Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 36 ראשוןראשון ... 26343536
מציג תוצאות 526 עד 528 מתוך 528
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    הרוח המתמטיקאית
    השומר מחייך ואומר:"נעים מאוד,אלוף ליגת סינו לפני כמה שנים,שמי הוא טאקוטו,אולי שמעת אלי,הדרקאי שלי הוא פוקימון מיוחד מאוד,ונדיר מאוד,הוא יכול להשמיד כול מי שעומד נגדו".
    "לא שמעתי עליך,וכן אין יל סיכי לעמוד מולך. דיימונד אולי כיד נשצא הרי הטריקו שלנו לא מאומנים אם לא אצילחו לעבור אותו ונשלח לעולם הצללים."אני אומר בפחד ותוהה האם כדי להלחם מולו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    Tsubasa
    אתה רואה שהדרך ליער החרקים חסומה על ידי כמאה אנשים,כולם לבושים מדים שחורים ואליהם מוטבעת המילה ICE באנגלית,אתה מבין,שהעיר ג'ול-ריו תחת מתקפה.

Eliyaex
    האליט פור של האש,צ'רלס מסתכל אליך ומביט בך,הוא אומר לך:"לצערי,היום לא אוכל לעזור לך,אני אתגרתי את עומר,מנהיג האליט פור,לקרב של שלושה על שלושה,בעיר לוליה הקרובה,האם תצטרפו אלי?".

Food Fighter
    אתה רואה נער דומה בצורה מפתיעה ליוליוס אך עם זאת יותר מבוגר,הוא זורק פוכדור סגול מסתורי שלא ראית קודם והוא צועק:"הטראן!צא בכול הכוח!".

Pika Food
    אתה רואה שוולפיקס מביט בצורה שואלת מאוד במדקיפ,הוא לא מבין מה בדיוק קרה לו,אתה רואה פיצוץ להבה חזק מאוד שאינו מגיע מוולפיקס,אך גם לא מגיע ממדקיפ,אתה מסתובב ורואה צ'ריזארד עוצמתי מאחוריך.

הרוח המתמטיקאית
    השומר מחייך ואומר:"נעים מאוד,אלוף ליגת סינו לפני כמה שנים,שמי הוא טאקוטו,אולי שמעת אלי,הדרקאי שלי הוא פוקימון מיוחד מאוד,ונדיר מאוד,הוא יכול להשמיד כול מי שעומד נגדו".

Itai
    אתה ממשיך בדרך,אתה רואה שהעצים,לאט מאוד מתחילים להיגמר,אתה מבין שאתה או מגיע לסוף היער,או לקרחת יער,אתה רואה אבן עשב ענקית מונחת על הרצפה.

סלמנס
    אתה רואה את עומר מביט בך ובסינדווקויל שלך במבט מזלזל וממשיך בדרכו,אתה רואה שהוא נכנס למעבדה של הפרופסור,אתה מחכה עד שסינדווקויל יתעורר,אתה רואה שכעבור עשר דקות,כמה דברים קורים,פרופסור איקרן יוצא מהעבדה בריצה,אחריו עומר והוא מחזיק קלסר קטן וסינדווקויל מתעורר.
    "כן בשמחה!זה יהיה בודאי קרב מרתק!"אני אומר בהתרגשות ואקפצץ משמחה

3. the bitch is back
    ננעל ע"פ בקשת הפותח~

עמוד 36 מתוך 36 ראשוןראשון ... 26343536

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •