Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 36 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 528
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    Scizor-x
    אתה רואה את אקן שולח מתקפת על חושי חזקה מאוד שפוגעת בך ומפילה את מיג'ומרו,אתה רואה את אקן מתעופף שהברי עדיין בפיו,אתה רואה חבורת רטטה הולכת ובראשם רטטה זוהר.

אני מסתכל על מיג'ומורו עד שעולה במוחי רעיון. "היי,רטאטא! אתם ידעתם שהמג'יקארפ בנהר ליד מתכנן אם כמה גרידוסים ומילוטיקים להרוס את המושבה שלכם? אתם תתנו לזה לקרות? לא!" אני צועק ואז מתגנב בחשאי למיג'ומורו ומסתכל אם הוא בסדר.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U]*להבא יותר מושקע
    אתה רואה את שלט עץ רקוב שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה שנבנתה במחוז,העיר נבנתה על ידי השלישייה הכבירה:גרי אוק מהעיר פאלט,פול ליסטון מהעיר וילסטון ואש קאצ'ם מעיר פאלט".

"מעניין אם אני אפגוש אחד מהם..."אני אחשוב לעצמי.
    אני אגיד לפיפלאפ:"בוא נלך למרכז הפוקימונים"ואז ארוץ איתה לשם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    BarMaster
    אתה שומע צליל דק ועמוק שנפלט מפיו של סויקון,אתה מבין שהוא מסכים,אתה רואה שהוא משגר מה שנראה כמו סילון מים אתה רואה ילד צעיר שנראה בדיוק כמוך רק עם עיניים כחולות ושיער כחול,כול לבושו כחול והוא אומר לך:"אני כפיל מים שלך,ואני יהיה המאמן של סויקון בקרב הזה".
    "קרב??, נגד סויקון??, אתה אגדי אתה יודע?" אשאל בגיחוח.
    "אם ככה טרטוייג צא ותשתמש בחבטה חזקה על סויקון" אגיד

4. משתמש סופר ספאמר
    BarMaster
    אתה שומע צליל דק ועמוק שנפלט מפיו של סויקון,אתה מבין שהוא מסכים,אתה רואה שהוא משגר מה שנראה כמו סילון מים אתה רואה ילד צעיר שנראה בדיוק כמוך רק עם עיניים כחולות ושיער כחול,כול לבושו כחול והוא אומר לך:"אני כפיל מים שלך,ואני יהיה המאמן של סויקון בקרב הזה".

Eliyaex
    *אתה בתוך המים!
    אתה מרגיש את המים נכנסים לך לפה,אתה רואה את בוויזל ואת צ'רמנדר טסים לכיוונך,אתה רואה שצ'רמנדר תופס אותך ושלושתכם מגיעים ליבשה ומשמה הם מתחילים שוב להילחם.

King of Skulls
    *להבא יותר מושקע
    אתה רואה את שלט עץ רקוב שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר ג'ול-ריו,העיר הראשונה שנבנתה במחוז,העיר נבנתה על ידי השלישייה הכבירה:גרי אוק מהעיר פאלט,פול ליסטון מהעיר וילסטון ואש קאצ'ם מעיר פאלט".

Poke chef
    אתה שומע שוב את קולו של וולפיקס שאומר לך:"בבקשה אל תשאירו אותי לבד,אני צעיר,הורי נטשו אותי,אני מחפש מאמן צעיר שמחפש פוקימוני אש,אני יודע איפה יש מכרות אבנים,אבן אש,אבן מים וחשמל ועוד".

הרוח המתמטיקאית
    הפרופסור פותח את החבילה אתה רואה שהוא מלמל משהו בפתק:"לכבוד פרופסור יוליוס איקרן,הפוכדור שדיברנו עליו,פרופסור רג''ל ממחוז אמליה,הפוכדור הזה מכיל את השד של הסיוט,שמור אליו,הם מחפשים אותו".

איתי
    אתה רואה שכול חמישים פוקימוני הכנף מסתכלים עליך ועל באלבזור במבט מסוכן,אתה רואה שכולם מתחילים לנופף בכנפיים שלהם אתה רואה סילוני רוחות חזקים שמתחילים לפגוע בך.
    אני בורח מסילוני רוחות חזקים ואומר לבלבאזור ''לבלבל אותם עם צעקה בכל הכוחו''

5. משתמש מנוסה

Dor_T
    צ'ימצ'אר מהנהן בחיוך ותוקף במתקפת אגרוף חזקה כול מקום בגופו של זורא,אתה רואה שלאחר חמש דקות צ'ימצ'אר מתעייף זורא מנצל את זה ושולח סילוני כדורי צללים ששלושה מתוך העשרה פוגעים בצ'ימצ'אר.
    אומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר, תהייה חזק ואל תשבר! תשתמש בצעקה באוזנו של זורא ותמשמש באגרופיף בעיקר בראשו ובאפו, אך תהייה מאחוריו כדי שייתקשה לפגוע בך עם מתקפות, בהצלחה!"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Poke chef
    אתה שומע שוב את קולו של וולפיקס שאומר לך:"בבקשה אל תשאירו אותי לבד,אני צעיר,הורי נטשו אותי,אני מחפש מאמן צעיר שמחפש פוקימוני אש,אני יודע איפה יש מכרות אבנים,אבן אש,אבן מים וחשמל ועוד".
    .
    "אל תדאג,אנחנו נעזור לך נכון מאדקיפ?" אשאל את מאדקיפ בחיוך רחב ואלחש לו באוזן:"לך ותעזור לוולפיקס,הוא פצוע תציע לו לעלות על גבך בסדר?" אחייך אליו ואחכה שיעשה א ת זה ואז אשאל אותו:"אתה רוצה להיצטרף אליי ואל חברי הטוב מאדקיפ למסע שלנו?. אני מקווה שכן חבר!" ארים אותו לרחמי ואחבק אותו,ואז אנסה לרפא את פצעיו.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    לפני שטסוטג'ה מספיק אתה רואה שוויבל זוהר יפיפייה יוצא מין אחד העצים,הוא נראה חלש ופצוע,אתה רואה שהטופרים שלו לבנים כולם חוץ מאחד,שצבעו שחור משחור,אתה שומע קול שאומר:"הנה הוא!".
    "אני לא אתן לכם להתקרב אליו קדימה טסטוג'ה תגן עליו ואל תתן להם שיגעו בו"

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    BarMaster
    כפיל המים שלך אומר לסויקון:"קדימה סויקון תשתמש בדופק מים,קרן קרח ונהמת סויקון תשלב בין המתקפות עכשיו!" אתה רואה טבעת קרח חזקה מאוד נשלחת לעברו של טרטוויג בעזרת הנהמה של סויקון.

Eliyaex
    אתה רואה את בוויזל משתחווה לפניך ולפני צ'רמנדר,אתה מבין שהוא הובס והוא מוכן ללכידה,אתה רואה את צ'רמנדר מחייך ומתחיל לרקוד ריקוד ניצחון מוזר מאוד.

King of Skulls
    אתה נכנס לעיר ואתה רואה נער צעיר מראה,גבוה,חטוב בעל שיער שחור כלילה עם כובע אדום,עיניים ירוקות כמו אזמרגד שמשחק בידו עם מה שנראה תג מכון העיר ג'ול-ריו,אתה שומע אותו מלמל:"הנה התג האחרון שלי,הגיע הזמן לאליט פור!".

Dor_T
    אתה רואה את גופו של צ'ימצ'אר מתלקח והוא מתחיל לירות מתקפות גחלת חזקות במיוחד,אתה מבין שלא רק שהוא אולי למד גחלת אלא הוא גם משתמש ביכולתו המיוחדת,להט.
    יש סיכוי שצ'ימצ'אר למד גחלת!

Scizor-x
    התוכנית שלך נכשלת באופן מוזר מאוד,כול הרטטה מתחילים לברוח לכיוונים שונים,אתה רואה את מיג'ומרו מתרוממת ומוכנה להילחם נגד הגרידוסים הרשעים שהמצאת.

Ranrevah
    אתה רואה את הוויבל מחייך חיוך מרושע הוא תוקף בטופר קרח בגבו של טסוטג'ה שנופל קדימה ומתעלף אתה רואה את וויבל קופץ ונעלם בתוך החשכה,אתה רואה את השוטרים מתקרבים ואומרים:"למה נתת לפושע הזה לברוח?!".

Poke chef
    אתה מרגיש את לשונו של וולפיקס מתחילה ללק לך את הפנים,אתה רואה שמדקיפ מסתכל על וולפיקס בהבעת תיעוב עמוק,אתה מבין שוולפיקס רוצה להצטרף למסע שלך.

הרוח המתמטיקאית
    הפרופסור פותח את החבילה ואתה רואה פוכדור מאסטר שסגור במעטפת מתכת חזקה הוא אומר לך:"אי אפשר לפתוח את הפוכדור הזה בלי המפתח המתאים,אני צריך שתיקח את הפוכדור שאי הכאב ותשמיד אותו שמה,האם אני ברור".

איתי
    אתה רואה שבאלבזור לא מצליח להתחמק והוא נפגע מין הסופות החזקות,אתה רואה להקת סטרפטורים נכנסת למערכה אתה רואה את כולם משתמשים במתקפת ציפור אמיצה לא עליך או על טרטוויג אלה על שאר הציפורים.

9. משתמש מנוסה
    BarMaster
    כפיל המים שלך אומר לסויקון:"קדימה סויקון תשתמש בדופק מים,קרן קרח ונהמת סויקון תשלב בין המתקפות עכשיו!" אתה רואה טבעת קרח חזקה מאוד נשלחת לעברו של טרטוויג בעזרת הנהמה של סויקון.
    "טרטוייג קדימה תשתמש בחבטה ושאתה קרוב לטבעת קרח תקפוץ דרכה ותפגע ישירות בסוייקון" אגיד לרטרוייג

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    הפרופסור פותח את החבילה ואתה רואה פוכדור מאסטר שסגור במעטפת מתכת חזקה הוא אומר לך:"אי אפשר לפתוח את הפוכדור הזה בלי המפתח המתאים,אני צריך שתיקח את הפוכדור שאי הכאב ותשמיד אותו שמה,האם אני ברור".
    "כן פרופסור,להשמיד את הפוקדור באשי הכאב אך היכן שאי הכאב?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה את פוקאבו נוגעת בדיסק והדיסק נעלם כלא היה,אתה רואה אותה מתחילה לחפור באדמה,אתה מבין שהיא למדה מתקפת חפירה.
    פוקאבו למדה חפירה!
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפוקאבו"גדול למדת חפירה עכשיו נוכל לצאת מן המקום הזה בקלות.אז תשתמשי בחפירה ותחפרי לנו בור גדול כדי שאני וכל גם ללכת בו.תחפרי בור עד ליציאה מן המערה הזאת אז קדימה אל היציאה." אני אומר להירו"רוצה בכל זאת לבוא איתנו?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x
    התוכנית שלך נכשלת באופן מוזר מאוד,כול הרטטה מתחילים לברוח לכיוונים שונים,אתה רואה את מיג'ומרו מתרוממת ומוכנה להילחם נגד הגרידוסים הרשעים שהמצאת.
    אני מתקרב אל מיג'ומורו ולוחש לה בשקט "אין שום גרידוסים,בואי מהר" אני מתחיל לרוץ יחד עם מיג'ומורו לכיוון שאקן עף אליו.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

13. משתמש מנוסה

Dor_T
    אתה רואה את גופו של צ'ימצ'אר מתלקח והוא מתחיל לירות מתקפות גחלת חזקות במיוחד,אתה מבין שלא רק שהוא אולי למד גחלת אלא הוא גם משתמש ביכולתו המיוחדת,להט.
    יש סיכוי שצ'ימצ'אר למד גחלת!

.
    אומר לצ'ימצ'אר:"כל הכבוד!! תמשיך עם זה ותן לזה לעבור בגופך כמה שיותר! נסה לזכור מה בדיוק אתה עושה ואיך משתמשים במתקפה הזאת! תמשיך עם מתקפת הגחלת בחוזקה על ראשו של זורא ושמור על היכולת שלך!"
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. משתמש מנוסה
    Ranrevah
    אתה רואה את הוויבל מחייך חיוך מרושע הוא תוקף בטופר קרח בגבו של טסוטג'ה שנופל קדימה ומתעלף אתה רואה את וויבל קופץ ונעלם בתוך החשכה,אתה רואה את השוטרים מתקרבים ואומרים:"למה נתת לפושע הזה לברוח?!".
    "פושע?! חשבתי לתפוס את הפוקימון הזה.. קדימה טסטוטג'ה קום על הרגליים תחבוט ברטטה הפראי הזה"

15. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    [
    Eliyaex
    אתה רואה את בוויזל משתחווה לפניך ולפני צ'רמנדר,אתה מבין שהוא הובס והוא מוכן ללכידה,אתה רואה את צ'רמנדר מחייך ומתחיל לרקוד ריקוד ניצחון מוזר מאוד.
    ]
    אני מחייך ואומר לצארמנדר "כל הכבוד!"ותוך כדי אני זורק את הפוקדור על בויזל ואז אני אומר לצארמנדר "נלחמת מעולה אבל תתכונן אולי זה תכסיס והוא סתם עושה תעצמו והלך לתקוף אותנו"

עמוד 9 מתוך 36 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •