Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 36 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.
    "צא,מיג'ומורו!" אני צועק ובוחן את מג'יקארפ במבטי.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שהפוקאבו שלך מביטה בך במבט מבולבל,אתה רואה ינפו אחד טוען כדור צהוב בוהק,אתה רואה השמש בדיוק במרכז השמיים,הפרופסור צועק:"עכשיו ינפו,קרן סולארית!" אתה רואה אור חזק מאוד,אתה נופל על הרצפה ושאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במערה לידך פוקאבו מעולפת ומעליך דמות לבושה שחורים.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני מנסה להעיר את פוקאבו המעולפת שנמצאת לידי.ואז ניגש אל האיש ואומר לו"מי אתה תגיד לי מיד?.איפה אנחנו נמצאים?.איך הגעתי לפה? אני באמצע קרב נגד הפרופסור והינפו שלו ושניה אחרי זה אני מוצא את עצמי פה.אז תענה לכול השאלות ששאלתי אותך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    האיש מביט בך ואומר לך:"אוקיי אני אענה לך אחת אחרי השנייה,אני הוא הירו,אתה,אני ופוקאבו נמצאים במערה שנמצאת מתחת לעיירה מרופי,הקרן הסולרית של ינפו פגעה בך,אתה ופוקאבו נפלתם לאגם מחוסרי הכרה וחבורת גולדין הביאה אתכם הפרופסור אני לא יודע מה קרה לו,הבנת?".

King of Skulls
    הילד מרים את ראשו וממשיך בדרכו מלמל משהו שנשמע כמו:"שילמד לבד האפס הזה!" אתה רואה גיבל משוטט לו בסביבת העיירה הקטנה,אתה רואה את העיניים של פיפלאפ מסתכלות על הגיבל הזה.

Scizor-x
    *להבא יותר מושקע.
    אתה רואה שזהו מג'יקרפ רגיל,אדום עיניים קטנות ומצחיקות,כתר צהוב-זהוב על ראשו קופץ על הרצפה במטרה לחזור אל המים,אתה רואה דמות יוצאת מין אחד העצים,כנראה פוקימון מעופף.

Ranrevah
    אתה רואה שלושה סילוני מים יוצאים מין גופו של הינפו,אחד פוגע בך,אחד פוגע בטסוטג'ה שנופל כולו כחול ומובס,אחד פוגע בגליגר שגם נופל כולו כחול,הילד מוציא פוכדור וזורק אותו על גליגר,כעבור חצי דקה גליגר נתפס,הילד מחזיר את הינפו וינפו והולך משם.

Poke chef
    אתה רואה שהספיריטוב הזה פצוע קשות,אתה רואה בהמשך הדרך כחמישה וויבל על הרצפה כולם פצועים ומוכים אנושות,אתה רואה ערפל כבד מתחיל לרדת,אתה רואה אש מוזרה מתקרבת אליך.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]
    King of Skulls
    הילד מרים את ראשו וממשיך בדרכו מלמל משהו שנשמע כמו:"שילמד לבד האפס הזה!" אתה רואה גיבל משוטט לו בסביבת העיירה הקטנה,אתה רואה את העיניים של פיפלאפ מסתכלות על הגיבל הזה.

"את רוצה להילחם נגדו,נכון?"אני אומר.
    ואז אני אוסיף:"פיפלאפ תתקרבי אליו ותעשי צעקה שתשתק אותו ואז ניקור בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    אתה רואה שלושה סילוני מים יוצאים מין גופו של הינפו,אחד פוגע בך,אחד פוגע בטסוטג'ה שנופל כולו כחול ומובס,אחד פוגע בגליגר שגם נופל כולו כחול,הילד מוציא פוכדור וזורק אותו על גליגר,כעבור חצי דקה גליגר נתפס,הילד מחזיר את הינפו וינפו והולך משם.
    "אני לא מאמין עלייך אכזבת אותי קדימה בוא נלך לחפש פוקימונים אחרים שתוכל להלחם נגדם" אני אומר לו ומתחיל לחפש פוקימונים בסביבה

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי

Eliyaex
    הילד בעל השיער השחור מתקרב אליך והוא אומר לך:"מצטער אבל רק עכשיו תפסתי את הפוקימון הראשון שלי,אני לא רוצה להילחם עדיין,יש פה מאמן די טוב בכניסה לעיר ג'ול-ריו,טוב אני רץ ביי" ואתה רואה את הילד רץ משם במהירות.
    ]
    'אוף איזה פחדן'אני חושב לעצמי ואומר לצארמנדר"אתה רואה הוא לא רוצה קרב עכשיו לפני שאנחנו מתקדמים ללוחם הזה שהוא הזכיר אני רוצה לשאול אותך אתה רוצה את המגיקרפ הזה איתנו בצוות כי אני מתלבט אם כדאי אותו כי יש לו התפתחות חזקה אבל עכשיו הוא חלש מה דעתך?"

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    *להבא יותר מושקע.
    אתה רואה שזהו מג'יקרפ רגיל,אדום עיניים קטנות ומצחיקות,כתר צהוב-זהוב על ראשו קופץ על הרצפה במטרה לחזור אל המים,אתה רואה דמות יוצאת מין אחד העצים,כנראה פוקימון מעופף.
    אני מסתובב מהר אל העץ מאחוריי תוך כדי תהייה,מה זה? אני מקווה שזה לא פוקימון חזק מידי,מיג'ומורו לא מוכן עוד לקרב קשה!

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    האיש מביט בך ואומר לך:"אוקיי אני אענה לך אחת אחרי השנייה,אני הוא הירו,אתה,אני ופוקאבו נמצאים במערה שנמצאת מתחת לעיירה מרופי,הקרן הסולרית של ינפו פגעה בך,אתה ופוקאבו נפלתם לאגם מחוסרי הכרה וחבורת גולדין הביאה אתכם הפרופסור אני לא יודע מה קרה לו,הבנת?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר להירו"כן הבנתי את מה שקרה.נעים להכיר אותך הירו שמי ליאור ואני מאמן מתחיל.כמו שאתה רואה התחלתי את המסע שלי עם פוקאבו ממין נקבה.תגיד יש פה באיזור מרכז פוקימונים?בא לי לרפאות את פוקאבו שלה.כנראה היא נפגעה קשה מהקרן הסולארית של ינפו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה רואה את טרטוויג ממצמץ בעיניו ובוהה במג'יקרפ שעומד מולו,אתה מבחין שמשהו די מוזר במג'יקרפ הזה,אתה רואה מאמן צעיר עם רשת דייג וכדורשת מתקרב ומלמל:"עוד יום לנסות לתפוס פוקימון מים".

" אוקי טרטוייג אז אני מבין שהמג'קארפ הזה תפוס בוא נלך לחפש פוקימונים אחרים" אגיד לטרטוייג ונלך ביחד בלי להפריע לחפש פוקימונים אחרים להתאמן

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    הירו צוחק צחוק קר ודק ואומר לך:"ידידי אולי לא הבנת אותי,אתה נמצא במערה נסתרת שבאגם העיירה מרופי,אתה מתחת לאדמה,זה שקע שאפילו אני לא יודע איך נוצר,יש פה אגם קטן בעל מים שניתנים לשתייה,אני חי פה כבר חמש שנים,שרדתי,אני לא מצאתי דרך לצאת מין המקום הזה".

BarMaster
    אתה מסתובב בעיירה ואתה רואה שלושה סוגים של פוקימונים,רטטה שהוא רגיל,סידוט שהוא עשב ולוטאד שהוא מים ועשב,אתה רואה שני מאמנים נלחמים זה בזה שניהם משתמשים בשפטריי שהוא עשב אופל.

Eliyaex
    אתה רואה פוקימון מים שנראה יותר חזק ממג'יקרפ אבל יותר חלש מגרידוס,אתה רואה פוקימון בעל גוף לבן-זהב בעל צעיף לבן,שני זנבות וצידי ידיים כחולים,אתה רואה בוויזל זוהר,אתה רואה שיש לו שני כתמים על הגב.

King of Skulls
    אתה רואה את פיפלאפ מסתכלת אליך במבט קודר,אתה מבין שהיא לא רוצה להילחם כנגד הגיבל הזה,אתה רואה את הגיבל מתרחק ממך,אתה רואה פוקימון מסתורי,ספק אדמה,ספק אבן משתמש במתקפת אגרוף ממוקד חזק במיוחד ששובר אבנים גדולות.

Scizor-x
    אתה רואה את הדמות מתקרבת אל האדמה ואתה רואה שזהו אקן[פוקימון מספר 566 מהדור החמישי,אבן-כנף] אתה רואה שמיג'ומרו מסתכלת על האקן בחיבה רבה,אתה רואה משהו שנראה כמו ברי לבן כמו שלג בפיו של הפוקימון.

Ranrevah
    אתה רואה רטטה קטן מאוד מסתובב לו באזור,אתה רואה שני שוטרים בעלי פנסים שחורים-כחולים מאחוריהם נמצא שוטר שמן שאומר:"נו קדימה,תמצאו את הפוקימון הזה,הטופר השחור ברח שוב הוא מסוכן,אתם רוצים עוד פעם ללכת לבית שימוש?".

הרוח המתמטיקאית
    תגיב להתחלה שבע''מ 1

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    הירו צוחק צחוק קר ודק ואומר לך:"ידידי אולי לא הבנת אותי,אתה נמצא במערה נסתרת שבאגם העיירה מרופי,אתה מתחת לאדמה,זה שקע שאפילו אני לא יודע איך נוצר,יש פה אגם קטן בעל מים שניתנים לשתייה,אני חי פה כבר חמש שנים,שרדתי,אני לא מצאתי דרך לצאת מין המקום הזה".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר להירו"מה?אתה תקוע פה 5 שנים לבד.אז נראה שכך אני גומר תמסע שלי.תוך כמה דקות גומר את המסע שרק התחלתי כיום.חייבת להיות דרך לצאת מפה.אם נעבוד ביחד אולי נמצא דרך לצאת מן המקום הזה.אני מקוה שנצליח לצאת מפה." אני מחזיר את פוקאבו לפוכדור שלי שתנוח שם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    התחלה לכולם:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.
    אני נהנה מהרוח הקרירה והנעימה שנושבת ומתרגש מאוד מתחילת המסע שלי ויציאה הרחק להרפתקאות.
    אני זורק את הפוקדור של טוריקו החוצה כדי להכירו ואומר ל בנחמדות "שלום טריקו שמי הוא אוהד,אני יהיה המאמן שלך בהרפתקה הזאת,אני מקווה שיהיה לך כיף איתי!" ומוסיף "תגיד בא לך ולי איזה אימן קל כדי ששינו נדע כמה אנחנו חזקים?הסוג שלך טוב נגד פוקימוני מים,אם תרצה אני בטוח שהז יהיה לך קל!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    Dor_T
    המאמן מהנהן בראשו ואומר לך:"קודם כול אני רואה שיש לך צ'ימצ'אר,ראשית כול צריך לדעת מה היכולות שלו במקרה הזה להט,צריך לדעת מה כוחותיו אני רואה שהוא די אנרגטי,חזק ומהיר אבל בהגנה חלש,צריך לאבחן את סוגיו ואת סוגי ההתפתחויות שלו,המקרה הזה,אש,אש-לוחם ועוד פעם אש-לוחם,טיפ שלי תתאמן נגד פוקימוני רוח ומעופף".

.
    אומר לאיש:"ואוו, איך אתה יכול לדעת כל כך הרבה על הצ'ימצ'אר שלי רק ממבט אליו? הכל מקרה, תודה רבה ואני בטוח שהמידע שנתת לי יעזור לי מאוד!" ואז אפנה לצ'ימצ'אר:"שמעת? אנו עומדים לעבוד הרב על ההגנה שלך, כך שתהייה גם חזק וגם מגן טוב!" ואלך מסביב בחיפוש אחר פוקימונים ובעיקר פוקימוני רוח ומעופף.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]
    King of Skulls
    אתה רואה את פיפלאפ מסתכלת אליך במבט קודר,אתה מבין שהיא לא רוצה להילחם כנגד הגיבל הזה,אתה רואה את הגיבל מתרחק ממך,אתה רואה פוקימון מסתורי,ספק אדמה,ספק אבן משתמש במתקפת אגרוף ממוקד חזק במיוחד ששובר אבנים גדולות.
    אני אתקרב עם פיפלאפ ואבדוק את הפוקימון המסותרי איתה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    אתה רואה שהספיריטוב הזה פצוע קשות,אתה רואה בהמשך הדרך כחמישה וויבל על הרצפה כולם פצועים ומוכים אנושות,אתה רואה ערפל כבד מתחיל לרדת,אתה רואה אש מוזרה מתקרבת אליך.
    "בואו מהר!" אומר לפוקימונים הפצועי םבזמן שאנסה לצפות מה זו האש ואומר לעצמי:"אני חייב לעכב אותו עד שהפוקימונים יוכלו לברוח,מאדקיפ תעזור להם!" אומר למאקדיפ ואחכה שילך אליהם בשביל לעזור בעודי מנסה לגלות מה היא האש המסטורית
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 5 מתוך 36 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •