Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    דמויות:
    שם:ג'ון
    תיאור:הגיבור הראשי של הסיפור.נער אמיץ וקצת ביישן.לאחר שאמילי גילתה את סודו,אמילי וג'ון החליטו לעצור יחד את צוות דלתא אחת ולתמיד,ורק אז יוכלו להתחיל את מסעם.
    פוקימונים:פרינפלאפ,סטארביה

פוקימונים שהיו:פיפלאפ,התפתח לפרינפלאפ בפרק 3.
    ברלום,הוחלף עם סטארביה של קודי בפרק 5.

שם:אמילי
    תיאור:אחותו של ג'ון.ג'ון ואמילי הם שותפים למסע שלעתים קרובות משתפים פעולה וחושבים כמוח אחד,מה שעוזר להם בהרבה צרות.אחרי שג'ון סיפר לאמילי על שלושת האבנים ועל צוות דלתא,ג'ון ואמילי החליטו לעזוב את חלומם,לנצח בליגת הפוקימונים,ולייצב לעצמם מטרה חדשה:לעצור את צוות דלתא אחת ולתמיד.
    פוקימונים:גרוטל,ביצת פוקימון,התקבלה בפרק 5.

פוקימונים שהיו ולא נמצאים:
    טרטוויג,התפתח לגרוטל בפרק 4.

פרופסור אלן
    הפרופסור של מחוז סנשו,הוא נותן את הפוקימונים ההתחלתיים לילדים שמתחילים את מסעם.
    פוקימונים שהוא נותן:טרטוויג,פיפלאפ,צ'ימצ'אר.

שם:קודי,הופיעה לראשונה:פרק 5.
    פוקימונים:קרונקאו,סיזור,ברלום.

פוקימונים שהיו:סטארביה,הוחלף עם ברלום של ג'ון.

שם:דקסטר
    הפוקדקס של ג'ון.יהיר לעיתים רחוקות ומתנהג כאילו הוא אביו של ג'ון.דקסטר עוזר לג'ון תמיד.

שם:דקסטינה
    הפוקדקס של אמילי.דקסטינה עוזרת לא פעם לאמילי ומציעה הצעות שתמיד יפתרו את המצב.

שם:מארק
    המנהיג של צוות דלתא.קשוח,עצבני ונחוש להשיג שליטה על כל האי אמברנגו.
    פוקימונים:לא ידוע.

שם:מארס
    מארס ויופיטר הם הסגנים של מארק.
    פוקימונים:וויביל,מיאו{לכל החיילים בצוות דלתא יש מיאו.}

שם:יופיטר
    מארס ויופיטר הם הסגנים של מארק.
    פוקימונים:הונצ'קרו,מיאו{לכל החיילים בצוות דלתא יש מיאו.}

החיילים הפשוטים של צוות דלתא
    פוקימונים:מיאו לבנים,גלמיאו לבנות.

פרקים:
    פרק 1-פיפלאפ נגד טרטוויג!קרב משפחתי!
    פרק 2-פוקדור צא!ברלום או כלום!
    פרק 3-הקרב על ברלום!צוות דלתא תוקף!
    פרק 4-עצירה למנוחה!תחרות באי סנוברלום!
    פרק 5-התחרות באי סנוברלום-חלק ב'!להתראות ברלום!

מדריך הפרקים והדמויות יעודכנו בהתאם לפרקים.

פרק 1-פיפלאפ נגד טרטוויג!קרב משפחתי!
    "נו,אז מה אתם בוחרים?"פרופסור אלן שאל במתיקות את ג'ון ואמילי,שני אחים שהחליטו לחלוק את מסעם ולהיות שותפים למסע."אני לוקח את פיפלאפ."ג'ון לקח את הפוקדור של פיפלאפ בהתרגשות."אז אני אבחר בטרטוויג!"אמילי לקחה את הפוקדור של טרטוויג גם היא בהתרגשות.ג'ון ואמילי הוציאו את פיפלאפ וטרטוויג שקפצו על ג'ון ואמילי בשמחה וחיבקו אותם.פרופסור אלן ניגש לחדר הצמוד והוציא משם שתי חבילות מלבניות.ג'ון ואמילי פתחו את החבילות."ואלה הפוקדקסים שלכם."למזלם,ג'ון ואמילי ידעו לתפעל מיד את הפוקדקס שלהם וסרקו כל אחד את המתקפות של הפוקימון שלו.אמילי סרקה ראשונה את טרטוויג וקראה במהירות ממסך הפוקדקס."המתקפות של טרטוויג:דחיפה,עלי תער,אבקת שינה,אבקת רעל."אחר כך היה תורו של ג'ון."המתקפות של פיפלאפ:ניקור,בועות,אקדח מים."ג'ון ואמילי שמחו מאוד."מה דעתכם שתצאו לבדוק את הפוקימונים שלכם?"פרופסור אלן הציע רעיון ששימח מאוד את ג'ון ואמילי.ג'ון ואמילי מיד יצאו מחוץ למעבדה והתחילו בקרב.ג'ון התחיל."פיפלאפ,מתקפת ניקור!"פיפלאפ רץ לעבר טרטוויג במהירות מדהימה והעיף אותו על קיר המעבדה,אבל אמילי לא ויתרה."טרטוויג,עלי תער ואז ואז אבקת שינה!"טרטוויג העיף עלי תער לכיוון פיפלאפ שספג אותם,אבל לא הצליח להתחמק מאבקת השינה.פתאום טרטוויג התחיל לזהור ורץ לפיפלאפ במהירות ענקית,בעוד אמילי מתפלאת ממהירותו של טרטוויג ובו זמנית מוציאה את הפוקדקס שלה."מידע בעוד שלוש,שתיים,אחת.היכולת של טרטוויג מופעלת.היכולת נקראת קרן אור.כשטרטוויג נמצא בסביבת שמש חזקה,טרטוויג נהנה ממהירות מדהימה,אבל לצערם של מאמנים רבים,המהירות של טרטוויג נמשכת רק לדקה אחת."אמילי התחילה להיראות מודאגת."טוב טרטוויג ,תשתמש בדחיפה במלוא הכוח!"טרטוויג השתמש במהירותו ודחף בחוזקה את פיפלאפ שהתעלף."וואו אמילי,הטרטוויג שלך מדהים!"ג'ון רץ לעבר אחותו וחיבק אותה."תודה,גם הפיפלאפ שלך טוב מאוד."פרופסור אלן ניגש אל אמילי."הנה מתנת ניצחון קטנה."פרופסור אלן נתן לאמילי מפה של כל אזור המסע שלהם,אזור מסנשו."טוב,הגיע הזמן שתתחילו את המסע שלכם.אני ממליץ לכם לעבור ביער שבדרך לעיר פלורנסואו,יש פוקימונים טובים לאימון."פרופסור אלן הציע.ג'ון ואמילי נפרדו מהמשפחה שלהם והלכו לכיוון היער.

הערה:אני יודע שהפרק הזה די קצר,אבל קחו בחשבון שהוא פרק פתיחה.כמו כן,אשמח לתגובות.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 12-21-2010 בשעה 05:09 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    פרק נחמד חסר עלילה..
    תעשה משהו שימתח

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. blue To My Bones
    תודה על התגובה.
    הפרק הבא יפורסם או היום או מחר,ומפני שהוא ארוך ומחולק לשני חלקים.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 12-02-2010 בשעה 05:25 PM

4. blue To My Bones
    פרק 2-פוקדור צא!ברלום או כלום!-חלק א'

"בואי מיצי,מיצי,מיצי..."אמילי חייכה ודיברה בקול מתוק ושקט."אין סיכוי שזה יעב...".ג'ון מיהר להחזיר תשובה לאמילי אבל נקטע בעוד שממולם עמד פוקימון קטן."אמילי מיהרה להוציא את הפוקדקס שלה,אבל קול של בת קטע אותה."דווקא עכשיו?הייתי באמצע שינה."אמילי וג'ון נדהמו."מי אמר את זה?"ג'ון מיהר להחזיר תשובה."תסתכל על היד של אחותך."ג'ון ואמילי לא האמינו למראה עיניהם."את מדברת?"אמילי הסתכלה על הפוקדקס שלה בתדהמה."מה את חושבת?"הפוקדקס של אמילי החזירה לה תשובה ובמקום צג הפוקדקס נגלו לעיניהם של ג'ון ואמילי זוג עיניים ופה היישר מהפוקדקס של אמילי.ג'ון החמיץ את הפנים שלו."למה רק הפוקדקס שלך מדברת?"הפוקדע של ג'ון ציפצף וג'ון הוציא אותו."למה אתה חושב ככה?"ג'ון שתק לחלוטין."גם אתה מדבר?"הפעם היה תורו של הפוקדקס של ג'ון להחמיץ פנים."אתה יכול לקרוא לי דקסטר."הוא אמר."ולי קוראים דקסטינה."הפוקדקס של אמילי התערבה בשיחה בזמזום מהיר."טוב,לא משנה,אבל מי זה הפוקימון הזה?"ג'ון שאל במהירות."לפי המקורות שלי,זהו ברלום,פוקימון הפטרייה.בעזרת גמישותו הוא מצליח לברוח ממאמנים רבים שמנסים לתפוס אותו."דקסטר אמר בקול מבוגר ואחראי."טוב לא נראה לי,פיפלאפ אקדח מים!"ג'ון הוציא את פיפלאפ מהפוקדור,בעוד פיפלאפ ממהר לשגר אקדח מים.ברלום המופתע הועף אחורה."עכשיו תורי,טרטוויג אבקת שינה ואז עלי תער!"אמילי הוציאה גם את טרטוויג.ברלום נפגע מעלי התער וגם מאבקת השינה."עכשיו,פוקדור צא!"ג'ון זרק על ברלום פוקדור בחוזק רב לפני שיברח.ברלום נתפס.ג'ון לקח את הפוקדור של ברלום.לפתע אמילי התפרצה ולקחה ממנו את הפוקדור."נראה לי שזה שלי."אמילי אמרה בפנים מנצחות."אז את טועה!"ג'ון חטף מידיה את הפוקדור."היי,למה לריב?אולי תילחמו על ברלום?"דקסטר הציע בקול חזק ומהיר."למה לא?"ג'ון ואמילי הסכימו.

*בסיס צוות דלתא,במקום מרוחק ולא נודע*

"אני רוצה את הילדים האלה מיד!"צווחה ענקית נשמעה בכל בסיס צוות דלתא."מארס ויופיטר,תביאו לי את הילדים האלה,ולא אכפת לי במה תשתמשו ומה תהרסו!"מארס ויופיטר הסתכלו אחד אל השני והנהנו ביחד."מיד,אדוני."מארס ויופיטר ופנו מחוץ לחדר של מנהיג צוות דלתא.אדונם של מארס ויופיטר הנקרא מארק חייך חיוך זדוני."עולם הפוקימונים יהיה שלי לתמיד!ההההההה!

*שם הפרק הבא עלול להשתנות.
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 12-07-2010 בשעה 04:19 PM

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    היית צריך לפרסם את הפרק המלא...
    זה בקושי חצי פרק אפילו.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    א. טעויות כתיב.
    ב.איפה ההמשך כאילו סגרת את הפרק באמצא.
    ג. שפר עלילה
    ד. איך פתאום צוות דלתא יודע על הילדים? מה הם עשו שהוא כל כך חושק בהם?

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    פרקים די קצרים אבל הרעיון הכללי טוב

8. blue To My Bones
    פרק 3-הקרב על ברלום!צוות דלתא תוקף!

"טוב,כדאי שנתחיל.כבר נהיה מאוחר."אמילי הביטה אל ג'ון בחוסר סבלנות."אני מסכים.פיפלאפ צא!".ג'ון היה נחוש להשיג את ברלום.אבל בניגוד לאמילי,הוא היה מוכן."טרטוויג צא!"אמילי הוציא את טרטוויג במהרה."טרטוויג למד מקדחת שאיבה."דקסטינה הודיעה בהתרגשות."בדיוק בזמן!טרטוויג,מקדחת שאיבה!"אבל כמו שנאמר,ג'ון היה מוכן."פיפלאפ,תתחמק בסיבוב ותשתמש בניקור."פיפלאפ התחמק ממקדחת השאיבה,ובו זמנית התקשה אבל הצליח להשתמש בניקור."פיפלאפ למד ניקור מקדחה."באותו הרגע פיפלאפ התחיל לזהור."פיפלאפ מתפתח לפרינפלאפ."דקסטר הודיע,ופרינפלאפ קפץ משמחה."פרינפ,פריפלאפ!"פריפאפ התעשת ברגע."זמן להילחם."ג'ון הודיע.באותו רגע גם טרטוויג החל לזהור."הודות ליכולתו של פרינפלאפ,התפתחות נגדית,כל הפוקימונים מסוג עשב במרחק מטר מפרינפלאפ מתפתחים."זאת אומרת שטרטוויג מתפתח!"אמילי צעקה מהתרגשות.אבל לפני שטרטוויג התרגל לגופו החדש,פרינפלאפ השתמש בניקור מקדחה ועילף את גרוטל.אמילי הושיטה לג'ון את הפוקדור של ברלום."זה מגיע לך.כל הכבוד."ג'ון הוציא את ברלום מהפוקדור ובירך אותו."ברוך הבא לצוות שלי,ברלום!"ברלום רץ אל ג'ון וחיבק אותו."בוא נבדוק אותך."ג'ון הוציא את דקסטר."המתקפות של ברלום:אגרוף מאך,אבקת שיתוק,מקדחת שאיבה,כדור אנרגיה."ג'ון נראה מבולבל לרגע."כדור אנרגיה?מה זה?"דקסטר שתק לכמה רגעים."בוא נראה.כדור אנרגיה,מתקפה מסוג חשמל/עשב.במקרה שהמתקפה פוגעת ביריב,ישנם 50% שהיריב יהיה משותק."טוב,נראה שהברלום שלך הוא פשוט חז..."אבל משהו קטע את דבריה.המשהו הזה היה ליתר דיוק כדור צל."מה זה היה?"אמילי וג'ון רצו אל השיחים שמעלם התעופף משהו שנראה כמו...כמו..."הונצ'קרו,פוקימון הנוצה האפלה."דקסטינה השלימה את דבריה."אבל עוד קול קטע את דבריה."וויביל,חצי רעל!"אוי לא,פרינפלאפ,אקדח מים!"גרוטל,כדור אנרגיה לעבר אקדח המים!"מה את עושה?"ג'ון שאל את אמילי."תמתין ותראה."כדור האנרגיה ניפץ את אקדח המים למזרקה ענקית שהעיפה את חצי הרעל וכדור הצל."מי אתם ומה אתם רוצים מאיתנו!"יופיטר ומארס חייכו."אני מארס."ואני יופיטר."אנחנו מצוות דלתא.תביא לנו את השרשרת שלך,ולא נפגע בכם!"בחיים לא!פרינפלאפ אקדח מים!"גרוטל,עלי תער!"פריפלאפ שיגר לעבר הונצ'קרו; אקדח מים שהעיף אותו ועילף,וגם את וויביל בעזרת עלי התער."וויביל,הונצ'קרו תחזרו."תהיו בטוחים שאנחנו עוד נחזור!"באותו רגע הופיע מסוק ענקי,עליו טיפסו מארס ויופיטר וברחו."תגיד,עכשיו שהם הלכו,למה הם רצו את השרשרת שלך?"ג'ון נאנח.הא החליט שהגיע הזמן לספר לאמילי על הסוד שלו."לא רציתי לספר את זה,אבל אין בררה."שניהם התיישבו על סלע וג'ון התחיל בסיפורו."הכול התחיל בלילה ההוא.את נרדמת ואימא ואבא החליטו שהגיע הזמן.הגיע הזמן לתת לי את אבן הענבר הכסופה."אמילי נראתה מבולבלת."אבן הענבר הכסופה?"ג'ון הנהן."אבן הענבר הכסופה.באותו לילה אמא ואבא סיפרו לי שאבן הענבר הכסופה עוברת במשפחה כבר חמישה דורות.לאבן הענבר הכסופה יש את הכוח להשתלט על כל פוקימון כאילו הוא שלך,ותוכל לשחרר אותו מתי שתרצה.אבל נראה לי שהם רצו את אבן הענבר הכסופה כדי להגיע לאי אמברנגו,האי של כל הפוקימונים האגדים."אמילי עדיין לא הבינה במה מדובר."וואו,זה נשמע ענק!אבן שמשתלטת על כל פוקימון?אבל,מה זאת אומרת האי של כל הפוקימונים האגדיים?מאיפה אתה יודע את זה?"ג'ון נאנח עוד יותר."אימא ואבא אמרו לי את כל זה.באי אמברנגו חיים כל הפוקימונים האגדיים.סלבי,גראודון ואפילו ארכאוס.אבל זה לא לא נגמר בזה.גם את צוות דלתא הכרתי הרבה מוקדם.צוות דלתא הוא בעצם שילוב של צוות גלקטיק,צוות מגמה וצוות אקווה.הם רוצים למצוא את שלושת האבנים ולהשתלט על כל האגדים,ובכך להשתלט על העולם ולהיות הבעלים של כל הפוקימונים בעולם."אמילי הבינה עד עכשיו את הכל."שלושת האבנים?יש עוד אבנים?"ג'ון ענה לה במהירות."כן.אבן הענבר הכסופה יכולה להשתלט על פוקימון אחד,אבן אחרת הקרויה בשם אבן האש הזהובה יכולה להשתלט על חמישה פוקימונים בו-זמנית.אבל ביחד,בשילוב עם אבן הספיר הקרחונית תיווצר אבן הצדף העליונה.לאדם שיחזיק באבן הצדף העליונה יהיה הכוח להשתלט על כל הפוקימונים שבאי אמברנגו,ומשם לא יהיה אפשר לעצור אותם."טוב אז אני חושב שאנחנו מסכימים ש..."אמילי קטעה את עצמה."שמה?"אמילי התקרבה לג'ון."ש...אנחנו משנים את המטרה שלנו מהניצחונות בליגה ללדאוג שצוות דלתא לא יצליחו במטרה שלהם."אני איתך,אחותי.אבל כדאי שנמהר,כי אבן האש הזהובה נמצאת בתוך אחד מבסיסים של צוות דלתא שבאי סנוברלום,ואבן הספיר הקרחונית נמצאת באי סיולסטורם."

*בסיס צוות דלתא,האי סנוברלום*

"אני לא מאמין ששני ילדים,פרינפלאפ וגרוטל קטנים עצרו אתכם!"מארק צעק על מארס ויופיטר בקול שהדהד בכל בסיס צוות דלתא."אני מקווה שתצליחו לפחות לשמור על אבן האש הזהובה,אחרת הלך עליכם!"כן אדוני."יפה מאוד."מארק הרגיע את עצמו."עכשיו,המרגלת שלנו,ג'ן,ששתולה בתור עובדת במעבורת שמקשרת בין העיר פלורנסואו לאי סנוברלום,שמה לב ששני הילדים האלה עם אבן הענבר הכסופה עולים למעבורת.אני שולח אותכם לנסיון אחרון לקחת את אבן הענבר הכסופה."כן אדוני."מארס ויופיטר אמרו פה אחד ויצאו מחדרו של מארק.

*נמל העיר פלורנסואו*

"כדי שנתחיל לרוץ,ג'ון."ג'ון היה מבולבל."למה?"אמילי חייכה קלות והוציאה מכיסה כרטיס זהוב."כדי שנוכל להראות את הכרטיס הזה שקיבלתי מאמא,שנותן לנו נסיעות חינם למשך חודש בכל מעבורת בסנשו,לא יפוג בעוד דקה."או-או..."אמילי וג'ון הסתכלו אחד אל השני,והחלו לרוץ בידיים שלובות,עד לפרק הבא...

*ל♣DarkBoy♣-הבנת מה צוות דלתא רוצה מהם?

9. blue To My Bones
    מה אתם חושבים על הפרק החדש?
    לכל המגיבים היהירים,הפרק הוא מין פרק של עצירה והעברת מידע תוך כדי סוג של פלאשבק.

10. blue To My Bones
    פרק 4-עצירה למנוחה!תחרות באי סנוברלום!

"האי סנוברלום"

"תודה לאל שירדנו מהמעבורת הזאת.עוד שניה והייתי מקיא."אל תגזים,ג'ון."אמילי צחקקה קלות."זאת הייתה נסיעה של כולה חצי-שעה וזהו."ג'ון עצר את הנשימה קלות וענה לאמילי במבוכה קלה."לי זה הרגיש כמו כמעט שע..."פתאום נשמע קול שקטע את ג'ון."כולם,כולם!בואו לתחרות בספארי של האי סנוברלום!שעתיים של כיף ממושך."קול הילדה התקרב והתקרב עד שאמילי וג'ון מצאו את עצמם עומדים מול ילדה עם שיער חום ועיינים כחולות."ישר רואים עליכם שאתם לא מפה.אתם רוצים להשתתף בתחרות הספארי של האי שלנו?"אמילי וג'ון לא הבינו במה מדובר."מה זה תחרות ספארי?"הילדה לא התאפקה לצחוק אבל התעשתה ברגע האחרון."תחרות ספארי זה תחרות מיוחדת שבה אתם נדרשים לבחור פוקימון אחד מצוות שלכם,בעזרתו אתם צריכים לתפוס שני פוקימונים שתבחר מתוך מגוון הפוקימונים שנמצאים בספארי שלנו.אחרי חצי שעה ישמע קול פעמון,שמסמן שתצטרכו להגיע עם שני הפוקימונים שתפסתם אל אולם התחרות שם תצטרכו להראות את הצד הטוב של הפוקימונים.המנצח יקבל פרס כספי גדול.אז,אתם מעוניינים להשתתף?"ג'ון הסכים עם הילדה."זה יהיה נוח להירגע קצת.מה דעתך,אמילי?"אמילי גם הסכימה."אתה צודק."הילדה שמחה מאוד."אז בואו איתי."

"ספארי האי סנוברלום"

"שלום לכם,אתם מעוניינים להירשם?"הפקיד בקבלה נתן לג'ון ולאמילי את טפסי ההרשמה."באיזה פוקימון מהצוות שלכם אתם בוחרים?"הפקיד שאל."זה יהיה אימון טוב לברלום שלי."אני אקח את הגרוטל שלי."הפקיד הוביל את אמילי וג'ון לכניסת הספארי."יש לכם חצי שעה מעכשיו."תודה רבה."אמילי וג'ון אמרו ביחד כפה אחד,ורצו כל אחד למקומו.

"הספארי,קומת האש,אמילי"

"טוב,בוא נראה מה יש פה."אמילי סרקה את המקום,עד שנתקלה בפוקימון."דקסטינה,תעשי את התפקיד שלך."טורקול,פוקימון הלבה.בזכות יכולתו,שיריון לבה,הוא חסין מפני נסיונות הקפאה ומתקפות קרח."אוקי,גרוטל,עלי תער!"גרוטל שיגר עלי תער שהעיפו את טורקול אחורה."טור טור טורקול!"טורקול תקף במתקפת גחלת."גרוטל,תתחמק ותשתמש במקדחת שאיבה!"גרוטל תקף במהירות רבה את טורקול שהתעלף."פוקדור צא!"........"טורקול נלכד"דקסטינה הודיעה.אמילי הרימה את הפוקדור של טורקול והמשיכה לפוקימון הבא.

"הספארי,קומת העשב,ג'ון"

ג'ון סרק את קומת העשב בחיפוש אחר פוקימון טוב,שלפתע נתקל בפוקימון."דקסטר,אתה יכול?"דווקא עכשיו?"ג'ון החמיץ את פניו."נו טוב.הפוקימון הוא בייליף,פוקימון העלה.העלה שבראשה של בייליף יכול לחסום בקלות מתקפות פיזיות."בייליף,אחלה אופציה.ברלום צא! אבקת שיתוק ואז אגרוף מאך!"בייליף השתתק מאבקת השיתוק אבל הצליח לחסום את אגרוף המאך."ברלום,כדור אנרגיה!"ברלום הצליח לפגוע בבייליף."פוקדור צא!".........."בייליף נלכדה."ג'ון המשיך לקומה הבאה.

"הספארי,קומת האדמה,,אמילי"

ג'ון הלך והלך עד שמצא פוקימון.או ליתר דיוק:"אמפיבום פוקימון הזנב הארוך,אמביפום ידועה כבחירה טובה לתחרויות."אחלה,אמביפום!גרוטל,צא!עלי תער,ואז אקדח שאיבה!"אמביפום התחמקה מעלי התער,אבל לא מאקדח השאיבה."גרוטל,אבקת רעל!"אמביפום התחמקה מעלי התער."אמבי,אמבי אמביפום!"אמביפום תקפה במהירות."אמביפום יודעת מהירות,זה סימן טוב."גרוטל,עלי תער במלוא הכוח!"אמביפום נפגעה מאוד."אמבי!!!"פוקדור צא!"........."אמביפום נלכדה."אמילי לכדה שני פוקימונים.היא הלכה לחדר המנוחה להמתין לפעמון.

"הספארי,קומת החשמל,ג'ון"

"פאצ',פאצ',פאצ'ריסו!"דקסטר,תבדוק."פאצ'ריסו,פוק ימון הניצוץ הכפול,פאצ'ריסו ניחן במתקפת הטעינה,מתקפה שטוענת את כוח החשמל של פאצ'ריסו,ומתקפת הפריקה,שפורקת את כל הכוח של פאצ'ריסו."אוקיי,ברלום צא!אגרוף מאך ואז כדור אנרגיה!"אגרוף המאך החליש את פאצ'ריסו שהשתמש במהירות.ברלום הספיק להשתמש במתקפת כדור אנרגיה לפני שהתעלף מהמהירות של פאצ'ריסו."פוקדור צא!"..........."פאצ'ריסו נלכד."לפתע נשמע קול הפעמון.כל המשתתפים כולל ג'ון ואמילי הלכו לחדר המשתתפים.

"חדר המשתתפים"

"נו אמילי,את מי תפסת?"ג'ון שאל את אמילי."אני תפסתי טורקול ואמביפום.ואתה?"ג'ון נראה שמח מאוד."פאצ'ריסו ובייליף."טוב,כדאי שנתכונן..."
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 12-20-2010 בשעה 03:41 PM

11. blue To My Bones
    פרק 5-התחרות באי סנוברלום-חלק ב'!להתראות ברלום!

"וואו..."אמילי לפתע התעשתה והפסיקה לצחוק."מה קרה?"ג'ון שאל אותה."הרגע קלטתי שאני אפילו לא יודעת מה המתקפות של טורקול ואמביפום."ג'ון התעשת מיידית."את צודקת,גם אני שכחתי מזה."אמילי וג'ון כוונו את הפוקדקסים שלהם לכיוון שותפיהם לתחרות."המתקפות של טורקול:גחלת,מסך עשן,גלגל להבה,קרן לבה.המתקפות של אמביפום:מהירות,צוות כפול,מכה כפולה,ריקוד גשם."אחר כך ג'ון שהיה המום מכוחם של הפוקימונים של אמילי."המתקפות של בייליף:עלי תער,עלים קסומים,סינתזה,קרן שמש.המתקפות של פאצ'ריסו:פריקה,מהירות,נשיקות מתוקות,חומה חשמלית."אמילי וג'ון הסתכלו אחד על השניה ונאנחו."התחרות תהיה קשה."לפתע ג'ון החל לצחוק."מי כמוך יודעת..."אמילי לא הבינה על מה ג'ון צוחק."למה דווקא אני?"ג'ון נרגע קצת ואז ענה לאמילי."כי עכשיו תורך."אמילי הסמיקה מבושה."אני חייבת לרוץ!תאחל לי בהצלחה!"אמילי החזירה במהירות את אמביפום וטורקול.ורצה לכיוון הכניסה לבמה.

"זירת התחרות."

"שלום לכולם וברוכים הבאים לתחרות האי סנוברלום השישית ברציפות!בואו נכיר את השופטים שלנו:השופט הראשון הוא מר בראון,נשיא מועדון מעריצי הפוקימונים!"שלום לכולם,אני שמח להיות פה היום."השופט השני שלנו הוא פרופסור העיר אליון,פרופסור אלן!"יום טוב,ותחרות מהנה לכול המתמודדים."השופטת השלישית שלנו היא האחות ג'וי של האי סנוברלום!"אני מתרגשת להיות פה.זה כבוד גדול מבחינתי לשבת פה."יש לנו היום עשרים מתמודדים,אז חבל על כל מילה.בואו נתחיל!"אנשים מכל היציעים הריעו וצעקו." אז קבלו במחיאות כפיים סוערות את המתמודדת הראשונה שלנו,אמילי מהעיר אליון!"אמילי רצה מפתח הכניסה לבמה עם שני הפוקימונים שלה ביידים."טורקול ואמביפום,בואו נתחיל בהצגה!"

"חדר המתחרים"

"וואו,היא טובה יותר ממה שחשבתי."ג'ון חשב לעצמו חצי מושפל חצי נבוך.אבל לשניה המחשבות הפכו לדיבורים שנשמעו בחדר."אבל הברלום שלי ינצח אותה על בטוח."ג'ון הסתובב ונעצר מול בחור צעיר שעצר אותו."מי אתה?"ג'ון שאל אותו בתמימות."אני קודי,אני גם משתתף פה בתחרות.אמרת שיש לך ברלום?"כן."ג'ון לא הבין מדוע קודי כל כך מתעניין בברלום שלו."אתה מעוניין להחליף אותו תמורת הסטארפטור שלי?"ג'ון נדהם."אבל סטארפטור הוא פוקימון הרבה יותר חזק מברלום!"קודי הרגיע את ג'ון."תאמין או לא,אבל ברלום הוא די נדיר במחוז שלנו.אם לכדת את הברלום במחוז שלנו,אתה כנראה בחור עם הרבה מזל.בכל מקרה,אתה רוצה להחליף?"ג'ון לא חשב פעמיים."בטח!"קודי חייך."אז בוא.יש פה מכונת החלפות בחדר מס' 5."

"לפני הכול,אתה בטוח שאתה רוצה להחליף,ברלום הוא די נדיר,וסביר להניח שלא תמצא אותו יותר."אני בטוח."לא לא יכול לחכות יותר."טוב אז שים את הברלום שלך בחור פה."

"זירת התחרות"

"אמביפום מהירות,וטורקול תפוצץ את המהירות עם גלגל להבה!"טורקול נע אל המהירות שהתנפצה לאלפי חתיכות במהירות מסחררת.
    "אמביפום,ריקוד גשם!"ריקוד הגשם של אמביפום הביא איתו ענני גשם ענקיים שהחלו להוריד גשם,והגשם שהשתלב עם המהירות יצר מראה מדהים שהלהיב את הקהל ואת השופטים."ועכשיו לסיום הגדול!טורקול,תשתמש בגלגל להבה ואז בקרני לבה!"טורקול שוב הסתחרר,אבל הפעם איתו גם קרני לבה שהפכו את טורקול למין טורנדו אש ענקי."עכשיו אמביפום,תתהפכי ותתפסי את טורקול עם הזנב שלך!"אמביפום עשתה מה שאמילי אמרה לה,וטורקול נחת בצורה מושלמת.לפתע טורקול החל לזהור,ולאחר כמה שניות פרופסור אלן הבין מה קורה."אני חושב שטורקול התפתח לקמפורסט!"

"חדר מס' 5"

הפוקדורים של ג'ון וקודי התגלגלו למין צינור,ובו-זמנית המסך הראה אנימציות של ברלום וסטארפטור,ולאחר כמה שניות הפוקדורים המוחלפים התגלגלו לידיהם של ג'ון וקודי."תודה."קודי חייך."אני מחפש ברלום כבר הרבה מאוד זמן."אבל לפני שג'ון הספיק לענות לו,קודי רץ אל עבר פתח הבמה."אני צריך ללכת."

"זירת התחרות"

"טוב,מה אתם אומרים על ההופעה של אמילי,שופטים?"מר בראון?"אמילי נתנה הופעה מדהימה.לפי המבט בפנים שלה מתי שטורקול התפתח לקמפורסט,אני יודע שההתפתחות לא הייתה מתוכננת,אבל היא הייתה מדהימה."פרופסור אלן?"רואים שאמילי התאמנה הרבה מאוד והשקיעה מזמנה."פרופסור אלן קרץ לאמילי שהחזירה לו גם קריצה."האחות ג'וי?"אמילי המתוקה התאמצה באימון של שני הפוקימונים שלה,וזה סימן עליה."וואו,איזה מחמאות!ובנוסף-לפי חוקי התחרות,מאמן שיגרום לפוקימון שהוא תפס להתפתח,ישמור את הפוקימון שהתפתח איתו,וזה בעצם אומר שקמפורסט נשאר אצלך."ועכשיו נעבור למתמודד השני שלנו!"

נ.ב:אני יודע שזה פרק קצר,אבל אני חייב ללכת,ובגלל זה סיום התחרות יהיה בפרק הבא:"פרק 6-הגמר,והפרס המסתורי."

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •