Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 36 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    הירו אומר לך בקול סדוק:"אני ניסיתי לצאת מפה,אבל אני זקן ועייף מדי בשביל כול זה,תשתמש במתקפת חפירה שפוקאבו אמור לדעת,התחלתי לחפור בעזרת הפוקאבו שלי אבל הוא נעלם לי,כנראה לעד בהצלחה ליאור".

King of Skulls
    אתה מתקרב עם הפוקדע לפוקימון והפוקדע אומר לך:"ג'יאודוד,פוקימון הסלע,סוגו אבן-אדמה,מחוזו קנטו,ג'יאודוד מסתובב במערות,במכרות ובאזורי סלעים,נדיר למצוא אותו מחוץ לאזורים כאלה".

Dor_T
    אתה רואה גסטלי מסתובב בזירה האיש המסתורי אומר לך:"אני לא הייתי ממליץ על להילחם מולו,ראיתי אותך יוצא מין המעבדה,הצ'ימצ'אר שלך לא אמור להילחם מול פוקימוני רוח בינתיים,וגם כנגד מעופפים מסוימים ואני אימנתי כמה וכמה צ'ימצ'ארים לדוגמא הצ'ימצ'אר המפורסם שהיה של פול ואחרי זה של אש קאצ'ם שהפך להיות האינפרנייפ הכי חזק במחוז האורטלון".

Poke chef
    אתה רואה שהאש מגיעה מין פוקימון מסוג אש אדום כולו בעל פוני מיוחד עם שלושה תלתלים,זנבו עם שישה תלתלים,אתה רואה שזה וולפיקס ולא סתם וולפיקס אלה וולפיקס זוהר.

הרוח המתמטיקאית
    טריקו מקפץ במהירות לכיוונו של מג'יקרפ הוא משתמש במתקפת אגרוף מספר פעמים,כול פעם נראה שהמתקפה חזקה יותר ויותר,כעבור חמש דקות מג'יקרפ מובס וטריקו מקפץ עם אגרופים מוכנים כמו מתאגרף מקצועי.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    [B][U][SIZE=3]

King of Skulls
    אתה מתקרב עם הפוקדע לפוקימון והפוקדע אומר לך:"ג'יאודוד,פוקימון הסלע,סוגו אבן-אדמה,מחוזו קנטו,ג'יאודוד מסתובב במערות,במכרות ובאזורי סלעים,נדיר למצוא אותו מחוץ לאזורים כאלה".
    אני אתלם מהג'יודוד ואחפש פוקימונים טובים.
    שאני אמצא פוקימון טוב אני אגיד לפיפלאפ שלי:"תפתיעי אותו בצעקה"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה

BarMaster
    אתה מסתובב בעיירה ואתה רואה שלושה סוגים של פוקימונים,רטטה שהוא רגיל,סידוט שהוא עשב ולוטאד שהוא מים ועשב,אתה רואה שני מאמנים נלחמים זה בזה שניהם משתמשים בשפטריי שהוא עשב אופל.
    "שיפטרי הוא פוקימון מאוד חזק ולפי מה שאני יודע סידוט הוא התת התפתחות שלו אז קדימה טרטוייג נלך על סידוט תשתמש בנשיכה על סידוט" אגיד לטרטוייג

4. משתמש מנוסה
    BarMaster
    *שני פוקימוני עשב בשישה?
    טרטוויג מניד את ראשו באי הסכמה לדבריך אתה רואה שבינתיים סידוט בורח ממך ומטרטוויג,אתה רואה שהקרב בין שני המאמנים הסתיים,ילד אחד אומר לשני:"השפטריי שלך מעולה,שלי לא יודע להביור,איך לימדת אותו?".

King of Skulls
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מחזה מאוד מוזר,אתה רואה צל בלי איש מתקרב אליך אתה רואה שהצל מתרומם וממנו יוצאת דמות שחורה כחולה בעלת עין אחת במצח,העין משנה את הצבעים שלה כול שנייה ושנייה הדמות אומרת לך:"הג'יאודוד הזה הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא באזור הזה,יש לך הזדמנות לתפוס אותו".

5. משתמש מנוסה
    King of Skulls
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מחזה מאוד מוזר,אתה רואה צל בלי איש מתקרב אליך אתה רואה שהצל מתרומם וממנו יוצאת דמות שחורה כחולה בעלת עין אחת במצח,העין משנה את הצבעים שלה כול שנייה ושנייה הדמות אומרת לך:"הג'יאודוד הזה הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא באזור הזה,יש לך הזדמנות לתפוס אותו".
    "טוב...אני אתפוס אותו!"אני אומר לצל המוזר.
    ואחרי זה אני אגיד לפיפלאפ שלי לעשות צעקה על הג'יאודוד הזה בהפתעה.

6. משתמש מנוסה
    BarMaster
    *שני פוקימוני עשב בשישה?
    טרטוויג מניד את ראשו באי הסכמה לדבריך אתה רואה שבינתיים סידוט בורח ממך ומטרטוויג,אתה רואה שהקרב בין שני המאמנים הסתיים,ילד אחד אומר לשני:"השפטריי שלך מעולה,שלי לא יודע להביור,איך לימדת אותו?".

* חח למה לא? ננסה דברים חדשים
    אגיד לילד: "להביור?, שיו זה בטח רמת אימונים גבוהה מאוד אפשר גם להקשיב להסבר כי טרטוייג גם מסוג עשב יכול להיות שגם הוא יכול ללמוד להביור" ואחכה לתשובה

7. משתמש מנוסה
    BarMaster
    המאמן השני אומר למאמן הראשון בתמימות:"נו אתה יודע,מאסטר אודון לימד אותי את תורת האש,תורת המים ותורת העשב עכשיו השפטריי שלי יודע את יסודות הטבע,מעשב ומים יוצרים אדמה,מאש ועשב יוצרים חרק,ומאש ומים יוצרים חשמל אי אפשר לנצח אותי!".

King of Skulls
    ג'יאודוד מסתובב ומנחית על פיפלאפ שלך אגרוף ממוקד חזק מאוד שמפיל אותה על הרצפה אתה רואה את הצל אומר לך:"אני אעזור לך ללכוד אותו,צאי הצל של פיפלאפ!" אתה רואה את הצל של פיפלאפ שלך מתרומם יוצר דמות כמו פיפלאפ.

8. משתמש מנוסה
    BarMaster
    המאמן השני אומר למאמן הראשון בתמימות:"נו אתה יודע,מאסטר אודון לימד אותי את תורת האש,תורת המים ותורת העשב עכשיו השפטריי שלי יודע את יסודות הטבע,מעשב ומים יוצרים אדמה,מאש ועשב יוצרים חרק,ומאש ומים יוצרים חשמל אי אפשר לנצח אותי!".
    "ממ אוקי, ואתה יכול להגיד לי איפה נמצא מאסטר אודון?" אשאל בתמימות את הילד

9. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הילד אומר לך:"מאסטר אודון נמצא במעמקים הכי עמוקים של יער החרקים,הוא מכניס לשם רק את אלה הראויים לכך,אסור שמאמנים צעירים וחסרי יכולות וכישורים להעמיק כול-כך ביער המסוכן".

10. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls
    ג'יאודוד מסתובב ומנחית על פיפלאפ שלך אגרוף ממוקד חזק מאוד שמפיל אותה על הרצפה אתה רואה את הצל אומר לך:"אני אעזור לך ללכוד אותו,צאי הצל של פיפלאפ!" אתה רואה את הצל של פיפלאפ שלך מתרומם יוצר דמות כמו פיפלאפ.
    "תודה!"אני אומר לרוח.
    ואז הוסיף:"פיפלאפ צעקה שתשתק את ג'איודוד"

11. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הילד אומר לך:"מאסטר אודון נמצא במעמקים הכי עמוקים של יער החרקים,הוא מכניס לשם רק את אלה הראויים לכך,אסור שמאמנים צעירים וחסרי יכולות וכישורים להעמיק כול-כך ביער המסוכן".
    " טוב אם כך אנסה לשכנע את האדון, אז הלך ליער החרקים, תודה רבה לך להתראות" אגיד לילד והלך לליער החרקים

12. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הילדים מבטים בך באימה ואומרים:"אם תקרא למאסטר אודון,אודון הוא ייקח לך את כול הפוקימונים ובשביל להשיג אותם בחזרה תצטרך לעבור את שבעת מדוריי המוות של היער הרשע!".

King of Skulls
    אתה רואה את הצל של פיפלאפ משתמש במתקפות שפיפלאפ הרגילה לא יודעת כגון,ניקור מקדחה,משאבת הידרו,קרן בועות,סופה,לאחר מאמצים קשים,הצל של פיפלאפ נופל ארצה וחוזר לפיפלאפ,אתה רואה את הדמות המסתורית מסמנת לך לתפוס את ג'יאודוד.

13. משתמש מנוסה
    Dor_T
    אתה רואה גסטלי מסתובב בזירה האיש המסתורי אומר לך:"אני לא הייתי ממליץ על להילחם מולו,ראיתי אותך יוצא מין המעבדה,הצ'ימצ'אר שלך לא אמור להילחם מול פוקימוני רוח בינתיים,וגם כנגד מעופפים מסוימים ואני אימנתי כמה וכמה צ'ימצ'ארים לדוגמא הצ'ימצ'אר המפורסם שהיה של פול ואחרי זה של אש קאצ'ם שהפך להיות האינפרנייפ הכי חזק במחוז האורטלון".

.
    אומר לאיש:"בסדר, הבנתי, תודה על כל העזרה!" והתרחק מאוד מהאיש ואחפש יחד עם הצ'ימצ'אר שלי פוקימונים להלחם נגדם בכדי לחזק את הצ'רימצ'ר שלי, עם דגש על ההגנה, וכם בשביל לנסות ללכוד פוקימון.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. משתמש מנוסה
    BarMaster
    הילדים מבטים בך באימה ואומרים:"אם תקרא למאסטר אודון,אודון הוא ייקח לך את כול הפוקימונים ובשביל להשיג אותם בחזרה תצטרך לעבור את שבעת מדוריי המוות של היער הרשע!".
    "אם ככה אז כנראה שלא הלך לשם אני לא מוכן להסתכן בטרטוייג, הלך להתאמן איתו בדרך מספר 1 להתראות ותודה על העצות" אגיד לילדים והלך לדרך מספר אחת להתאמן עם טרטוייג.

15. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]King of Skulls
    אתה רואה את הצל של פיפלאפ משתמש במתקפות שפיפלאפ הרגילה לא יודעת כגון,ניקור מקדחה,משאבת הידרו,קרן בועות,סופה,לאחר מאמצים קשים,הצל של פיפלאפ נופל ארצה וחוזר לפיפלאפ,אתה רואה את הדמות המסתורית מסמנת לך לתפוס את ג'יאודוד.
    אני אזרוק את הפוקדור על הג'יאודוד
    ואז אומר לרוח:"תודה רבה שעזרת לי!"

עמוד 6 מתוך 36 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •