלת ולהסתובב באותו הזמן מהר בשביל ליצור גלגל להבה ותקוף את הדלת!" אומר לוולפיקס ואשמח על עבודת הצוות.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Tsubasa
    אתה רואה שביצת האוניקס מקריסטל נכנסת במהירות וללא קושי רב,אתה שומע פיצוץ אדיר מגיע מיער החרקים שקרוב מאוד למרכז הפוקימונים,אתה שומע צעקה שנשמעת כמו:"הם באים!".
    [[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני יוצא במהירות מן מרכז הפוקימונים ואז רץ מהר לעבר יער החרקים.בדרך אני נזהר שלא להפיל את ביצת האוניקס שלי.ואני גם מצכין את הפוכדור של טאפיג ליציאה החוצה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Tsubasa

BarMaster
    אתה רואה את סלבי מחייך ולידך מופיע טנגלה קטן מאוד,אתה רואה שהוא מחייך אליך והוא מתחיל לזהור,אתה רואה שהוא מתפתח לטנגרווג' ענק,אתה רואה שליד סלבי מופיע ספטייל.

Eliyaex
    אתה שומע קול שאומר:"מישהו קרא בשמי?" אתה רואה נער בעל שיער שחור,מאוד דומה ליוליוס,אך מעט יותר מבוגר,צ'רלס מושיט לך את ידו ואומר לך:"צ'רלס,אליט פור האש".

Food Fighter

הרוח המתמטיקאית
    האיש מחייך ולא עונה,אתה רואה שמאחורי האיש יוצא הסיוט הגדול ביותר של כול איש בעולם הפוקימון,דרקאי,פוקימון הסיוט,אתה רואה איך דיימונד מביטה בדרקאי במבט שונא.

Itai
    אתה מבין שהמשימה היא הרבה יותר פשוטה,אתה רואה שביל,ולידו שלט עץ רקוב,אתה רואה שהוא כתוב בשתי שפות,שפת האנון,ושפץ האנוש,בשלט כתוב:"אבן העשב הכבירה".

סלמנס
    עומר דוחף אותך ואומר לך:"אם אתה רוצה ללמוד איך נלחמים ברמה העלובה שלך,תלך למישהו שיכול לעזור לך באמת,אל תשאל,מנהיגי מכון או אליט פור אם הם יכולים לעזור,כי להם יש דברים אחרים לעשות!".
    "ואו!אתה כאילו באמת האליט פור של האש???מדהים!!זה כבוד גדול בשבילי לפגוש אותך!!"אני לוחץ את ידו בחום ושואל אותו יוליוס כרגע הפנה אותי אליך בנוגע לפוקימונים שלי ערכתי נגדו שתי קרבות והפסדתי אחד עם בויזל ואחד עם צארמנדר לאחר מכן הוא אמר שיש להם פוטנציאל רק שאני לא ממש אותו אז תהיתי אם תוכל לעזור לי בנוגע לצארמנדר"אני שואל אותו בתחינה

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    "איך השגת אותו?"אני אומר בפלאיה וממשעיך "טריקו תשתמש בדחיפה לעברו!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש סופר ספאמר
    Tsubasa

BarMaster

Eliyaex

Food Fighter

הרוח המתמטיקאית

Itai

סלמנס
    אני חושב ''זה פשוט מדי אפילו יותר מידי פשוט'' אבל בכול זאת אני הולך בשביל ואומר ''מה שלא יקרה אני עושה את זה בשביל בלבאזור''

12. משתמש מנוסה
    שם: גיא
    סלמנס
    "טוב בסדר, מה אתה מתרגז....
    סינדקוויל, קדימה, בבקשה תתעורר!!" אצעק לעבר סינדקוויל אחרי שאומר את המילים לעומר.
    הקדשות:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לlelouch על החתימה הזו!

קרדיט לtalent man
    הFC שלי ביהלום:442716003962
    תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה!

Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי סלמנס המלך צפה בהודעה
    גם אני אוהב לצטט!

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tsubasa
    אתה רואה שהדרך ליער החרקים חסומה על ידי כמאה אנשים,כולם לבושים מדים שחורים ואליהם מוטבעת המילה ICE באנגלית,אתה מבין,שהעיר ג'ול-ריו תחת מתקפה.

Eliyaex
    האליט פור של האש,צ'רלס מסתכל אליך ומביט בך,הוא אומר לך:"לצערי,היום לא אוכל לעזור לך,אני אתגרתי את עומר,מנהיג האליט פור,לקרב של שלושה על שלושה,בעיר לוליה הקרובה,האם תצטרפו אלי?".

Food Fighter
    אתה רואה נער דומה בצורה מפתיעה ליוליוס אך עם זאת יותר מבוגר,הוא זורק פוכדור סגול מסתורי שלא ראית קודם והוא צועק:"הטראן!צא בכול הכוח!".

Pika Food
    אתה רואה שוולפיקס מביט בצורה שואלת מאוד במדקיפ,הוא לא מבין מה בדיוק קרה לו,אתה רואה פיצוץ להבה חזק מאוד שאינו מגיע מוולפיקס,אך גם לא מגיע ממדקיפ,אתה מסתובב ורואה צ'ריזארד עוצמתי מאחוריך.

הרוח המתמטיקאית
    השומר מחייך ואומר:"נעים מאוד,אלוף ליגת סינו לפני כמה שנים,שמי הוא טאקוטו,אולי שמעת אלי,הדרקאי שלי הוא פוקימון מיוחד מאוד,ונדיר מאוד,הוא יכול להשמיד כול מי שעומד נגדו".

Itai
    אתה ממשיך בדרך,אתה רואה שהעצים,לאט מאוד מתחילים להיגמר,אתה מבין שאתה או מגיע לסוף היער,או לקרחת יער,אתה רואה אבן עשב ענקית מונחת על הרצפה.

סלמנס
    אתה רואה את עומר מביט בך ובסינדווקויל שלך במבט מזלזל וממשיך בדרכו,אתה רואה שהוא נכנס למעבדה של הפרופסור,אתה מחכה עד שסינדווקויל יתעורר,אתה רואה שכעבור עשר דקות,כמה דברים קורים,פרופסור איקרן יוצא מהעבדה בריצה,אחריו עומר והוא מחזיק קלסר קטן וסינדווקויל מתעורר.

14. משתמש מנוסה
    [B][U]Food Fighter
    אתה רואה נער דומה בצורה מפתיעה ליוליוס אך עם זאת יותר מבוגר,הוא זורק פוכדור סגול מסתורי שלא ראית קודם והוא צועק:"הטראן!צא בכול הכוח!".

"איך השגת...היטראן?!"אצעק בקול לאיש שדומה ליוליוס ואז אגיד ליוליוס עצמו:"מה קורה כאן?אני רוצה פרטים מיד!"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Tsubasa
    אתה רואה שהדרך ליער החרקים חסומה על ידי כמאה אנשים,כולם לבושים מדים שחורים ואליהם מוטבעת המילה ICE באנגלית,אתה מבין,שהעיר ג'ול-ריו תחת מתקפה.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את טאפיג החוצה ואומר לה"אוקי תשתמעי תשתמשי במסך עשן כדי שהם לא יראו כלום מה תעשי להם.ואז תחפרי בורות מתחת לאנשים וכך הם יפלו לתוך הבורות ולא יבינו מי עשה את זה.לאחר זאת תעקבי אחרי"אחרי שטאפיג תעשה מה שאני אמרתי לה אני רץ מהר ליער החרקים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 35 מתוך 36 ראשוןראשון ... 2533343536 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •