[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושת המחוזות
הירו מביט בך ואומר לך:"פוקאבו שלי אבודה לנצח,קח את המכשיר הזה הוא ילמד את פוקאבו שלך חפירה,תלך לעיר ג'ול-ריו תחפש אדם צעיר מנהיג המכון שמו הוא צ'רלס תגיד לו,הירו שומר עליו מגן עדן" הוא מושיט לך דיסק צהוב ונעלם.
BarMaster
אתה רואה את המאמן שניצח ממלמל לעצמו:"טוב שישה מדורי גיהינום עברו,הגיע הזמן לאחרון,קרב מלא שישה על שישה נגד מאסטר אודון,שפטריי שלי עוד חמש פוקימונים שהמאסטר נותן לי נגד כול השישייה שלי השישייה הכי אלופה במחוז".
King of Skulls
אתה רואה שהג'יאודוד נעלם,אתה שומע את קולו של הצל שאומר:"אני לא יודע מה קרה" אתה מביט שוב ואתה רואה דיטו בדיוק באותו המקום שבו ג'יאודוד היה,אתה מבין שנפלת לטריק של אומן התעתועים.
Dor_T
אתה רואה פוקימון שחור ואדום,קטן הולך על ארבע אתה ממצמץ וכעבור מספר שניות אתה רואה צ'ימצ'אר נוסף מהלך לו,אתה רואה כעבור עוד כמה שניות פוקימון כחול ואדום עם צורה מוזרה,אתה מבין שאתה פגשת את זורא,הפוקימון משנה הצורות.
אחשוב לעצמי:"פוקימון חזק עם שיטות מיוחדות, אבל למה שאני לא אנסה להילחם נגדו, מה יש לי להפסיד, אם אצליח ללכוד אותו-יופי! וגם אם לא, אימנתי את צ'ימצ'אר נגד פוקימון חזק-גם יופי" ואז אגיד לצ'ימצ'אר:"בו ננסה להילחם בפוקימון הזה- הוא חזק ומשנה צורות, אבל אני בטוח שתוכל להילחם נגדו בכבוד ותצליח לשפר את חסרונותיך וגם להתחזק בכללי, בהצלחה!" ואוסיף:"תתקרב אליו בזהירות מאחור, ותשתמש באגרוף ואז צעקה, שמור על שקט ותהייה מוכן למתקפה שלו והגנה שלך!"
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
"אוקיי טסטוטג'ה נעשה את זה בשקט צא החוצה ותשתמש בחבטה על הרטטה הזה" אני מצווה עליוRanrevah
אתה רואה רטטה קטן מאוד מסתובב לו באזור,אתה רואה שני שוטרים בעלי פנסים שחורים-כחולים מאחוריהם נמצא שוטר שמן שאומר:"נו קדימה,תמצאו את הפוקימון הזה,הטופר השחור ברח שוב הוא מסוכן,אתם רוצים עוד פעם ללכת לבית שימוש?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מסתכל על מיג'ומורו ואז על אקן ואז על הברי שבפיו וזיק של רעיון עולה במוחי.
"מיג'ומורו!" אני צועק "את רואה את הברי הזה? את רוצה אותו? אז תתקפי את אקן הכי חזק שאת יכולה ואז לא רק שתקבלי את הברי הטעים הזה גם נקבל חבר צוות חדש שיעזור לנו במסענו!" אני צועק בהתרגשות "קדימה מיג'ומורו,בכל הכוח,צעקה ואז סטירה!"
כינוי:איתי.
שם במשחק:איתי
תמונה:
פוקימוןהתחלתי:בלבאזור
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:לתפוס פיצ'ו
אני אומר לטורצ'יק: "קבל איזה סטייל, אנחנו באמצע קרחת יער וסניזלים רודפים אחרינו, לא מגניב?"אתה רואה את להקת הסניזלים מקיפה את קרחת היער שבראשה יושב לו הוויבל בעל הצלקת,אתה שומע אותו אומר:"וויב,וויבל!" אתה רואה שלושה סניזלים מוכנים לקרב נגדך.
לאחר מכן אני מחכה לסניזל בעודי קופץ לצדדים כדי להתחמק ממתקפותיהם, אני בועט בסניזל אחד ואז אני אומר לטורצ'יק: "לנקר להם את המאמא, ניקור!"
שלושת המחוזות
אתה רואה את פוקאבו נוגעת בדיסק והדיסק נעלם כלא היה,אתה רואה אותה מתחילה לחפור באדמה,אתה מבין שהיא למדה מתקפת חפירה.
פוקאבו למדה חפירה!
BarMaster
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיוצא מין אחד העצים דמות כחולה מסתורית,אתה רואה אותו רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ונעלם,אתה רואה שלושה אנשים,שניים מהם עוטים גלימות שחורות כחושך אבל אחד מהם כנראה המנהיג שלהם עוטה מסכה אדומה וגלימה אדומה כדם ושחורה כחושך אתה שומע אותו אומר:"תתפסו את סויקון צמד טיפשים!".
Nilasak
אתה רואה את הוויבל בעל הצלקת תופס את הטורצ'יק שלך ומקפיא אותה במתקפת רוח קרה,אתה רואה חבורת סניזל עם ציפורני צל מוכנים להתקפה.
King of Skulls
אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהולכים בעקבותיך כארבע דמויות,פיפלאפ,הצל שלך והצל של פיפלאפ וכנראה הצל שעוזר לך,אתה שומע מנגינה מדהימה בהמשך הדרך אתה שומע את קולו של הצל שאומר לך:"תתרחק מין המקום הזה בינתיים אני אקרא לך שזה יהיה בטוח!".
Dor_T
צ'ימצ'אר מהנהן בחיוך ותוקף במתקפת אגרוף חזקה כול מקום בגופו של זורא,אתה רואה שלאחר חמש דקות צ'ימצ'אר מתעייף זורא מנצל את זה ושולח סילוני כדורי צללים ששלושה מתוך העשרה פוגעים בצ'ימצ'אר.
Scizor-x
אתה רואה את אקן שולח מתקפת על חושי חזקה מאוד שפוגעת בך ומפילה את מיג'ומרו,אתה רואה את אקן מתעופף שהברי עדיין בפיו,אתה רואה חבורת רטטה הולכת ובראשם רטטה זוהר.
Ranrevah
לפני שטסוטג'ה מספיק אתה רואה שוויבל זוהר יפיפייה יוצא מין אחד העצים,הוא נראה חלש ופצוע,אתה רואה שהטופרים שלו לבנים כולם חוץ מאחד,שצבעו שחור משחור,אתה שומע קול שאומר:"הנה הוא!".
Poke chef
אתה רואה את גופו של וולפיקס מתלקח אתה רואה להבות סביבו,אתה שומע את הפוקדע אומר:"וולפיקס-סוג אש,מצב רוח מפחד,משתמש הגנת אש,תרגום שפתו מתחילה עכשיו,הם התקיפו אותי,כי אני לא כמו השאר,הם שונאים אותי,הם רצו לפגוע בי במתקפות מסוכנות אז הגנתי על עצמי מה אתה היית עושה אם חמישה פוקימונים מסוכנים מתקרבים אליך ואתה לא מספיק חזק,מה אתה היית עושה?".
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה את טריקו מתפס לך על הראש והוא הולך לישון,אתה מרגיש את נשימותיו הקטנות מתחילות,אתה רואה עיניים מוזרות מסתכלות עליך מהעצים.
איתי
תגיב להתחלה.
Eliyaex
אתה רואה את הבוויזל בורח לתוך המים,אתה רואה את צ'רמנדר מסתכל עליך מספר שניות וגם הוא קופץ למים אתה מחכה לסימן אתה מרגיש משהו דוחף אותך לתוך המים ואתה רואה עולם מדהים של פוקימוני מים,אתה רואה את צ'רמנדר ובוויזל נלחמים זה נגד זה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)