וכן אני יודעת יצא לי מזעזע ...
פוקימון וורלד!
שלום זה הסיפור החדש שלי..
לא מגיבים לי בשני הסיפורים הישנים אז פתחתי חדש..
מקווה שתאהבו ותגיבו בו
תוכן עניינים
פרק 1 הנער והנערה
מי מופיע:סקאי היקארי השיימין של סקאי אנה
עמוד:1
דמויות
היקארי (אור ביפנית)
אופי:אוהבת לדבר בדרך כלל מרגישה "לא שיכחת" ,שומרת את כול הרגשות לאצמה
צורה רגילה:שער ירוק וארוך ,עייניים בצבע חום אגוז,מכנסי ג'ינס קצרים בצבע ירוק בהיר וגופיה לבנה
צורה פוקימונית:אין
מופיעה בפרק :1 הנסיך ונערה
סקאי(שמים באנגלית)
אופי:מפונק חושב שהוא הכי טוב בעולם שחצן אמיץ ונחוש בדעתו ופזיז
צורה רגילה:שער ירוק וקצר עיינים חומות מכנסים בצבע ירוק בהיר חולצה לבנה וגקט קצר בצבע ירוק בהיר
צורה פוקימונית:
מופיע בפרק: 1 הנסיך והנערה
אנה (פרח ביפנית)
אופי:מפונקת חושבת שהיא הכי יפה מאוהבת בסקאי
צורה רגילה:שמלה וורודה ושער וורוד מהשמלה יוצא פפיון קטן בצבע וורוד בהיר וגם על השער שלה יש פפיון קטן וורוד
צורה פוקימונית:
מופיע בפרק: 1 הנסיך והנערה
הקדמה
יש עולם אחד
שהוא באמצע שני עולמות
בין עולם הבני אדם ובין עולם הפוקימונים
יש כאלה שסבורים שעולם הבני אדם ועולם הפוקימונים פשוט התערבבו וזה מה שיצר תעולם החדש
אצלם בעולם החדש הזה יש סדר חיים שונה לגמרי משני העולמות:
התינוקות בוקעים מתוך פרחים ענקים ושמם נלקחים לבית מסוים ששם הם גדלים עד שהם ילדים ואז עוברים למקום אחר לילדים ואז לעוד מקום לנערים עד שהם בני כבר שולטים היטב בצורה הפוקימונית שלהם
הצורה הפוקימונית זה צורה ששם ילדים בגילי 12 13 הם פוגשים את הפוקימון שלהם ויכולים להפוך לחצי פוקימון להצמיח זנב את האוזניים של הפוקימון ועוד דברים שמאפיינים את הפוקימון שהם שולטים היטב בצורה הפוקימונית שלהם הם הופכים לנערים בפני עצמם וחיים לבד ..
פרק 1 הנסיך והנערה
זה היה יום שטוף שמש כמו כול יום..
הלכתי לי ברחוב בשקט לעבר בית היתומים..
טוב זה לא שהוא בית היתומים זה ש..
זה כמו בית התינוקת רק לנערים ואני קוראת לזה בית יתומים..
הלכתי בין העצים והצמחים , "היי איצ'יגו!" קראתי לעבר איצ'יגו שמטפחת בבית התינוקות..,
איזה עובד המשעממת יש לה חשבתי כול הזמן רק עובדת בלהאכיל לנקות ולדאוג לתינוקות..,
פתאום ראיתי צעקות וקריאות מתוך המולה בקצה הרחוב , "מה עכשיו?" אמרתי לי בשקט והלכתי לעבר המהומה,
בתוך כול המהומה היה כמובן סקאי השוויצר הזה שחושב תעצמו למלך העולם , מסביבו היו מלא בנות ועוד כול מיני אנשים, הסתובבתי והלכתי ,"היי את " שמעתי קול מאחורי איך לא ? חשבתי לעצמי כמובן שזה היה סקאי ,
"את באה לפה הרבה?" הוא שאל אותי חשתי שאני רוצה לצעוק אליו מה יש לו בכלל? איזה משפט דבילי ,
בעצם זה לא דבילי אליו בשבילו זה משפט חכם למראה הרמת איי קיו שלו חשבתי תוך כדאי צחקוק הלכתי בלי לשים לב לקראיות שצעק אלי .
נכנסתי לבית היתומים ופתאום אנה התפרצה אלי בצעקות "שמעת??? סקאי הגיע! סוף סוף!" אמרה בהתלהבות שקלפייבל שלה עמדה מאחוריה וניסתה להבין מה קורה לא הספקתי לומר מילה כי אנה כבר רצה במהירות לעבר סקאי וקלפייבל שלה ניסתה לעמוד בקצב אחריה , אני אף פעם לא יבין אותן ... למה הן דלוקות אליו? חשבתי
עליתי למעלה לחדר מספר 23 שזה החדר שלי, אין הרבה חדרים כי כולם עוזבים מוקדם.. אפילו אנה תעזוב בקרוב..
רק אני יישאר כאן .. ולא יהפוך לצורה הפוקימונית שלי לעולם.. חשבתי תוך כדאי דמעות המחשבה שאני יישאר כאן כול ימי חיי הייתה כול כך דיכאונית שלא יכולתי לחשוב אליה בכלל.. התיישבתי אל המיטה שלי ונשענתי אל החלון , קו אדום וקטן חצה את השמים והשמש התחילה לשקוע , אני לא יכולה כול הזמן לחשוב מחשבות כול היום! אמרתי לעצמי לקחתי ז'קט קטן התארגנתי ויצאתי לעבר הרחוב החשוך איך שהזמן עובר מהר חשבתי לעצמי פתאום שמעתי קול מוזר יוצא מהבטן שלי "כנראה שאני רעבה " אמרתי לעצמי לעבר המסעדה הקרובה שכעת הייתה מלאה באורות אם שלט ענקי זוהר עליה "מסעדת טוטנשו" היה כתוב אל השלט "מי חשב על השם הזה בכלל?" אמרתי לעצמי, נכנסתי לתוך החנות מלאת האנשים התיישבתי אל כורסה אחת בסוף שהיה בצבע שחור כהה "מה תרצי להזמין?" שאלה אותי מלצרית אם שער סגול ושתי זנבות ומאחוריה איבפום כנראה שהאיבפום זה הצורה הפוקימונית שלה .. חשבתי לעצמי ושקעתי במחשבות "סליחה מה תרצי להזמין?" שאלה אותי המלצרית וקטעה את המחשבות שלי" אהה אני ירצה את הנודלס שלכם " אמרתי במהירות "מה לשתות?" שאלה אותי המלצרית "מיץ תפוזים" עניתי במהירות "כבר יגיע " אמרה המלצרית והלכה ,ראיתי בשולחן אחר את סקאי יושב וזולל מנת שרימפס ,פתאום נשמע פיצוץ ענק ולא הצלחתי לראות כלום,כיסיתי את עיני אבל העוצמה שהייתה שהיה את הפיצו העיפה אותי ,פקחתי את עייני הכול מסביבי היה הרוס אנשים שוכבים והיו כמה פצועים ספות הפוכות כיסאות שבורים כוסות וצלחות שבורות ואת סקאי ראיתי מוקף תדהמה ליד הקיר,כנראה עף אליו, פתאום התמלאתי תדהמה מתוך הפיצוץ הופיע מישהו לא מישהי יותר נכון זה היה..
המשך בפרק הבא התחלה חדשה!
תגיבו השקעתי