BarMaster
אתה רואה את אותו הפוקימון שראית קודם עכשיו אתה מזהה שזה לא סתם סויקון אלה סויקון זוהר,אתה רואה את הציידים ממקודם רצים אליך ואל הסויקון המיוחד אתה שומע זעקה ואתה רואה שמים האגם יוצא גל ענק שפוגע באויבים.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שיוצא מין העץ דמות של ילד בוגר אבל זה לא בדיוק ילד,אתה רואה שזה פוקימון בעל עיניים קטנות אבל גוף כביר,אתה רואה את שערו האדום-שחור ושהוא דומה לזאב אתה רואה זוראק.
BarMaster
אתה רואה את הסויקון הזוהר מניד את ראשו,הוא מסמן לך לתפס אליו,אתה וטרטוויג עולים על סויקון אתה רואה שער כחול נפתח במים ואתה ושני הפוקימונים נכנסים לתוך החור ואתה רואה שאתה נמצא במין ארמון כחול.
הרוח המתמטיקאית
אתה רואה שבידו יש פתק,הוא משנה את צורתו לצורת פרופסור איקרן,אתה מבין שהזוראק שייך למאמן או מישהו שרוצה להעביר מסר לפרופסור איקרן,אתה רואה את הפרופסור האמיתי יוצא מין המעבדה בריצה ואומר:"הגיע הזמן אני מחכה מאתמול אבל אם הגעת מאוקטאון מגיע לך מנוחה".
איתי
אתה רואה כחמישים פוקימוני כנף,כול עשר דומים,העשירייה הראשונה הם צ'אטוט קטנים וזריזים,העשירייה השנייה הם פיג'י,השלישית היא ממפטו,הרביעית היא סטרלי החמישית היא נוקטול ובראש הנוקטולים יש נוקטול זוהר.
BarMaster
אתה שומע צליל דק ועמוק שנפלט מפיו של סויקון,אתה מבין שהוא מסכים,אתה רואה שהוא משגר מה שנראה כמו סילון מים אתה רואה ילד צעיר שנראה בדיוק כמוך רק עם עיניים כחולות ושיער כחול,כול לבושו כחול והוא אומר לך:"אני כפיל מים שלך,ואני יהיה המאמן של סויקון בקרב הזה".
Eliyaex
*אתה בתוך המים!
אתה מרגיש את המים נכנסים לך לפה,אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר טסים לכיוונך,אתה רואה שצ'רמנדר תופס אותך ושלושתכם מגיעים ליבשה ומשמה הם מתחילים שוב להילחם.
King of Skulls
*להבא יותר מושקע
אתה רואה את שלט עץ רקוב שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה שנבנתה במחוז,העיר נבנתה על ידי השלישייה הכבירה:גרי אוק מהעיר פאלט,פול ליסטון מהעיר וילסטון ואש קאצ'ם מעיר פאלט".
Poke chef
אתה שומע שוב את קולו של וולפיקס שאומר לך:"בבקשה אל תשאירו אותי לבד,אני צעיר,הורי נטשו אותי,אני מחפש מאמן צעיר שמחפש פוקימוני אש,אני יודע איפה יש מכרות אבנים,אבן אש,אבן מים וחשמל ועוד".
הרוח המתמטיקאית
הפרופסור פותח את החבילה אתה רואה שהוא מלמל משהו בפתק:"לכבוד פרופסור יוליוס איקרן,הפוכדור שדיברנו עליו,פרופסור רג''ל ממחוז אמליה,הפוכדור הזה מכיל את השד של הסיוט,שמור אליו,הם מחפשים אותו".
איתי
אתה רואה שכול חמישים פוקימוני הכנף מסתכלים עליך ועל באלבזור במבט מסוכן,אתה רואה שכולם מתחילים לנופף בכנפיים שלהם אתה רואה סילוני רוחות חזקים שמתחילים לפגוע בך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)