Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    נארוטו- הצל של השד העשירי

"הרבה סיפורים מתחילים במילים היו היה פעם, אבל הסיפור הזה, קורה ברגעים אלה ממש וממשיך להיכתב, אותו סיפור שנכתב יותר ממאתיים שנה בגלל אוציה מאדארה, הקרב נגד הביגואים. במקור היו תשעה ביגואים, אבל אחרי שהאקטסוקי תפסו את כולהם, הם איבדו שליטה עליהם וחוסלו. מהמחבוא של האקטסוקי יצאו עשרה ביגואים להשמיד את העולם. נכון לעכשיו אף אחד לא יודע את המיקום שלהם וכולם מחשים אותם במטרה ללכוד אותם ולחסל אותם לפני שהם יהרסו את כל מה שמוכר כיום, אבל בשנתיים האחרונות לא קרה דבר. הביגואים נעלמו כאילו לא היו. אבל אף אחד לא נרגע." ההוקגה עצר לרגע ואז אמר "אתם הגונינים צריכים להכין את עצמכם לקרבות נגד הביגואים, ובעתיד גם להדריך גנינים ולהכין אותם. הכל ברור?" כל הגונינים ענו "כן אדוני ההוקגה!" וכל אחד הלך לדרכו. נאום זה נאמר לפני חודשיים לכל הצונינים בעברו את מבחני הגונין הקשים, והפך אותם לגונינים רשמית.

הסבר
    אתם גונינים בעולם המתקיים בערך 200 שנה אחרי עולם הסיפור של נארוטו. לא הרבה השתנה.
    ההוקאגה השלוש עשרה שולט עכשיו בקונוהא, והוא הנכד של נארוטו אוזומקי ההוקגה השביעי, מינאטו אוזומקי, הקרוי על שם סבא רבא שלו. אין יותר גינצוריקים והאקטסוקי הושמד, וכעת כל האומות פועלות ביחד במטרה לחסל את הביגואים. הגבולות בין המדינות לא השתנו במהלך הזמן הזה. ככל היודע יש לסאסקה רק נכד אחד, וחוץ ממנו אין שום אדם אחר חי מאוציה כיום.
    *הערה חשובה- המשחק נכתב בזמן סאגת הפילרים שלאחר הידאן וקאקוזו, ולכן אין בין המשחק שום קשר להמשך המנגה והאנימה לאחר מכן. רק טכניקות שכבר הופיעו באנימה יכנסו למשחק*

קרדיט לBarney Stinson על חלק מהגוטסואים
    המשחק נפתח בעבר בכמה גרסאות שונות בכמה פורומים שונים
    אישור:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun
    שמח שחזרת! (:
    מאושר.

הרשמה
    שם דמות:
    שם משתמש:
    כפר/ארגון:
    רקע:
    שבט:
    אופי:
    תמונה:
    ציוד:
    כסף:
    גוטסואים:
    הערות:
    חשוב מאוד! לא למלא ציוד וכסף. בנוגע להתמחויות, תישארו אנושיים. תמונה להביא בקישור
    שבט:
    שבטים אפשריים:
    אינזוקה, אבורמה, נארה, היוגה, אקימיצי, יאמאנאקה.
    מי שרוצה יכול להמציא שבט, אבל לא להגזים ולא להיות שבט כמעט זהה לשבטים קיימים.
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות- לא למלא
    טאיגוטסו, נינגוטסו וגנגוטסו- יש לכם 100 נקודות לחלק בניהם, ישפיע על הגוטסואים שאתם יודעים ועל היכולות של הדמות. חשוב שתהייה התאמה בין התמחויות ליכולות האלה.
    התנגדות לגנגוטסו- חצי מנקודות הגנסוטסו שלכם
    טבע צאקרה- האלמנט שלכם. אם יש לכם יותר מ40 נקודות בנינגוטסו אתם קובעים, אם יותר מ20 אבל פחות מ40 אני קובע, ואם יש לכם פחות מ20 נקודות בנינגוטסו אתם לא יודעים מה הטבע שלכם
    דיוק ושימוש בנשק- תלוי בהתמחויות ובטאיגוטסו. בתחילת המ"ת הערך שווה למחצית מנקודות הטאיגוטסו, והוא מושפע מההתמחויות. את ההבדל הקטן לפי ההתמחות אני אשנה לאחר שתרשמו.
    גוטסואים:
    לאחר שתרשמו למשחק, תקבלו הסבר מפורט כיצד לבחור את הגוטסואים שלכם וכמה גוטסואים מכל תחום מגיעים לכם. כולם יודעים את הגוטסואים הבסיסים שלומדים באקדמיה, ועוד כמות יחסית גדולה של טכניקות של גנינים, קטנה יותר של צונינים וכמעט ולא של גונינים, אם בכלל.
    התמחויות:

טופס ריק:
    Spoiler ספוילר

חוקים
    כל החוקים הגלובאליים וחוקי חת"מ חלים פה
    תגובה חייבת להיות כמה שיותר מפורטת. תגובות לא מושקעות ולא מפורטות יפסלו או יכשלו.
    אל תפחדו לחפור על אסטרטגית קרב שלמה, זה לא יפגע בכם.
    תמיד תביטו על מצב החיים והצאקרה שלכם. אל תנסו לעשות לי פעולה שאתם לא יכולים לבצע. כנ"ל בנוגע לנשקים
    שיהיה ברור- אני השה"מ במשחק הזה, כלומר אם משהו נראה לכם לא הגיוני, לשאול או להתלונן בה"פ, ואם אמרתי שפעולה כל שהיא לא אפשרית או נכשלה, אז זה המצב.
    החוקים יכולים להשתנות בכל עת
    אי ידיעת החוקים לא פותרת מעונש

הגוטסואים
    כל הגוטסואים שאחד מהשחקנים יודע יופיעו פה. בנוסף לכך גוטסואים אחרים שאתם מכירים בדרך כל שהיא יופיעו פה, וגם הגוטסואים האפשריים רק לדרגות מסויימות. יש גם לדרגות גנין וצונין למקרה שמיהו ידריך גנינים או צונינים, וגם כדי שתדעו מה הגוטסואים שאתם יכולים לבחור לפי דרגות.
    גנין:
    גוטסואי שבט עד רמה B (רמות AוSבמקרים מיוחדים כמו הביוקאגן של היוגה)
    טאיגוטסו:
    Spoiler ספוילר

גנגוטסו:
    Spoiler ספוילר

נינגוטסו:
    Spoiler ספוילר

צונין:
    כל הגוטסואים של גנין.
    גוטסואי שבט עד רמה A (רמה Sבמקרים מיוחדים)
    טאיגוטסו:
    Spoiler ספוילר

גנגוטסו:
    Spoiler ספוילר

נינגוסטו:
    Spoiler ספוילר

גונין:
    כל הגוטסואים של הדרגות הקודמות.
    רוב גוטסואי השבט (מעטים יוצאי הדופן)
    טאיגוטסו:
    Spoiler ספוילר

נגנגוטסו:
    Spoiler ספוילר

נינגוטסו:
    Spoiler ספוילר

רמות יותר גבוהות:
    כל הטכניקות של הרמות הקודמות.
    אין עוד מידע

המצאת גוטסואים:
    אתם יכולים להמציא גוטסואים ולעבוד עליהם, אבל זה דורש עבודה רבה ושליטה גבוהה בגיבוש האלמנט הדרוש לטכניקה (אם קיים אלמנט) וגיבוש צורה טוב (אם טכניקת נינגוטסו).
    המצאת גנגוטסו תהייה קשה בהרבה ליצירה, אבל כמעט כל רעיון יעבוד שם.
    המצאת טאיגוטסו היא החלק הקל ביותר, רק תרגול של התנועה והשימוש בה ואתם מוכנים.
    גוטסואים מומצאים הנמצאים ברשימת הגוטסואים הניתנים ללמידה:
    טאיגוטסו:
    Spoiler ספוילר

נינגוטסו:
    Spoiler ספוילר

גוטסואים שבטיים:
    לכל שבט יש גוטסואים שבטיים משלו, מהם תבחרו גוטסו על כל 4 נקודות בהתמחות השבטית. תוכלו ללמוד עוד גוטסואים שבטיים בהמשך, גם כאלה שלא מופיעים כאן עכשיו.
    היוגה- התמחות בטאיגוטסו
    Spoiler ספוילר

אינזוקה- התמחות בטאיגוטסו
    Spoiler ספוילר

נארה- מתמחים בנינגוטסו
    Spoiler ספוילר

אקימיצי- התמחות טאיגוטסו
    Spoiler ספוילר

אבורמה- חסר התמחות
    Spoiler ספוילר

יאמאנקו- התמחות בגנגוטסו
    Spoiler ספוילר

כלים וציוד לחימה
    קונאי- סכינים קצרים המשמשים לקרב מקרוב ומרחוק ע"י זריקה. לעיתים קרובות זורקים אותם ביחד עם פתקים מתפוצצים כדי להגדיל את הנזק. ישנם קונאים עם ידיות החזקה,חסרי ידיות החזקה וקונאים דו ראשיים (עם שני להבים הפונים לכיוונים מנוגדים)
    שוריקאן- כוכב מתכת קטן המשמש לזריקה.
    פומה שוריקאן- שוריקאן ענק שלרוב כל הלהבים שלו מחוברים ביחד ללהב אחד. כשפותחים אותו נוצר שוריקאן בגודל בטן של אדם ממוצע,ולרוב סוחבים אותו כשהוא סגור או מזמנים אותו בעזרת מגילות.
    סנבון- מחטים זעירים המשמשים לפגיעה בנקודות תורפה קטנות של האדם. לרוב משמש לשיתוק או להרג, ובעיקר נינגות ציידים ונינגות רפואיים משתמשים בנשק זה.
    מאקאבישי- כוכבי מתכת הקטנים יותר משוריקאנים ולרוב מפוזרים בשטח כדי לעקב נינגות אוייב ולפגוע בהם.
    משגר מחטים- משגר מחטים קטן היושב על היד ולרוב מוסתר ע"י שרוול על הייריה.
    פצצת אור- כדור בגודל של כדור פינגפונג שיוצר הבזק אור גדול לכל כיוון כשניזרק. משומש לרוב ע"י שבט נארה כדי ליצור צללים.

מערכת חיים וצאקרה
    כדי שהמשחק יהיה פשוט ותדעו בכמה גוטסואים אתם יכולים להשתמש וכמה מכות עוד תוכלו לספוג, יש מערכת פשוטה של חיים וצאקרה. כל גוטסו דורש צאקרה לפי שלושה קריטריונים- כמות הנקודות בתחום של הגוטסו, רמת השליטה בגוטסו וצורת השימוש
    .
    לאחר שתשלטו טוב בבסיס של גוטסו, תוכלו להמציא צורות שימוש שונות בו.
    למשל, כדור אש הוא לרוב כדור אש אחד בגודל של כ1X1X1מ' הנורה לעבר היריב. כשאשר אתם שולטים טוב בגוטסו, אתם יכולים להפוך אותו לקרן אש דקיקה שלאחר מרחק קטן תתפרס לכדור אש גדול ותשרוף שטח רב, או לכדור קטן יותר ומהיר שיתפרס לאש גדולה כשהוא יפגע במטרתו. כמובן שכל צורת שימוש תדרוש כמות צאקרה אחרת, כי הטכניקה שונה ולכן רמת השליטה משתנה, וגם כמות הצאקרה שאותה תנצלו יכולה להשתנות מצורה לצורה לעיתים.
    להסבר נוסף ניתן לפנות אלי בה"פ, ושאלות+תשובות יכתבו כאן כדי לעזור לשפר את ההסבר.
    שאלות ותשובות:
    אין שאלות ותשובות כרגע

אנשים מוכרים

קונוהא:
    Spoiler ספוילר

סונא
    Spoiler ספוילר

אנשים חסרי כפר
    Spoiler ספוילר

עוד אנשים יחשפו בהמשך, עוד הרבה אנשים.

מידע על ביגויים
    ידועים השמות של שלושה ביגואיים, וידוע שיש עשרה.
    הביגו בעל הזנב האחד- שוקאקו
    שד חול, לא יודע עליו שום מידע נוסף.
    הביגו בעל תשעת הזנבות- קיובי
    השד הנוראי שהביא למותו של מינאטו ההוקאגה הרביעי, מפלצת שועל בעלת תשע זנבות.
    הביגו בעל עשרת הזנבות- הארוני
    השם שלו הומצא לו ע"י הכפרים, שכן הוא נוצר בטעות בגלל איבוד השליטה של האקאטסוקי. כמו כן ידוע שהוא חזק יותר מכל שד אחר שקיים, למרות שאף אחד לא ראה אותו בפעולה.

2. משתמש מנוסה
    רשומים

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    אני לא ממש יודע על נארוטו אבל נשמע מעניין המשחק ואני רוצה להירשם.
    ראיתי חלק מהפרקים אז אני יודע בערך.
    תוכל לעזור לי למלא את הטופס?

זה מה שהצלחתי למלא:

שם דמות:טל
    שם משתמש:♣DarkBoy♣
    כפר/ארגון:
    רקע:
    שבט:אינזוקה
    אופי:עצבני, רגיש, שומר בפנים עד שהכל מתפוצץ.
    תמונה:
    http://naruto-spoilers.info/wp-conte...o518-gaara.jpg
    ציוד:כד גדול שטלוי על הגב,ז'קט עור יפה, פגיון
    כסף: (לשים כמה שאני רוצה?)
    גוטסואים:
    הערות:
    שבט:
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות-
    טאיגוטסו, נינגוטסו וגנגוטסו-
    התנגדות לגנגוטסו-
    טבע צאקרה-
    דיוק ושימוש בנשק-
    גוטסואים:
    התמחויות:

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

4. משתמש מנוסה
    שם דמות: ג'ים אושיטאקי
    שם משתמש: אי אפשר פשוט להסתכל?,PokeArt
    כפר/ארגון: כפר החול
    רקע:
    טוב אני שמעתי שאני צריך לדבר פה קצת על עצמי אז בואו נתחיל:
    הכל התחיל כאשר נולדתי, אני זוכר עוד כאשר הייתי קטן ירד גשם מחוץ לביתי, סבתי אמרה לי שזה סימן טוב ומיד לאחר מכן אמרו לי שהוכנסתי לתוך מיכל חול שם שהיתי 5 שנים.
    אני זוכר כאשר כבר התחלתי לגדול התחלתי להראות את הקשר שלי לחול המחוספס, אני הייתי בתור ילד צעיר נוטה להתאמן ושלוט בחול יחד עם אחי הגדול, הוא היה ה"כבשה השחורה" של השבט שלנו, קוראים לו החול השחור אצלנו, וזה מכיוון שהוא פשוט לא מצליח לתקשר ולשלוט בחול היטב. בד"כ הוא היה כבר חושב על דברים אחרים מה שגרם לחולו להגיב אחרת למה שקרה באותו זמן, לאומתו אני הייתי מוכשר מאוד, הראית כישורים רבים בתור נינג'ה מתחיל כאשר עליתי לדרגת גנין והורי החליטו שזה הרגע בשבילי לקבל את החול אשר יאפיין אותי, החול בו אני אשתמש בשנותי הראשונות כנינג'ה וישפר אותי ויחזק אותי מבחינה קרבית ומיומנאית. אני זוכר את זה בברור רב, היה זה תחילת הערב, אני חזרתי עוד מהגן הציבורי הקרוב לביתי הורי כבר חיכו לי במרכז האימונים הקרוב לביתי ואני כמובן הלכתי לשם בעקבות פתק שהם השאירו לי על מיטתי, כאשר הגעתי לשם היה מונח על הרצפה עשוית אדמה מוצקה הרמת חול גדולה ואימתנית. אבי ואימי עמדו מאחורי, הם אמרו לי מיד לתכנן את התחלת הקרב במטרה בעצם להצליח לספוג את החול בשיטה הטובה ביותר, הייתה זו עבודה קשה לתת לילד בן 11 לתכנן ברצינות רבה קרב ארוך ודרך לכידה. לקח לי בדיוק 5 שעות, 46 דקות ו26 שניות להצליח ללכוד את החול, בהתחלה מעט חששתי מהחול זאת מכיוון שראיתי את כל הדברים שאני יכול להיות אתו אך לאט התחלתי להיקשר אליה יותר ויותר כאשר ראיתי איך היא "אוהבת, ומלטפת" אותי. לאחר 4 שנים באקדמיה המטרה שלי בחיי הנינג'ה לא השתנתה, המטרה שלי עכשיו היא להחזיר את הכבוד למשפחתי לאחר ה"פדיחות" שאחי גרם אליהם.
    כעבור מספר שנים לאחר האקדמיה שיפרתי את ביצועי בעת משימות קשות ומפרכות, בתור סוג של נינג'ה אשר עושה משימות לבד דבר זה לא היווה לי בעיה כל כך גדולה וכעת אני ממשיך את מסעי בתור גונין.
    שבט: אישטאקי- השבט שמאפיין את כל כפר החול, בזכותו הכפר בעצם נבנה במהירות רבה יותר לאחר התקיפה האחרונה ובכללי לאחר בתקיפות...
    עוד כאשר ילדי השבט קטנים הם נכנסים למיכל מלא חול למשך-4 שנים שלמות(מגיל 0-4), שם הם נמצאים בגנג'וטסו שבו אותו ילד חייב למצוא את הדרך לחזור(לוקח בתוך הגנג'וטסו 4 דקות בסה"כ לפתור-דקה אחת בגנג'וטסו-שנה שלמה במציאות). לאחר שהילדים כבר מתחילים לגדול(בני 5+) ונשבר כד החול הם נעשים למעט מוזרים, חול תמיד מתעופף מסביבם ועוטף את גופם בצורה מושלמת והם מרגישים את התנודות הקטנות ביותר על החול שבהם הם הולכים\נוגעים. יש ביכולת ילדי השבט לשלוט בחול כרצונם והחול אינו יכול לעצור דברים מעצמו(בניגוד גמור לגארה). עוד משהו שמאפיין את השבט הוא שגופם בנוי מ-85 אחוז חול, כך שמלבד עצמות, מוח, לב, ריאות ומעט מאוד דם יש רק חול(בסגנון של שבט האבורמה..) בעזרת מאפיין זה לבני השבט יש אפשרות להפוך לאיש חול- להגדיל מעט מחלקי גופם\ להקטין, ספיגת שוריקנים וכך לספוג כ-85 אחוז מהנזק של המכה המקורית. בנוסף לדברים שנאמרו לכל בן שבט סוג החול שלו משתנה ומשתלב עם אופי הנינג'ה ובעצם כך מנסה להשלים אותו- זאת אומרת שאם מישהו חלש מאוד פיזית אך מהיר במיוחד החול שלו יהיה חזק מאוד(ניתן להגיד עמיד לכמעט כל דבר) אך מעט איטי. החול עצמו עשוי ממינרלים מיוחדים אשר מחזקים אותו ואם בני השבט בעת מצוקה של רעב או משהו בסגנון הם יכולים לאכול אותו והוא פשוט מחזק אותם!.
    בנוסף לדברים הללו החול מבצע את כל הפעולות בשלמות שבני השבט פוקדים עליו באמצעו המחשבה בלבד.
    אופי: ג'ים תמיד פועל לבד ומנסה למצוא דרכים שונות ומגוונות לנצח את יריביו ומשום כך הוא תמיד הולך למשימות לבד ללא שום עוזרים\חברים לקבוצה.
    הוא בדר"כ נוהג לעשות דברים בחשאיות רבה ולא מרבה לחשוף את פניו בעיר ובכלל, כתוצאה מכך ומסיבה אחרת הוא לובש מסכה עשויה חול ומינרלים אשר בנויה בצורה יסודית, חזקה ועמידה לכל התנאים.
    תמונה: שיערו של ג'ים ארוך מעט ומגיע לו עד לכתפיים בצורה של אימו בצבע שחורה כלילה, הוא לובש על פניו מסכה עשויה מחול אשר מסתירה צלקת מלידתו, המסכה חושפת רק את עיניו של ג'ים. לבושו של ג'ים הוא כמו כל שבטו, מעט בדי עור עשויים מעורות של בע"ח ובדים רגילים ושריגים אשר סרוגים יחדיו.
    ציוד:
    כסף:
    גוטסואים:
    הערות:
    שבט: כתבתי למעלה
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות-
    טאיגוטסו: 40
    נינגוטסו: 60
    גנגוטסו:
    התנגדות לגנגוטסו- אין
    טבע צאקרה- אדמה
    דיוק ושימוש בנשק- 20
    גוטסואים:
    התמחויות:
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 02-01-2011 בשעה 08:52 PM

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣DarkBoy♣ צפה בהודעה
    אני לא ממש יודע על נארוטו אבל נשמע מעניין המשחק ואני רוצה להירשם.
    ראיתי חלק מהפרקים אז אני יודע בערך.
    תוכל לעזור לי למלא את הטופס?

זה מה שהצלחתי למלא:

שם דמות:טל
    שם משתמש:♣DarkBoy♣
    כפר/ארגון:
    רקע:
    שבט:אינזוקה
    אופי:עצבני, רגיש, שומר בפנים עד שהכל מתפוצץ.
    תמונה:
    http://naruto-spoilers.info/wp-conte...o518-gaara.jpg
    ציוד:כד גדול שטלוי על הגב,ז'קט עור יפה, פגיון
    כסף: (לשים כמה שאני רוצה?)
    גוטסואים:
    הערות:
    שבט:
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות-
    התנגדות לגנגוטסו-
    טבע צאקרה-
    דיוק ושימוש בנשק-
    גוטסואים:
    התמחויות:
    אוקיי, הנה ציטוט מההודעה שלי:
    חשוב מאוד! לא למלא ציוד וכסף. בנוגע להתמחויות, תישארו אנושיים. תמונה להביא בקישור
    אז למה מילאת ציוד? זקט עור זה חלק מהתמונה צריך להיות, או שאם זה לא שם תוסיף בתיאור, ולא משתמשים בפיגיונות במשחק. משתמשים בקונאים.
    חלוקת יכולות- מה הבעיה בזה לא ברור לי, אני מצטער. כתבתי בפירוט- יש שלוש תכונות- טאיגוטסו (כוח פיזי, התקפה פיזית וכמות החיים- התכונה שחשובה לשבט שלך), נינגוטסו (יכולת השליטה בגוטסואים מסוג נינגוטסו, כמות הצאקרה שהם דורשים ומגביר את כמות הצאקרה הכללית) וגנגוטסו (היכולת ליצור אשליות ולחמוק מהן).
    אתה מחלק 100 נקודות בניהן, כאשר לאחר מכן מפורט מה ההשפעות על כל סעיף.
    תמונה לא חייבת ואף רצוי שלא תהיה מנארוטו, וכדאי מאוד שאני אראה את כל הגוף. בכל מקרה זו תמונה של גאררה אז אי אפשר, אין מצב שהדמות שלך זהה לחלוטין לקאזהקאגה. אופי בבקשה לא ברשימת מכולת, וקצת יותר מפורט.
    רקע אתה יכול לקבל ממני עזרה בה"פים, לא כאן, אבל בעיקרון כאן זה המקום שבו אתה צריך להתפרע. מקווה שעזרתי.
    פוקרארט- לא אני, אני בכלל לא צופה בדרגון בול. אתה מתבלבל ביני לבין אופיר.
    לא מילאת שום דבר בטופס. צריך יותר השקעה בשבט (ואם אתה מי שאני חושב שאתה כבר הבאת פעם שבט מדהרים), חצי מהסעיפים הנחוצים עדיין ריקים ואני לא יכול לעבוד עם זה (רקע שחשוב מאוד, אופי, חלוקה של התכונות, תמונה/תיאור, התמחויות).

6. משתמש מנוסה
    שם דמות: ריקאגו יאמאנאקה
    שם משתמש: Yust
    כפר/ארגון: כפר העלה הנסתר
    רקע:
    ריקאגו נולד לשבט היאמאנקה, מאז ומתמיד הוא גילה התענינות רבה בנינג'יטסו ובגנג'יטסו כמה פעמים ניסה גם להשתמש בטאיג'יטסו אך גילה שאינו טוב בזה כל כך. ריקאגו עבר את מבחני הגנין בקלות ונהיה לגנין מאוד מוכשר. המורה של ריקאגו החליט להביא אותו ואת וחבריו לצוות למבחני הצ'ונין עוד בפעם הראשונה שלהם.
    ריקאגו וחבריו לצוות עבר את המבחן הראשון והשני אך לצערו ריקאגו אינו הצליח לנצח במוקדמות של השלב השלישי ונפסל. לאחר עוד שני ניסיות כושלים בבחינות הצ'ונין ריקאגו החליט
    לקחת אימונים קשים כדי לעבור את בחינות הצ'ונין, ריקאגו חיפש מאמן שיאמן אותו אך לא מצא אף אחד גם מפני שהמאמן הנוכחי של הצוות שלו כבר לימד אותו כל מה שיכל.
    לאחר חיפושים רבים לבסוף ריקאגו לא מצא שום מאמן מתאים והתיאש, לאחר כמה ימים יצא מהכפר לטיול קטן, ביער שמסביב לכפר פגש בחורה בעלת שיער אדום שהייתי בגילו.
    הילדה ניגשה לריקאגו והציגה את עצמה, היא אמרה שקראו לה לונה. בהתחלה ריקאגו הרגיש מאוד מוזר שילדה שהוא לא מכיר באה אליו פתאום סתם ככה ומציגה את עצמה, מתוך נימוסים ריקאגו הציג גם את עצמו. לאחר שיחה שארכה מספר דקות ריקאגו התחיל להרגיש חופשי ליד לונה ואפילו התחיל לחבב אותה.
    ריקאגו ולונה היו נפגשים בכול הזדמנות שיכלו, במפגשים שלהם גילה ריקאגו שלונה מתמחה ברפואה ושהיא טובה מאוד בנושא.
    לאחר מספר מפגשים ריקאגו החליט ללמוד רפואה כדי לחפות על יכולות הטאיג'יטסו הנמוכות שלו, הוא ניגש ללונה וביקש שתעזור לו להתאמן, לונה כמובן שמחה לעזור לו.
    לאחר כחודש ריקאגו כבר הצליח לשלוט בטכניקה החדשה שלו "טכניקת ידיים מרפאות" והלך למבחני הצ'ונין בפעם הרביעית ולבסוף הצליח לעבור את המבחן ועלה לדרגת הצ'ונין.
    לאחר כמה שנים נוספות ריקאגו גם הועלה לדרגת ג'ונין, הדרגה בה הוא נמצא כרגע.
    ריקאגו מתאמן רבות על היכולות של שבט היאמאנקה ושואף להשתמש בהם בצורה הטובה ביותר ולשפר את כל יכולותיו.
    שבט: יאמאנאקה
    אופי: טוב לב, ישר, משתדל לעשות את הטוב ביותר ולעזור לחבריו בקרב, חם מזג, תמים.
    תמונה: http://img18.imageshack.us/img18/123...scmilkebe9.jpg
    ציוד:
    כסף:
    גוטסואים:
    טאיגוטסו: קומבו האריה, קונוהא סנפו,סופת עלה גדולה, סופת עלה חזקה.
    גנגוטסו: אשלייה שטנית- טכניקת ראיית גהנום,טכניקת משרת ערפל, אשלייה שטנית- מוות כריכת עץ, טכניקת חזיית מוות.
    נינגוטסו: אלמנט ברק- זרם אלף הציפורים, אלמנט חשמל- וויב נו גוטסו, טכניקת כפילים, טכניקת החלפה, טכניקת ידיים מרפאות, אלמנט חשמל- קורגה נו ג'וטסו, אלמנט ברק- קטאנת אלף הציפורים, טכניקת ריפוי התחדשות.
    הערות: מקווה להירשם.
    שבט: יאמאנאקה
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות:
    טכניקת החלפת תודעה,טכניקת בלבול תודעה,טכניקת מכת נפש,טכניקת עולם שגעונות.
    טאיגוטסו: 20
    נינגוטסו: 40
    גנגוטסו: 40
    התנגדות לגנגוטסו- 20
    טבע צאקרה- ברק
    דיוק ושימוש בנשק- 10
    גוטסואים:
    התמחויות: רפואה, יכולות השבט שלו.
    תפקיד: אחראי על צוות של שלושה גנינים - הדרכת גנינים.

7. משתמש מנוסה
    ריקאו יאמאנקה
    לא ברור לי מהרקע אם האינו שאתה מזכיר היא אינו מהסדרה או סתם אינו, אם היא אינו מהסדרה, שנה.
    דבר שני- אתה כבר גונין חודשיים לך לא משנה איזה תפקיד תקבל, אתה מכיר אותו (בנוגע לסיום הרקע).
    דבר נוסף הוא שהרקע לא ממש מפורט, אתה מספר סיפור די כללי שזה טוב, אבל חסר הקטע היותר צפציפי, אירוע שקרה והשפיע עליו וחשוב לי שיהיה אחד כזה, אז בבקשה תוסיף.
    עכשיו, כדי לא להיתקע יותר מדי זמן ובגלל שיש רק כמה בעיות קטנות, אני כבר אפרט את השלב השני.
    א'- עליך לבחור גוטסואים.
    לטאיגוטסו אתה יכול לבחור 4 גוטסואים, 2 של צונין ו2 של גנין (שים לב, אתה יכול לבחור גם גוטסואים של גנין במקום של גוטסואים של גונין ). לנינגוטסו אתה יכול לבחור 8 גוטסואים, 3 של צונין ו4 של גנין ו1 רפואה מכל רמה שהיא (גם של גונין). אתה יכול לבחור יותר מגוטסו רפואה אחד, אבל רק אחד יכול להיות של גונין, וחובה לפחות גוטסוא רפואי אחד.
    אתה גם יכול לבחור 4 גנגוטסואים של צונין או גנין, ו4 גוטסואים של השבט.
    אתה גם יכול להמציא גוטסואים מכל סוג, אבל עליהם לעבור אישור שלי שהם אפשריים ואז הכנסה לדרגה המתאימה.
    בנוסף לכך, עליך לבחור תפקיד בכפר. כל תפקיד בכפר שגונין יכול לקחת- מעבודה בקבוצה לפיקוד על קבוצה למשימות סולו להדרכת גנינים ואפילו עבודה משרדית (האחרון לא מומלץ- ממש משעמם וחסר חיים). אתה יכול למצוא עוד הרבה תפקידים, אני בטוח, וזה נתון ביידיים שלך.

8. משתמש מנוסה
    ערכתי, מקווה שזה בסדר עכשיו בנוסף הוספתי בטופס בסוף תפקיד.
    מקווה להירשם.

9. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    שם דמות:נסוקו נארה
    שם משתמש:red dd
    כפר/ארגון: העלה.
    רקע:נסוקו נולד בכפר העלה כמו כול התושבים הוא רוצה להפוך לנינגה חזק ולהגן על כפרו.
    נסוקו הוא בן שבט נארה הידועים בטכניקות הצל שלהם,וברמת חשיבה גבוה,לנסוקו אין בני משפחה מפורסמים או מיוחדים,אביו מנהל מסעדה,ואמו מתפלת באחיו בקטן בן ה-7.
    נסוקו לא הצטיין במיוחד בלימודים,והיה תלמיד ממוצע גם היכולות של העתקים שלא לא היו משהוא,הדבר היחידי שניראה שהוא טוב בו היה שח מט,הוא הראה יכולות מדהימות במשחק זה,ואף פעם לא הפסיד בו.
    נסוקו אהב להסתובב לכפר והיה הולך לאגם,יום אחד פגש אותו אדם ששמו קקמרו נארה הידועה בשמו "הצל של כפר העלה".
    נסוקו שאל את קקמרו אם הוא רוצה לשחק נגדו משחק שח מט וקקמרו ענה בחיוב,פעם ראשונה שהיה קשה לנסוקו לשחק והיה ניראה שהוא הולך להפסיד בפעם הראשונה,אך לפתע המשחק השתנה לטובתו של נסוקו.
    תוצאת המשחק 1:0 לנסוקו,קקמרו לא האמין שהפסיד ואמר לנסוקו שזה היה המשחק הקשה ביותר שלו אי פעם.
    הם התחילו לבלות וקקמרו לימד את נסוקו קצת טכניקות נינג'וטסו.
    לפני שנתיים קקמרו נשלך למשימה ומאז נסוקו לא ראה אותו,הוא התחיל להתאמן המון יותר מאי פעם ולימד את עצמו כמה טכניקות שיעזרו לו,ויעבירו אותו מהאקדמיה לנינגות ויתחיל במסעו להפוך לנינגה גדול.
    שבט: נארה.
    אופי:שקט,עצלן,שמח,דואג לאחרים.
    תמונה:
    ציוד:
    כסף:
    גוטסואים:
    הערות:
    שבט:נארה.
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות-
    טאיגוטסו-5
    נינגוטסו -70
    וגנגוטסו- 25
    התנגדות לגנגוטסו-
    טבע צאקרה-
    דיוק ושימוש בנשק-
    גוטסואים:
    התמחויות:

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    הוקפא ע"פ בקשת הפותח

11. משתמש מנוסה
    הקפצה מאושרת ע"י אלכס.
    אחרי שהייתה לי תקלה במחשב ונתקעתי בלי מחשב לדי הרבה זמן הוא חוזר. כל מי שכבר החל להירשם שישלח לי ה"פ שהוא עדיין רוצה להירשם אם לא הגבתי לו, או שיגיב כאן אם תיקון במידה והגבתי לו קודם.
    אנשים שעוד לא ניסו להירשם מוזמנים להצטרף

12. מורחקים
    שם: אופיר
    שם דמות: קאי אסאקורה
    שם משתמש: Barney Stinson
    כפר/ארגון: כפר העלה הנסתר
    רקע: קאי נולד בכפר העלה הנסתר למשפחה רגילה עם שני הורים ושני אחים, אשר כיום שניהם ג'ונינים מוכרים, וחונך באימונים נוקשים, מה שגרם לו להצליח מאוד באקדמיה ולהיות הכי חזק שם. קאי עבר את מבחני הצ'ונין בקלות ומאז היה נשלח למשימות עם קבוצה של עוד 2 אנשים, אותם אלה שהיו איתו מהאקדמיה, חבריו הכי טובים, אינו נארה וטמאטו היוגה. קאי היה מתאמן איתם והולך איתם בטוב או ברע. עד שהגיעה המשימה שבה טמאטו ואינו נעלמו. בסך הכל הם הלכו לכפר הענן להעביר מסמך לראיקאגה, אך בדרך חזרה הם נתקפו וקאי מצא את עצמו בקונוהא, בלי שום ידע איפה חבריו.
    שבט: אסאקורה
    שבט האסאקורה מתמחה בבעיטות פיזיות המשולבות עם צ'אקרה או אלמנטים למיניהן, אך הם גם מומחים במתקפות טאי ג'וטסו שלא כוללים צ'אקרה. לפעמים הם גם משתמשים ב2 חרבות במקום בעיטות. רוב שבט האסאקורה מצוי בכפר הענן הנסתר אך חלקם עזבו את הכפר בכדי להצליח במקומות שונים. חלק מג'וטסואים של שבט האסאקורה:
    3 בעיטות האלמנטים: מתקפה מאוד אכזרית שבשביל לקיים אותה דרושה שליטה באלמנטים: אש, מים וחשמל. המשתמש מתחיל בבעיטת מים אל גופו של היריב, אשר גם מרטיבה אותו. לאחר מכן בעיטת חשמל אשר תתחזק בגלל המים ולבסוף בעיטת אש אשר תשרוף את היריב.
    שבירת צוואר: המשתמש משתמש באלמנט רוח בכדי לדחוף את רגלו בכוח רב אל צווארו של יריבו. פגיעה ישירה מהמתקפה הזאת יכולה לגרום למוות או לשיתוק.
    אופי: פזיז, חכם מאוד, חושב על טקטיקות במהירות, יודע לסגת מקרב אם צריך.
    תמונה:
    ציוד:
    כסף:
    גוטסואים: למלות?
    הערות:
    שבט: אסאקורה
    יכולות של הדמות:
    יכולות שבטיות-
    טאיגוטסו, נינגוטסו וגנגוטסו- 50 נינג'וטסו 50 טאיג'וטסו
    התנגדות לגנגוטסו- 0
    טבע צאקרה- רוח
    דיוק ושימוש בנשק- 25
    גוטסואים:
    התמחויות:

13. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי עד עכשיו, רציתי לוודא שאני רגוע אחרי הימים הקשים והמעצבים שלי כדי שלא אקטול את הטפסים שלכם אחד אחד.
    אני שמח לראות שיש שלושה אנשים שחוזרים למשחק אחרי ההקפאה הארוכה, אז נתחיל:

ג'ים אושיטאקי
    רקע יפה מאוד, אהבתי את השבט, יש בעיה קטנה שתינוק בגיל שנה לא כל-כך מסוגל לתפקד טוב בתוך גנגוטסו אבל נבליג בגלל הרמה. יש כמה שגיאות כתיב פה ושם, והבעיה העיקרית שלי היא שהרקע נגמר כשאתה באקדמיה. המשחק מתחיל כשאתה גונין. בנוסף לכך, בעיה נוספת היא ה"חול" שאתה מדבר עליו, לא מוסבר עליו שום דבר בתיאור השבט, ואני ממש לא הבנתי מה הוא. בבקשה תשלים את החלק החסר ברקע ותסביר לי מהו ה"חול" הזה, ולפי זה נוכל לעבור לשלב הבא. האופי מתואר בצורה ומצויינת וגם התיאור

נסוקו נארה
    האופי כתוב כמו רשימה קצרה מאוד של מכולת, אשמח אם תוסיף קצת תכונות.
    הרקע נגמר בצורה לא ברורה, כמו שזה נראה הוא נגמר כשאתה גנין. בבקשה תדגיש שהוא נגמר כגונין אם אתה גונין באותה תקופה, או שתוסיף קטנה של הזמן שלך כצונין.

קאי אסקורה
    השבט חמוד, טוב שהוספת דוגמאות לגוטסואים, תמונה מוואן פיס זה קצת מאכזב אבל זה לא יפריע לך להתקבל ובאופי יש ניגוד של כל האופי עם הפזיז, החכם קצת פחות. עכשיו הזמן שבו אני מכסח אותך- הרקע.
    ממך לא הייתי מצפה לכזו רמה. חסר פירוט על אירועים בילדות, או אם הקבוצה שאתה מתאר ככל-כך קרובה אליו. חסר סיומת של אפילו משפט אחד של איך הוא התאושש מהעלמות חבריו והתקדם קדימה לכיוון מבחני הגונין. אני מאמין שאתה מסוגל לעבות קצת את הרקע ולתת לדמות שלך עומק, אני כבר ראיתי ממך רקעים טובים יותר.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •