המחשה: ~אין~
זה מתכון שיצרתי לפני כמה זמן ונזכרתי בו היום....
סיווג: מטבל מומלץ לשים על כריכים או לערבב עם סלט ירקות טוב, לא מומלץ לאכול בלי כלום.
מצרכים:
בצל
שום כתוש
גבינה צפתית
טונה
ושמן זית
פלפל שחור
אורגנו (חובה)
הוראות הכנה
שמים שמן זית על המחבת ומחכים שיתחמם במשך כדקה שתיים.
מוסיפים את הבצל ומחכים שיזהיב שקוף (אבל עדיין לא בישול מלא).
מוסיפים לו שום ומערבבים עד שכמעט לא רואים את השום הכתוש ושמים פלפל שחור ואורגנו.
מוסיפים את הטונה והגבינה, מחכים כמה דקות וזה מוכן!
אפשר להוסיף זיתים אחרי הבישול.
הטעם הסופי הוא ים תיכוני יווני מומלץ לשים על קרקר או משהו כריספי אחר...