Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מורחקים
    מדריך המכונים באדום אש ובירוק עלה:

זהוא המדריך הראשון שלי D:
    אני מאוד מקווה שאני אעשה אותו טוב מספיק D:
    אם זה יצליח לי, אני אעשה עוד דברים בנוגע לאדום אש, או למשחקים האחרים D:
    תיהנו D: אלון.

מנהל המכון: ברוק
    תג המכון: תג האבן | Boulder Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהל המכון:
    ג'יאודוד זכר LV 12.
    דחיפה (Tackle) ; סיבוב הגנה (Defense Curl).
    אוניקס זכר LV 14.
    דחיפה (Tackle) ; עטיפה (Bind) ; קבר אבן (Rock Tomb).

הסוגים החזקים עליו: מים ; עשב ; ברזל ; לחימה ; קרח.
    הסוגים החלשים עליו: אש ; חשמל ; מעופף ; חרק.
    טיפים:
    ברוק הוא המאמן הראשון, והוא לא כל כך בעיה.
    הפוקימונים המתחילים שלכם אפילו יכולים לנצח אותו, צריכים רק להשתמש בהם נכונה.
    אם בחרתם את באלבאזור, זה לא יהיה לכם בעיה, עקב כך שעשב קורע אבן ואדמה.
    אם בחרתם את סקווירטל, זה לא יהיה לכם בעיה, עקב כך שמים קורע אבן ואדמה.
    אך, אם קרה מצב ובחרתם דווקא את צ'ארמנדר, תאמנו אותו עד שילמד טופרי ברזל (Metal Claw).
    ברזל מנצח את המכון. המכון הזה הוא לא בעיה, והוא ה "דרך המקשרת" של המכונים החזקים באמת.

מנהלת המכון: מיסטי
    תג המכון: תג הטיפה | Cascade Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהלת המכון:
    סטאריו LV 18.
    דחיפה (Tackle) ; הגנה (Harden) ; החלמה (Recover) ; פעימת מים (Water Pulse).
    סטארמי LV 21.
    סחרור מהיר (Rapid Spin) ; זריזות (Swift) ; החלמה (Recover) ; פעימת מים (Water Pulse).

הסוגים החזקים עליו: חשמל ; עשב ; חרק ; רוח.
    הסוגים החלשים עליו: אש ; לחימה ; רעל ; אדמה ; אבן.
    טיפים:
    מיסטי אפילו שהיא המכון השני, היא ח-ז-ק-ה.
    טוב, ליתר דיוק הסארמי שלה חזק. לפי המכון, נראה כאילו היא לא מתפתחת את סטאריו כמו את סטארמי.
    כאשר אני עשיתי נגדה את הקרב, הייתי עם צ'ארמיליון שלי, האש, וקרעתי לו את הצורה.
    סטארמי, הוא ה"כבשה השחורה". אם הייתם בוחרים באלבאזור, הייתם מנצחים אותו עם העשב שלכם.
    אם אתם בוחרים מים, כמו של המכון, תצטרכו ללמד אותו מתקפות חזקות, ואמנם להשתמש גם במתקפות רגילות.
    אם בחרתם כמוני את צ'ארמנדר, אתם יכולים להביס איתו את סטאריו כאשר הוא צ'ארמיליון.
    אך לאחר מכן זאת כבר בעיה. לפני העיר פיוטר, ניתן למצוא בעשבים שם פיקאצ'ו, אשר הוא מסוג חשמל.
    תתפסו, תאמנו, תחזקו, תנצחו ותזכו בתג הטיפה.

2. מורחקים
    מדריך המכונים באדום אש ובירוק עלה, חלק 2:

מנהל המכון: סמל סרג'
    תג המכון: תג הרעם | Thunder Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהל המכון:
    וולטרוב LV 21.
    רעש קולי (SonicBoom) ; דחיפה (Tackle) ; צווחה (Screech) ; גל רעם (Thunder Wave).
    פיקאצ'ו זכר LV 18.
    מתקפה מהירה (Quick Attack) ; גל רעם (Thunder Wave) ; צוות כפול (Double Team) ; גל הלם (Shock Wave).
    ראיצ'ו זכר LV 24.
    מתקפה מהירה (Quick Attack) ; גל רעם (Thunder Wave) ; צוות כפול (Double Team) ; גל הלם (Shock Wave).

הסוגים החזקים עליו: אדמה.
    הסוגים החלשים עליו: מים ; מעופף.
    טיפים:
    סמל סרג' הוא שוויצר.
    הפוקימון האהוב עליו הוא רייצ'ו שלו. וולטרוב שלו למרות הרמה הגבוהה, לא יכול להזיק לכם כל כך.
    כמה מתקפות אדמה והוא מחוסל. פיקאצ'ו שלו מעצבן, כי אם תוקפים אותו פיזית, רוב הסיכויים שנהיים משותקים.
    עדיף לתקוף אותו במתקפות מיוחדות של סוג ההאדמה שלו, כגון E.Q או Mud Shot.
    רייצ'ו שלו הוא באמת קשה. סמל סרג' מוסיף כמובן שיקויים לפוקימונים שלו, וברייצ'ו הוא ממש משקיע.
    הוא אוהב להשתמש איתו במתקפה מהירה, וזה דבר מעצבן, כאשר יש לכם מעט חיים.
    מי שרוצה פוקימון אדמה שיהיה מאוד טוב נגד החשמל של סרג', יש בצד ימין מערה. "מערת הדיגלטים".
    טיפ ראשי ~ תיקחו כמה שיקויים מרפאים שיתוק, ביחד עם מעלים חיים.

מנהלת המכון: אריקה
    תג המכון: תג הקשת | Rainbow Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהלת המכון:
    ויקטריבל נקבה LV 29.
    נבט שיתוק (Stun Spore) ; חומצה (Acid) ; אבקת רעל (PoisonPowder) ; שאיבה גיגה (Giga Drain).
    טנגלה נקבה LV 24.
    אבקת רעל (PoisonPowder) ; הגבלה (Constrict) ; שורש (Ingrain) ; שאיבה גיגה (Giga Drain).
    וויפלום נקבה LV 29.
    אבקת שינה (Sleep Powder) ; חומצה (Acid) ; נבט שיתוק (Stun Spore) ; שאיבה גיגה (Giga Drain).

הסוגים החזקים עליו: אש ; קרח ; רעל ; מעופף ; חרק.
    הסוגים החלשים עליו: מים ; אדמה ; אבן.
    טיפים:
    אריקה היא מנהלת מכון חזקה מאוד, ומטפחת היטב את הפוקימונים שלה.
    היא כמעט כל פעם משתמשת במעלה חיים, כאשר יש אדום, ובמקרים גם כשהחיים בצבע צהוב.
    הפוקימונים שלה סובלים מאש, קרח, רעל, מעופף וחרק. כך ש -
    אם בחרתם צ'ארמנדר תהפכו אותו לצ'אריזרד. זה יהיה לכם הכי הכי טוב D:
    צ'אריזרד הוא גם פוקימון מעופף וגם פוקימון אש, כך שתוכלו להוריד את הפוקימונים ביחד.
    אם בחרתם את באלבאזור, אתם יכולים גם להפוך אותו לווינזור, ואז ללמוד איתו מתקפות רעל שיביסו אותם.
    אם בחרתם את סקווירטל, תהיה לכם בעיה. בהתחלה אפשר לתפוס פיג'י, ואז להפוך לפיג'יאוטו/פיג'יאוט.
    סך הכל המכון הזה לא כל כך חזק, אם אנחנו יודעים את נקודות התורפה שלו.

3. מורחקים
    מדריך המכונים באדום אש ובירוק עלה, חלק 3:

מנהל המכון: קוגה
    תג המכון: תג הנשמה | Soul Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהל המכון:
    קופינג זכר LV 37.
    הרס עצמי (Selfdestruct) ; רפש (Sludge) ; מסך עשן (SmokeScreen) ; רעל (Toxic).
    מאק זכר LV 39.
    הקטנה (Minimize) ; רפש (Sludge) ; מגן חומצה (Acid Armor) ; רעל (Toxic).
    קופינג זכר LV 37.
    הרס עצמי (Selfdestruct) ; רפש (Sludge) ; מסך עשן (SmokeScreen) ; רעל (Toxic).
    וויזינג זכר LV 43.
    דחיפה (Tackle) ; רפש (Sludge) ; מסך עשן (SmokeScreen) ; רעל (Toxic).

הסוגים החזקים עליו: אדמה ; על חושי ; ברזל (רעל לא אפקטיבי עליו).
    הסוגים החלשים עליו: עשב.
    טיפים:
    קוגה הוא מנהל מכון קשוח בקרבות שלו, ולוקח זמן עד שמגיעים אליו.
    ישנם את הקירים הבלתי נראים, כך שצריך להילחם נגד המאמנים, אם הם רואים אותנו מנסים לעבור.
    כאשר מגיעים אליו, צריכים להצטייד בפוקימוני אדמה, על חושי, וברזל.
    על חושי אתם יכולים להשיג את קדברה ; אלאקזם, אדמה את ג'יאודוד והתפתחויותיו.
    הברזל זה כבר בעיה .. הברזל היחידים הנמצאים באדום אש ; ירוק עלה, אלה מגנמייט ומגנטון.
    לרוב אצל הקופינגים שלו, הוא משתמש בהרס עצמי. כדאי פוקימונים חלשים נגדהם.
    נגד מאק שלו, עדיף להשתמש בפוקימון הבזרל. המתקפות היחידות שהוא תוקף, הם רעל ולכם יהיה יתרון ענקי.
    וויזינג הוא גם לא בעיה. אם יהיה לכם ג'יאודוד והתפתחויותיו לא תהיה לכם כל כך בעיה.
    רק תכזרו - הוא כמו כל המאמנים משתמש במרפאים. כדאי לשמור לפני המתקפות האחרונות, שתיצא מתקפה קריטית.

מנהלת המכון: סברינה
    תג המכון: תג הביצה | Marsh Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהלת המכון:
    קדברה זכר LV 38.
    קרן על חושית (Psybeam) ; שיקוף (Reflect) ; ראיית העתיד (Future Sight) ; שכל רגוע (Calm Mind).
    מיסטר מיים נקבה LV 37.
    מחסום (Barrier) ; קרן על חושית (Psybeam) ; שרביט מעבר [?] (Baton Pass) ; שכל רגוע (Calm Mind).
    ונומוט' נקבה LV 38.
    קרן על חושית (Psybeam) ; משב רוח (Gust) ; מציצת חיים (Leech Life) ; על קולי (Supersonic).
    אלאקזם זכר LV 43.
    קרן על חושית (Psybeam) ; החלמה (Recover) ; על טבעי (Psychic) ; שיקוף (Reflect).

הסוגים החזקים עליו: חרק ; רוח ; אופל. [על העל חושי שלה]. אש ; מעופף ; על חושי ; אבן. [על ונומוט' שלה].
    הסוגים החלשים עליה: לחימה ; רעל.
    טיפים:
    בפוקימוני העל חושי של סברינה, יש דבר מעצבן אחד. הבלבול.
    כאשר מתקפת על חושי פוגעת בפוקימונים, יש מצב שהפוקימון שלך מתבלבל.
    האפקט של הבלבול גורם לפוקימון לתקוף את עצמו.
    עכשיו. לפני המכון, אתם יכולים להשיג אחד מפוקימוני הלחימה הנמצאים באותה העיר.
    את היטמונצ'ן, המתאגרף, ואת היטמונלי, הבועט.
    מתקפות לחימה חזקות יוכלו להביס בקלות את העל חושיים. גם מתקפות רעל יוכלו להביסם.
    את ונומוט', יהיה קל להביס אם תבחרו את צ'ארמנדר. כאשר תפתחו לצ'אריזרד, יהיה לכם יתרון +4.
    אם בכל זאת אין לכם אותו, תוכלו לשים את פיג'יאוט שיוכל לנצח אותו בקלות עם Wing Attack.

4. מורחקים
    מדריך המכונים באדום אש ובירוק עלה, חלק 4:

מנהל המכון: בלאין
    תג המכון: תג הר הגעש | Volcano Badge
    בפנים המכון:
    פוקימוני מנהל המכון:
    גרוולייט זכר LV 42.
    נשיכה (Bite) ; שאגה (Roar) ; הפלה (Take Down) ; פיצוץ אש (Fire Blast).
    פוניטה זכר LV 40.
    רקיעה (Stomp) ; ניתור (Bounce) ; סחרור אש (Fire Spin) ; פיצוץ אש (Fire Blast).
    רפידש זכר LV 42.
    רקיעה (Stomp) ; ניתור (Bounce) ; סחרור אש (Fire Spin) ; פיצוץ אש (Fire Blast).
    ארקניין זכר LV 48.
    נשיכה (Bite) ; שאגה (Roar) ; הפלה (Take Down) ; פיצוץ אש (Fire Blast).

הסוגים החזקים עליו: מים ; אדמה ; אבן.
    הסוגים החלשים עליו: עשב ; אש ; חרק ; ברזל.
    טיפים:
    הדבר הראשון, שני מילים. פוקימון מים. אם התחלתם עם סקווירטל, בטח פיתחתם אותו לבלסטויס.
    בלסטויס יקרע לו את הצורה. בלאין הוא המאמן אחד לפני האחרון, ועל פי כן הוא אחד מהיותר חזקים במשחק.
    יש עליו דרך קשה להגיע, כי צריך לענות נכון על חידות. אם עונים לא נכון עושים קרב, ולא רוצים את זה.
    מי שרוצה יכול בכוונה להפסיד כמובן. הטיפ לנצח בחידות, הוא לשמור לפני כל חידה.
    אלו חידות של נכון ולא נכון, כך שאם התשובה שלכם טעות ואתם מתחילים קרב, כנסו לשמירה ותענו תשובה נכונה.
    בקרב נגד בלאין, אתם יכולים להישרף. אין לזה שכיחות, אך בכל זאת כדאי להצטייד ב Burn Heal אחד.
    אם תפסתם ג'יאודוד, או דיגלט, עכשיו הם המפותחים, והם גם יכולים להוריד ללא שום בעיה את הפוקימונים שלו.
    כמובן, שאם יהיה לכם ג'יאודוד/גרביילר/גולם או דיגלט/דוגטריו רמה נמוכה, הוא לא ממש יוריד הרבה לו.

מנהל המכון: ג'אובני
    תג המכון: תג האדמה | Earth Badge
    בפנים המכון:
    פוקימונים:
    רייהורן זכר LV 45.
    הפלה (Take Down) ; פיצוץ אבן (Rock Blast) ; פרצוף מפחיד (Scary Face) ; רעידת אדמה (Earthquake).
    דוגטריו זכר LV 42.
    שסע (Slash) ; קבר חול (Sand Tomb) ; סטירת בוץ (Mud-Slap) ; רעידת אדמה (Earthquake).
    נידקווין נקבה LV 44.
    רעידת אדמה (Earthquake) ; הטחת גוף (Body Slam) ; בעיטה כפולה (Double Kick) ; עוקץ רעל (Poison Sting).
    נידוקינג זכר LV 45.
    רעידת אדמה (Earthquake) ; הרבצה [?] (Thrash) ; בעיטה כפולה (Double Kick) ; עוקץ רעל (Poison Sting).
    רייהורן זכר LV 50.
    הפלה (Take Down) ; פיצוץ אבן (Rock Blast) ; פרצוף מפחיד (Scary Face) ; רעידת אדמה (Earthquake).

הסוגים החזקים עליו: מים ; עשב ; קרח ; לחימה ; אדמה ; ברזל.
    הסוגים החלשים עליו: חשמל ; רעל ; מעופף (אבן אפקטיבי עליו) ; אבן ; ברזל.
    טיפים:
    מבין כל שלושת הפעמים, הפעם הוא הכי חזק. למרות זאת, בלאין, מנהל מכון האש הרבה יותר חזק ממנו.
    הפוקימונים שלו אמנם נראים חזקים, אך פוקימון מים ועשב, יכול לנצח אותם בקלי קלות.
    אצל נידקווין ונידוקינג זה כבר סיפור אחר. אמנם זה ינצח אותך, אבל הכי כדאי נגדהם הוא הקרח.
    אין לו מתקפות שעושות סטטוס רע, אך יש לו מתקפות שעושות נזק רב מאוד.
    הייתי ממליץ בהחלט לשים מעלה חיים, רק כי המתקפות חזקות. הפוקימונים עצמם לא כל כך.
    אז בקיצור - אם התחלתם עם באלבאזור או סקווירטל, אתם מובילים. אם התחלתם עם צ'ארמנדר ....
    אם התחלתם עם צ'ארמנדר, יהיה לכם בעיה, כפולה 4. הייתי אומר לכם לקחת פוקימון קרח, אולי את האגדי ארטיקונו.

5. מורחקים
    רוצים שיהיה גם את האליט פור, ואת אלוף הליגה?

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    כל הכבוד על המדריך!

אבל אני מוכרח כמה הערות על הטיפים:

מכון 1:
    מאנקי הוא פוקימון מומלץ מאוד בלי קשר להתחלתי, כדאי לציין אותו. גם הבלבול של באטרפרי יהיה טוב, למרות שלבאטרפי חסרון עצום במכון הזה, אבל רק לאוניקס יש מתקפת אבן וגם היא יכולה לפספס אז זה לא כזה נורא.

מכון 2:
    כדאי לציין שוורטלטל לומד bite שיעזור נגד סטארמי. וחוץ מפיקצ'או, אבל לתפוס אודיש/בלאסטראוט (שכחתי איך קוראים לו) שהם סוג עשב בדשא שמעל העיר סרולין שיעזרו פה.

מכון 3:
    ההגדרה של התקפות אדמה כמו EQ כמיוחדות זה לא נכון. הרי פה זה לא DP, והתקפות האדמה במשחקים האלה כולן פיזיות. הייתי משנה את הניסוח ל"מתקפות אדמה שלא באות במגע ישיר עם היריב". וחוץ מדיגלט כדאי להשתמש בג'יודוד שגם הוא אדמה (ואבן), או בפוקימון עשב ובשום אופן לא בפוקימוני מים ומעופף.

מכון 4:
    יש לה רק פוקימון אחד שהוא עשב טהור. האחרים הם גם סוג רעל, אז מתקפות רעל וחרק לא יהיו חזקות עליהם. נגדם אפשר להשתמש גם בעל חושי וכמובן מתקפות קרח. אפשר גם לתפוס גרואליט או וולפיקס.

מכון 5:
    "הרס עצמי" זו מתקפה מסוג רגיל אז היא לא תשפיע על הונטר. גם מתקפת FLY תעזור במקרה כזה, כי כאשר הפוקימון שלך באוויר "הרס עצמי" לא יפגע בו. וויזינג וקופינג לשניהם יש יכולת שמונעת מהם להפגע ממתקפות אדמה, אז ג'יודוד לא בהכרח יעזור פה ועדיף בעיקר על חושי, למרות שנגד סוגי רעל אני משתמש באיזה פוקימון שבא לי (חוץ מעשב ועוד סוגים שמשפיעים חלש על רעל). וכדאי לציין שמתקפות ברזל לא סופר-חזקות על רעל, אלא רק שרעל לא משפיע על ברזל. האמת שאני בכלל לא בטוח שאפשר לתפוס את מגנימייט לפני המכון, כי צריך surf בשביל לתפוס אותו ואפשר להשתמש בזה רק אחרי המכון הזה.

מכון 6:
    מתקפות לחימה חזקות יוכלו להביס בקלות את העל חושיים. גם מתקפות רעל יוכלו להביסם.
    ממתי מתקפות מסוג לוחם ורעל חזקות על סוג על חושי? להפך, על חושי סופר-אפקטיבי על שני הסוגים האלה. מתקפות רוח ואופל הן השימושיות פה. הונטר יהיה טוב(על כל הפוקימונים שלה, כולל ווינונט), אבל הוא גם רעל אז הוא יהיה חלש מול המתקפות העל חושיות.

מכון 7: אין הערות

מכון 8: נגד הנידויים גם על חושי ואדמה יעשו את העבודה. אדמה יעזור נגד רייהון גם. עם צ'ריזרד יש בעיה רק נגד רייהורן, כי לשאר אין מתקפות אבן, ומתקפות האדמה שלהם לא ישפיעו על צריזרד המעופף.

אבל המדריך עצמו-מעולה!

7. מורחקים
    יפה יפה D:

עוד מעט אני אערוף את מה שאמרת D:
    כל הכבוד!!

8. משתמש מנוסה
    שם: על כיסא בחדרי...
    יפה מאוד רק עדיף שתוסיף איך להגיע למאמנת המכון השישי.
    השילובים שלי:

9. משתמש מנוסה
    יפה
    השקעת פה הרבה עבודה
    יפה מאוד

קרדיט לניר על ההשקעה

My Team On SS:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •