רשימת פרקים:
פרק 1
פרק 1: אדון העולם,שליט היקום
לפני 10 שנים
החדר הלח והרטוב רעד בכל פעם ששתי האבנם נגעו זו בזו.
באמצע החדר עמד מעמד משיש ובמרכזו שובצה אבן חן זהובה.
מעל המעמד,עמדו שפופים שלושה אנשים,מדענים לפי המראה אשר החזיקו באבן השנייה,בצבע זהב גם היא,ונגעו בה קלות באבן החן שמשובצת במעמד.
"ג'ק,אתה בטוח שזה מה שאלוויר אמר לנו לעשות?" שאל אחד המדענים את חברו,שהתברר שקוראים לו ג'ק.
"בפעם האלף תום,כן!" אמר ג'ק בכעס לתום.
"אתה יודע,האבנים האלה יוצרות רעידות בכל המקדש" אמר ג'ק בקול חושש.
"שמתי לב" העיר תום וגיחח קלות "זו העוצמה של שליט היקום".
"עדיין,אני לא בטוח שזה מה שאנחנו אמורים לעשות" השיב ג'ק והתסכל לעבר המדען השלישי,ששתק עד עכשיו, "מה אתה חושב מארק?" שאל והסתכל על מארק.
"אני לא יודע,זה מסוכן אבל זה מה שאלוויר אמר לנו לעשות ומי אנחנו שנתנגד לרצונו".
ג'ק עדיין לא נרגע אבל עזר לחבריו עם האבנים.
כך עמדו שלושת המדענים מעל אבני החן עד שפתאום נוצר רעד חזק יותר משאר הרעידות ואז הם שמעו שלושת המדענים קול שבקע מבמת האבן שלידם המלאה ברונות.
הבמה והרונות החלו לזהור ושלושת המדענים הלכו בצעדים מפחודים מעט אחורה.
אחד המדענים הוציא מכיסו מן מכשיר לחץ על כפתור בצדו ואמר "זה הצליח".
בין רגע נשמע קול נפץ והופיע הבזק גדול אשר סינוור את עיני המדענים.
מולם,עמד איש הלבוש בברדס שחור. על פניו הייתה מסכה והברדס כיסה את ראשו.
האיש הביט בבמה ואז שלף אבן קטנה מכיסו ועמד באומץ מול הבמה.
הבמה החלה לזהור ומתוך האור הבוהק עלה פתאום ערפל שהתגבש לאט לאט לצורה ברורה.
הצורה הייתה של מאין סוס עם רעמה לבנה המתנופפת מעליו.
טבעת גדולה הקיפה את בטנו ומראו היה מרשים.
לאט,לאט בצורה החלה לקבל צבע ומולם עמד שליט היקום,אדון העולם,אראוס.
"סוף סוף!" צעק האיש.
ארסאוס הפנה על האיש מבט "מי אתה ומה רצונתיך?".
האיש החזיר לארסאוס מבט "אני אלווניר ואתה הולך להיות שלי" אמר והרים את ידו אך לא הספיק לעשות כלום והמקדש החל להתמוטט.
"אני לא אהיה של אף אחד!" צעק ארסאוס,עף לשמיים,נעלם והשאיר את שלושת המדענים ואלווניר מתחת להריסות המקדש.
היום
"הצונאמי אכן היה מכה קשה שהותירה אחריה קורבנות..." בקע קולו של הקריין מהטלויזיה.
על הספה,ישב נער צנום בן 16,שיער שחור לראשו וחגורת עם 3 פוכדורים לבטנו.
לנער קראו יונתן והוא היה מאמן פוקימונים מתקדם.
יונתן צפה בחדשות בשקט חושב לעצמו מחשבות "איך הצונאמי הזה הגיע משום מקום ובלי סיבה?" שאל את עצמו וכיבה את הטלוויזיה.
יונתן קם מהספה הישנה ועלה במדרגות העץ אל הקומה העליונה. יונתן עבר על פני המסדרון שלפניו והגיע לקצה המסדרון,שם נחה לה דלת עץ שבה מגולפים טורטרה אינפרייפ ואמפוליאון.
יונתן פתח את הדלת וצפה בחדרו הישן שבתוכו ארון ישן ועלוב,שידה מרקיבה ומיטה ברזל חלודה. "החדר שלי זקוק לטיפוח" אמר לחלל הריק ונשכב במיטתו,חושב מחשבות.
"לילה טוב" צעק אך לא חזרה אליו תשובה. בטח כולם ישנים,חשב לעצמו ועצם את עיניו עייף יותר מאי פעם.