"אל תדאג,אנחנו נעזור לך נכון מאדקיפ?" אשאל את מאדקיפ בחיוך רחב ואלחש לו באוזן:"לך ותעזור לוולפיקס,הוא פצוע תציע לו לעלות על גבך בסדר?" אחייך אליו ואחכה שיעשה א ת זה ואז אשאל אותו:"אתה רוצה להיצטרף אליי ואל חברי הטוב מאדקיפ למסע שלנו?. אני מקווה שכן חבר!" ארים אותו לרחמי ואחבק אותו,ואז אנסה לרפא את פצעיו.
"אני לא אתן לכם להתקרב אליו קדימה טסטוג'ה תגן עליו ואל תתן להם שיגעו בו"Ranrevah
לפני שטסוטג'ה מספיק אתה רואה שוויבל זוהר יפיפייה יוצא מין אחד העצים,הוא נראה חלש ופצוע,אתה רואה שהטופרים שלו לבנים כולם חוץ מאחד,שצבעו שחור משחור,אתה שומע קול שאומר:"הנה הוא!".
BarMaster
כפיל המים שלך אומר לסויקון:"קדימה סויקון תשתמש בדופק מים,קרן קרח ונהמת סויקון תשלב בין המתקפות עכשיו!" אתה רואה טבעת קרח חזקה מאוד נשלחת לעברו של טרטוויג בעזרת הנהמה של סויקון.
Eliyaex
אתה רואה את בוויזל משתחווה לפניך ולפני צ'רמנדר,אתה מבין שהוא הובס והוא מוכן ללכידה,אתה רואה את צ'רמנדר מחייך ומתחיל לרקוד ריקוד ניצחון מוזר מאוד.
King of Skulls
אתה נכנס לעיר ואתה רואה נער צעיר מראה,גבוה,חטוב בעל שיער שחור כלילה עם כובע אדום,עיניים ירוקות כמו אזמרגד שמשחק בידו עם מה שנראה תג מכון העיר ג'ול-ריו,אתה שומע אותו מלמל:"הנה התג האחרון שלי,הגיע הזמן לאליט פור!".
Dor_T
אתה רואה את גופו של צ'ימצ'אר מתלקח והוא מתחיל לירות מתקפות גחלת חזקות במיוחד,אתה מבין שלא רק שהוא אולי למד גחלת אלא הוא גם משתמש ביכולתו המיוחדת,להט.
יש סיכוי שצ'ימצ'אר למד גחלת!
Scizor-x
התוכנית שלך נכשלת באופן מוזר מאוד,כול הרטטה מתחילים לברוח לכיוונים שונים,אתה רואה את מיג'ומרו מתרוממת ומוכנה להילחם נגד הגרידוסים הרשעים שהמצאת.
Ranrevah
אתה רואה את הוויבל מחייך חיוך מרושע הוא תוקף בטופר קרח בגבו של טסוטג'ה שנופל קדימה ומתעלף אתה רואה את וויבל קופץ ונעלם בתוך החשכה,אתה רואה את השוטרים מתקרבים ואומרים:"למה נתת לפושע הזה לברוח?!".
Poke chef
אתה מרגיש את לשונו של וולפיקס מתחילה ללק לך את הפנים,אתה רואה שמדקיפ מסתכל על וולפיקס בהבעת תיעוב עמוק,אתה מבין שוולפיקס רוצה להצטרף למסע שלך.
הרוח המתמטיקאית
הפרופסור פותח את החבילה ואתה רואה פוכדור מאסטר שסגור במעטפת מתכת חזקה הוא אומר לך:"אי אפשר לפתוח את הפוכדור הזה בלי המפתח המתאים,אני צריך שתיקח את הפוכדור שאי הכאב ותשמיד אותו שמה,האם אני ברור".
איתי
אתה רואה שבאלבזור לא מצליח להתחמק והוא נפגע מין הסופות החזקות,אתה רואה להקת סטרפטורים נכנסת למערכה אתה רואה את כולם משתמשים במתקפת ציפור אמיצה לא עליך או על טרטוויג אלה על שאר הציפורים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"פושע?! חשבתי לתפוס את הפוקימון הזה.. קדימה טסטוטג'ה קום על הרגליים תחבוט ברטטה הפראי הזה"Ranrevah
אתה רואה את הוויבל מחייך חיוך מרושע הוא תוקף בטופר קרח בגבו של טסוטג'ה שנופל קדימה ומתעלף אתה רואה את וויבל קופץ ונעלם בתוך החשכה,אתה רואה את השוטרים מתקרבים ואומרים:"למה נתת לפושע הזה לברוח?!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)