Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 36 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    Nilasak
    אתה רואה את וויבל מסתכל אליך במבט קודר והוא חוזר ליער,אתה רואה מאמן בעל גלימת מסעות שחורה כלילה ומסכה אדומה שאומר לך:"ילד,תתרחק מפה,הוויבל הזה שווה יותר מאלף פוקשקל בשוק הפוקימונים השחור!".

אני אומר לאיש: "ני ני ני, לך אתה!"
    לאחר מכן אני מתחיל לרוץ בריצה כבדה לעבר היער ומתחיל לחפש את הוויביל במהירות, אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו: "תהיה מוכן לכל דבר, אני לא יודע מה יש לאיש הזה אבל גם אם זה גליילי תיזהר."

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    כינוי:scizor-x
    שם במשחק:אפשר בבקשה שזה יהיה מארק סטון? אם לא אז טום להב.
    תמונה:
    פוקימון התחלתי:מיג'ומורו
    פוקימונים:לאלגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:אני רוצה סיזור.

שמרת לי מקום.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.
    "צא החוצה טסטוטג'ה אני המאמן החדש שלך קוראים לי רן" אני אומר לו באדישות וממשיכים ללכת
    "הנה מג'יקארפ חלש בוא נראה מה אתה שווה קדימה צא ותשתמש בחבטה עליו" אני מצווה עליו

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.
    "וואו מגניב מאדקיפ בא נלך לבדוק" אומר הוציא את מאדקיפ אחייך אליו וארוץ אל האגם ואומר לו:"מה דעתך שתשחה קצת עם מגיקארפ?,אני חושב שיהיה לך כיף שם במים.אחרי הכל זו הסביבה הביתית שלך לא כך?" אחייך אליו אכנס למים ואגיד לו להיכנס אחריי עם הבעת שמחה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה את צ'ימצ'אר סוטה מין הדרך והולך דווקא לכיוון השני,אתה רואה שהוא מסתכל על שני פוקימוני אש,אחד הוא פוניטה ואחד הוא ראפידש מתאמנים במתקפות אש,אתה רואה אדם זקן מאוד אומר:"יופי ראפידש,פוניטה תשתמש בטבעת אש!".

.
    אלך יחד עם צ'ימצ'אר לכיוון מאמן פוקימוני האש ואפנה אליו:"שלום, אני רואה שיש לך פוקימוני אש ואתה מאמן אותם, תוכל להסביר לי על אימון פוקימוני אש בבקשה?" ואקווה לתשובה חיובית של מאמן פוקימוני האש.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שהפוקאבו שלך מביטה בך במבט מבולבל,אתה רואה ינפו אחד טוען כדור צהוב בוהק,אתה רואה השמש בדיוק במרכז השמיים,הפרופסור צועק:"עכשיו ינפו,קרן סולארית!" אתה רואה אור חזק מאוד,אתה נופל על הרצפה ושאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במערה לידך פוקאבו מעולפת ומעליך דמות לבושה שחורים.

Nilasak
    אתה רואה את להקת הסניזלים מקיפה את קרחת היער שבראשה יושב לו הוויבל בעל הצלקת,אתה שומע אותו אומר:"וויב,וויבל!" אתה רואה שלושה סניזלים מוכנים לקרב נגדך.

King of Skulls
    אחד מין שלושת המטאורים מצליח לפגוע אך לא בפיפלאפ שלך,אתה רואה שזה פגע בדרטיני,השניים האחרים פגעו בפיפלאפ,אתה רואה את פיפלאפ שלך ודרטיני של היריב חבולים קשות.

Dor_T
    המאמן מהנהן בראשו ואומר לך:"קודם כול אני רואה שיש לך צ'ימצ'אר,ראשית כול צריך לדעת מה היכולות שלו במקרה הזה להט,צריך לדעת מה כוחותיו אני רואה שהוא די אנרגטי,חזק ומהיר אבל בהגנה חלש,צריך לאבחן את סוגיו ואת סוגי ההתפתחויות שלו,המקרה הזה,אש,אש-לוחם ועוד פעם אש-לוחם,טיפ שלי תתאמן נגד פוקימוני רוח ומעופף".

Scizor-x
    תגיב להתחלה.

Ranrevah
    אתה רואה לידך הינפו,ינפו וגליגר נלחמים זה בזה במתקפות חזקות,הינפו משתמש במתקפת אקדח מים עוצמתי על גליגר שמשתמש בניב תער על ינפו שמשתמש בכדור אנרגיה על גליגר,אתה מבין שזה שניים על אחד.

Poke chef
    מדקיפ עושה לא בראשו מתקרב לכיס שלך ומוציא משם את הפוכדור שלו,הוא לוחץ עליו וחוזר לנוח שמה,אתה מרגיש את הרוחות הנעימות של העיירה מתחילות להיות רוחות סערה כבדה,אתה רואה דמות מסתורית מתקרבת אליך כנראה פוקימון מסוג אופל או רוח.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]
    King of Skulls
    אחד מין שלושת המטאורים מצליח לפגוע אך לא בפיפלאפ שלך,אתה רואה שזה פגע בדרטיני,השניים האחרים פגעו בפיפלאפ,אתה רואה את פיפלאפ שלך ודרטיני של היריב חבולים קשות.

"פיפלאפ תנסי בכול כוחך לעשות צעקה וניקור על הדרטיני של הילד"
    אני אומר ואצפה לדברי פיפלאפ שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    אתה רואה לידך הינפו,ינפו וגליגר נלחמים זה בזה במתקפות חזקות,הינפו משתמש במתקפת אקדח מים עוצמתי על גליגר שמשתמש בניב תער על ינפו שמשתמש בכדור אנרגיה על גליגר,אתה מבין שזה שניים על אחד.
    לא הבנתי איך זה שתיים על אחד מי נגד מי?
    ------------------
    "קרב 2 על 1 לא הוגן קדימה טסטוטג'ה בוא נלך לעזור לגלייגר מהר תשתמש בחבטה על הינפו"

9. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם:
    "טוב הנה בא הקרב הראשון" אגיד.
    "קדימה טרטוייג צא ותשתמש בנשיכה על מג'יקרפ בוא ונראה כמה אתה מהיר" אגיד

10. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג ממצמץ בעיניו ובוהה במג'יקרפ שעומד מולו,אתה מבחין שמשהו די מוזר במג'יקרפ הזה,אתה רואה מאמן צעיר עם רשת דייג וכדורשת מתקרב ומלמל:"עוד יום לנסות לתפוס פוקימון מים".

King of Skulls
    אתה רואה את פיפלאפ מתמוטטת על הרצפה במהירות די רבה,אתה רואה את דרטיני מכורבלת בעצמה תוך כדי שינה עמוקה,אתה שם לב שעם כול נחירה קטנה הפצעים נעלמים אחד אחרי השני,הילד מסביר לך:"זוהי מתקפת מנוחה".

Ranrevah
    *הינפו וינפו נגד גליגר.
    הינפו משתמש במתקפת כדור מים חזק מאוד שפוגע בטסוטג'ה שלך,אתה רואה את ינפו משתמש בכדור אנרגיה רב עוצמה שפוגע בגליגר,אתה שומע קול שאומר לך:"אני עוקב אחרי הגליגר הזה כבר זה מה,ואתה לא תעצור אותי מכדי לתפוס אותו,הינפו תותח שאיבה!".

11. Water, Earth, Fire, Air.

Poke chef
    מדקיפ עושה לא בראשו מתקרב לכיס שלך ומוציא משם את הפוכדור שלו,הוא לוחץ עליו וחוזר לנוח שמה,אתה מרגיש את הרוחות הנעימות של העיירה מתחילות להיות רוחות סערה כבדה,אתה רואה דמות מסתורית מתקרבת אליך כנראה פוקימון מסוג אופל או רוח.
    "אני מקווה שזה לא משהו רע" אלחש לעצמי בדאגה ואנסה לטמון את הפוקדור של מאדקיפי כמה שיותר בתוך הכיס שלי בשביל שאם זה צייד פוקימונים הוא לא ידע שאני מאמן,ואז אצעק:"מי זה?" ואנסה לעשות הבעה כועסת בדאגה.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    Poke chef
    אתה שומע צליל של פוקימון שאומר:"ספירי,ספיריטוב" הפוקדע אומר לך:"ספיריטוב הפוקימון האסור,מחוז-סינו,סוגיו הם אופל ורוח,שילוב זה מאפשר לו להיות פוקימון כמעט בלתי מנוצח היות ושלושה סוגים לא פועלים עליו,ספיריטוב מנסה להשמיד את העירות שלהם הוא מגיע".

13. Water, Earth, Fire, Air.
    Poke chef
    אתה שומע צליל של פוקימון שאומר:"ספירי,ספיריטוב" הפוקדע אומר לך:"ספיריטוב הפוקימון האסור,מחוז-סינו,סוגיו הם אופל ורוח,שילוב זה מאפשר לו להיות פוקימון כמעט בלתי מנוצח היות ושלושה סוגים לא פועלים עליו,ספיריטוב מנסה להשמיד את העירות שלהם הוא מגיע".
    "מאדקיפ צא!" אומר ואזרוק את הפוקדור של מאדקיפ בדאגה לאוויר ואז אומר לו בכעס:"צעקה מהר תעסיק אותו" אומר ואחרי שמאדקיפ אצעק אקח את הפוקדור שלו אחזיר אותו ואצעק:"ספיריט בומב אני מבטיח לחזור ולהיתנקם בך שאני יוכל" אביט בו פרצוף כועס וארוץ לכיוון מזרח בלי להיסתכל אחורה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]
    King of Skulls
    אתה רואה את פיפלאפ מתמוטטת על הרצפה במהירות די רבה,אתה רואה את דרטיני מכורבלת בעצמה תוך כדי שינה עמוקה,אתה שם לב שעם כול נחירה קטנה הפצעים נעלמים אחד אחרי השני,הילד מסביר לך:"זוהי מתקפת מנוחה".

"תוכל ללמד את הפיפלאפ שלי?"אני אשאל את הילד ובאותו זמן אחזיר את פיפלאפ שלי לפוקדור שלה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    *הינפו וינפו נגד גליגר.
    הינפו משתמש במתקפת כדור מים חזק מאוד שפוגע בטסוטג'ה שלך,אתה רואה את ינפו משתמש בכדור אנרגיה רב עוצמה שפוגע בגליגר,אתה שומע קול שאומר לך:"אני עוקב אחרי הגליגר הזה כבר זה מה,ואתה לא תעצור אותי מכדי לתפוס אותו,הינפו תותח שאיבה!".
    [/QUOTE]

"אני לא אתן לך להתקרב אליו" אני אומר לו באיום
    "קדימה צא שוב עם מתקפת חבטה על ינפו"

עמוד 4 מתוך 36 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •