שלושת המחוזות
הירו אומר לך בקול סדוק:"אני ניסיתי לצאת מפה,אבל אני זקן ועייף מדי בשביל כול זה,תשתמש במתקפת חפירה שפוקאבו אמור לדעת,התחלתי לחפור בעזרת הפוקאבו שלי אבל הוא נעלם לי,כנראה לעד בהצלחה ליאור".
King of Skulls
אתה מתקרב עם הפוקדע לפוקימון והפוקדע אומר לך:"ג'יאודוד,פוקימון הסלע,סוגו אבן-אדמה,מחוזו קנטו,ג'יאודוד מסתובב במערות,במכרות ובאזורי סלעים,נדיר למצוא אותו מחוץ לאזורים כאלה".
Dor_T
אתה רואה גסטלי מסתובב בזירה האיש המסתורי אומר לך:"אני לא הייתי ממליץ על להילחם מולו,ראיתי אותך יוצא מין המעבדה,הצ'ימצ'אר שלך לא אמור להילחם מול פוקימוני רוח בינתיים,וגם כנגד מעופפים מסוימים ואני אימנתי כמה וכמה צ'ימצ'ארים לדוגמא הצ'ימצ'אר המפורסם שהיה של פול ואחרי זה של אש קאצ'ם שהפך להיות האינפרנייפ הכי חזק במחוז האורטלון".
Poke chef
אתה רואה שהאש מגיעה מין פוקימון מסוג אש אדום כולו בעל פוני מיוחד עם שלושה תלתלים,זנבו עם שישה תלתלים,אתה רואה שזה וולפיקס ולא סתם וולפיקס אלה וולפיקס זוהר.
הרוח המתמטיקאית
טריקו מקפץ במהירות לכיוונו של מג'יקרפ הוא משתמש במתקפת אגרוף מספר פעמים,כול פעם נראה שהמתקפה חזקה יותר ויותר,כעבור חמש דקות מג'יקרפ מובס וטריקו מקפץ עם אגרופים מוכנים כמו מתאגרף מקצועי.