הפאל פארק
מהו הפאל פארק?
הפאל פארק הוא מקום שאפשר להעביר פוקימונים מרובי\ספיר\ברקת\אדום אש\ירוק עלה, חלקם הינם פוקימונים מיוחדים שעליהם יפורט בתפריט ה:"פוקימונים בלעדיים".
איפה נמצא הפאל פארק?
הפאל פארק נמצא בדרך 221,כדי להגיע לשם,לכו לעיר סאנג'אם[העיר של פ.רוואן], רדו למטה
ותגיעו לדרך 219:קחו פוקימון שיודע שחייה\surf ורדו למטה עד שתגיעו לדרך 220
לכו ימינה עד שתגיעו ליבשה של דרך 221:
תמשיכו ימינה ותגיעו למבנה הפאל פארק.
איך מפעילים את הפאל פארק?
קודם כל,תצטרכו לעבור את הליגה+להשלים את הפקדקס[לראות את 150 הפוקימונים בשינו] הכניסו את אחד המשחקים של הgba:רובי\ספיר\ברקת\אדום אש\ירוק עלה.אחר כך כנסו לתפריט ההתחלה של המשחק[איפה שנמצאת אפשרות ה"משחק חדש"]אתם תמצאו:"העברה לספיר\רובי\אמרלד\אדום אש\ירוק עלה",אבל לא ללחוץ עדיין על האפשרות הזאת עד שעשיתם את הפרטים הבאים:
1]לכו לשמירה באחד ממשחקי הgba שאתם רוצים להעביר ממנו את הפוקימונים
2]תבחרו את ששת הפוקימונים שאתם רוצים להעביר ושימו אותם במחשב
3]תשמרו את המשחק ולכו ליהלום\פנינה\פלאטינום ואז תבחרו באפשרות ההעברה,תצטרכו לבחור שישה פוקימונים שאתם תרצו
נ.ב.:יש מצב שמערכת השעות של המשחק שלכם לא תותאם למערכת השעות של משחק הgba,לכן בהתחלת ההעברה,תצטרכו לחכות 24 שעות אחרי ששמרתם במשחק הgba ואז תוכלו להעביר.
נ.ב.:אם לאחד מהפוקימונים שאתם רוצים להעביר יש HM,אז לא תוכלו להעביר אותו,אז תוודאו שלאחד מהפוקימונים המועברים לא יודע מתקפת hm אם יש לו,תמחקו אותה.
4]אחרי ההעברה,כנסו לשמירה שלכם ואז כנסו לפאל פארק.כך ייראה הלובי:
לכו לפועל ודברו איתו,הוא ישאל אותכם אם תרצו לתפוס את הפוקימונים המועברים,תענו כן ואז
אתם תיכנסו לפארק,כך ייראה השטח:
נ.ב.:יש לכם 6 פוכדורים,אך הם תופסים את הפוקימון המועבר על בטוח אז אין לכם ממה לדאוג.
נ.ב.:לכל פוקימון מועבר יש שטח בו הוא נמצא,בסרבי יש רשימה על איזו פוקימונים נמצאים בכל שטח:
אזור השדה:אני לחיץ!
אזור היער:אני לחיץ!
אזור הגבעה:אני לחיץ!
אזור האגם:אני לחיץ!
אזור הים:אני לחיץ!
נ.ב.:לאזור האגם ולאזור הים תצטרכו פוקימון שיודע surf
נ.ב.:אחרי שתפסתם את כל הפוקימונים באזור, הפועל יבקש ממכם לשים אותם במחשב, תסכימו והם יועברו למחשב אוטומתית
ניקוד
אחרי שתפסתם את 6 הפוקימונים,אתם תקבלו ניקוד על התפיסה שלכם,אם הניקוד גבוה, אתם תקבלו ברי טוב מאוד,הנה הרשימה:
0-3000
Aspear Berry
Cheri Berry
Chesto Berry
Leppa Berry
Oran Berry
Pecha Berry
Persim Berry
Rawst Berry
3001-3299
Aguav Berry
Figy Berry
Iapapa Berry
Mago Berry
Wiki Berry
3300-3499
Bluk Berry
Nanab Berry
Lum Berry
Pinap Berry
Razz Berry
Sitrus Berry
Wepear Berry
3500-4000
Grepa Berry
Hondew Berry
Kelpsy Berry
Pomeg Berry
Qualot Berry
Tamato Berry
הפוקימונים הבלעדיים:
יש פוקימונים נדירים שאי אפשר למצוא אותם בשום מקום חוץ ממשחקי הgba,והם:
בלבזור, איויזור, ווינזור, סקווירטל, וורטטל, בלאסטויס, צ'רמנדר, צ'רמיליון, צ'אריזארד, מולטרס, ארטיקונו, זאפדוס,
מיו , מיוטו , צ'יקוריטה, בייליף, מגניום, סינדקוויל, קווילבה, טאיפלושין, טוטודייל, קרוקנו, פרליגטור, אנטיי, ראיקו, סוויקון, הואו, לוגייה, סלבי, טורצ'יק, קומבסקן, בלאזיקן, טריקו, גרובייל, ספטייל, מדקיפ, מרשטופ, סוואמפרט, רג'יסטיל, רג'יאייס, רג'ירוק, לטיאוס, לטיאס, גראודון, קיוגר, ראיקואזה, דיוקסיס, ג'יראצ'י
קרדיטים
לסרבי על המידע
לבאלבאפדיה על התמונות והמידע
איך המדריך?