Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    לפני הכל,כמה הערות:

א.אני יודע שיש עוד סיפור בסגנון הזה ושאולי זה יראה לכם העתקה בהתחלה,אבל וזה למנהלים שיכולים לסגור לי בשנייה את הסיפור:זו רק ההתחלה,ואני אקח את הסיפור לכיוון אחר,שלא יחשבו שהעתקתי.בקיצור,מנהלים:תקראו קצת לפני שאתם מחליטים לנעול.
    ב.אני יודע שהכותרת לא מתאימה לסיפור עצמו,אבל אין לי שם אחר בראש ואני לא רוצה לקחת שם של סיפור שכבר עשו,ולעשות עברה.
    ועכשיו לסיפור:

הקדמה:
    אי-שם,יש אי בשם האי לנפלוריוס,אי מקסים באמצע העולם,שבו שם כף רגל לא דרכה בו מעולם.אבל כל זה הולך להשתנות.חבורה של אנשים נמצאת בדרכה על אונייה לאי,ובו הם יחולקו לשתי קבוצות,וינסו לשרוד בתנאים נוראיים,משימות קשות מאוד,למשך חודשיים.ולבסוף,יבחר רק אחד.האחד שיקרא:
    הפוקימון האולטימטיבי!

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עכשיו חסר טם טם טם חחח
    תפרסם תפרק הראשון מהר לפני שינעלו לך
    נשמע מעניין

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    תפרסם לפני שינעלו לך אני למדתי בדרך הקשה ועכשיו הסיפור שלי הוא באשכול חדש (ראה חתימה)

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    אם הכותרת לא מתאימה אז למה הכותרת הזאת?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    עובר על חוק פרק ראשון חובה קרא חוקים!
    ~תנעלו~

6. blue To My Bones
    פרק 1-המשחק מתחיל!

מדריך דמויות:
    Spoiler ספוילר

ועכשיו הפרק!:

"שלום לכם וברוכים הבאים ל"פוקימון האולטימטיבי!"בדרכם לאי,נמצאים 20 אנשים שיהפכו לשורדים אמיתיים.אבל רק אחד יוכל להפוך ל"פוקימון האולטימטיבי!"לאחר שיגיעו לחוף,הם יצטרכו לקפוץ למים ולשחות עד לאי,שמה יחכו להם רק 16 לפידים.רק מי שיתפוס לפיד יוכל להשתתף במשחק,אבל מי שלא יצליח לתפוס לפיד יצטרך לחזור לספינה שתוביל אותם חזרה לבתיהם.

"כעבור שעה"

"מה אני רואה?זאת הספינה!החברים שלנו נמצאים בדרכם וכבר מתחילים לשחות לחוף.והראשון שתפס את הלפיד הוא מאט הפיקאצ'ו!ואחריו שועטים לחוף הולי הפיפלאפית ואנדי הטוטודילית,שכבר תפסו לפידים,והם מבטיחים לעצמם מקום במשחק.ובזמן שאני מדבר,מגיעים ג'ייק,רייצ'ל וג'ון ותופסים לפידים וגם ג'קסון,מיילי וקימי.נשארו רק מעט לפידים,וביינתיים נתפסו גם שני לפידים על ידי לונדון,קורי ופול.נשארו רק שלושה לפידים ואותם תופסים ברנדון,ג'ייסון ואמילי.וכל הלפידים נתפסו!כל השאר צריכים לחזור לחוף בזמן שאנחנו נבצע את חלוקת הקבוצות!

"חלוקה לקבוצות,מרכז האי."

טוב,בוא נעשה את זה קצר.מייקי,ג'ייק,ג'ייסון,ג'קסון,הולי,רייצ'ל,ג'ון וקימי,אתם בשבט האדום,שבט איירון.אמילי,אנדי,מאט,מיילי,ברנדון,פול,לונדון וקורי,אתם בשבט הכחול,שבט בלאק.שבט איירון,המחנה שלכם נמצא במרחק של 10 קילומטר ושבט בלאק,המחנה שלכם נמצא במרחק של 11 קילומטר,שם תמצאו כלים וחומרים שיעזרו לכם לבנות דברים בסיסיים למחנה שלכם,בנוסף לפרסים שתוכלו לקבל במשימות הפרס.שבטים,חזרו למחנות שלכם,ניפגש מחר בדיוק כאן למשימת הפרס הראשונה שלכם.

"מחנה שבט איירון"

ג'קסון:"טוב,אני מציע שג'ייסון וג'ון ילכו לחפש אוכל וכל השאר יבנו את המחנה."
    הולי:"למה דווקא הם?מי קבע שאתה אומר מה לעשות!"

"חדר ההתוודות,ג'קסון,שינקס"

"מה היא צועקת עלי?היא רק הגיעה וכבר צועקת.לאנשים כאלה אין לי כוח,כי אני באתי להנות,ועם יהיה מזל גם לנצח.אם היא תמשיך ככה,אני מרגיש שאני אדע מי יודח ראשון.

"מחנה שבט איירון"

קימי:"אני מסכימה עם ג'קסון.בגלל היכולות של ג'ון וג'קסון הם הבחירה האידואלית.כדאי שג'ון וג'קסון יטפסו על עצים ויביאו קוקוסים כדי שיהיה לנו כוח למשימת הפרס מחר.אנחנו נתחיל עם המחנה."ג'ייק:"קימי צודקת.אבל כדאי שנתחיל כבר.נהיה מאוחר."

"האי"

ג'ון:"תראה,לא רציתי להעלות את זה עכשיו,אבל כדאי שנעשה ברית,כי אם מה שהתנהל בין ג'קסון להולי,כדאי להיזהר."ג'ייסון:"אתה צודק.אבל צריך לדעתי לצרף אלינו את ג'ייק.הוא נראה כמו אחד עם כוח,וחוץ מזה אנחנו צריכים ברית טובה למקרי חירום.אבל צריך לשמור את זה בשקט."

"מחנה שבט איירון"

קימי:"טוב,כבר מאוחר והספקנו להכין רק את המיטה והמחסה.מחר נמשיך,אחרי משימת הפרס."

האם ג'ייק יצטרף לברית ג'ון וג'ייסון?מה יקרה בין ג'קסון והולי?איזה קבוצה תנצח במשימת הפרס?
    הכל ואפילו יותר מזה בפרק הבא של הפוקימון האולטימטיבי!
    נערך לאחרונה על ידי BleedingEdge, 04-14-2011 בשעה 09:53 AM

7. blue To My Bones
    פרק 2-בוחן פתע!

*בוקר,יום 2,שבט איירון*

הולי,טוטודייל:"היי,מי חיסל את כל הבננות והקוקוסים?"

ג'קסון,שינקס:"טו-טו!פנו דרך,הולי בהתקף זעם!"

הולי,טוטודייל:"אתה תשתוק,קטנצ'יק!"

ג'ייסון,הראקרוס,חדר ההתוודות:"וואו,הולי תרגעי!אם היא כל-כך רעבה,מה היא עושה פה?זה משחק של טקטיקות ואסטרטגיות.בהישרדות הכל בנוי על לדעת למי להתחבר,מתי ואיפה."

קימי,צ'יקוריטה:"חבר'ה די,מה קורה לכם!יש לנו היום משימת פרס ורוב הסיכויים שיהיה שם משהו שיעזור לנו,אז תקחו את הכעס הזה ותפנו אותו לצורת כוח כדי שנוכל לנצח את השבט השני!"עכשיו כל מי שחושב שאני צודקת,שירים יד עכשיו!"

קימי וג'ון מרימים יד מיידית,ואחריהם גם רייצ'ל וג'קסון.ג'ייק מרים את קוציו כדי לנסות להצחיק את כולם וגם מייקי מרימה את זנבה הירוק-לבן.

ג'קסון,שינקס:"את רואה?"

גם ג'קסון מרים את ידו,ובסופו של דבר אחרי נעיצת מבט המומה של הולי בכל אחד מחברי השבט שהסכימו עם דבריה של קימי,הולי השתכנעה והרימה את ידה.

קימי:"יופי ועכשיו למשימת הפרס.קני בטח כבר מחכה לנו.

*מרכז האי,משימת הפרס*

קני,מאצ'וק:"בוקר טוב לשבט בלאק,בוקר טוב לשבט איירון.אז שמעתי שהיה אצלכם מתיחות אתמול,לא שבט איירון?"

קימי ישר התנדבה לספר.

קימי,צ'יקוריטה:"כן,הייתה מתיחות בין הולי לג'קסון אבל הסדרנו את זה."

קני,מאצ'וק:"טוב,ונעבור למשימת הפרס.לפניכם מוצבים שני במות בנות שתי קומות עם ספסלים.כל שבט ילך לבמה שלו:שבט בלאק לבמה הכחולה ושבט איירון לבמה האדומה.אחרי שתשבו במקומותיכם,אני אשאל כל שבט בתורו שאלה על עולם הפוקימונים בכללי,וכל מי שיענה נכון יזכה בפרס שמסתתר בתוך הסלסלה הזאת.אז נתחיל בשאלה הראשונה בשביל שבט איירון:נקבו בשלוש מתקפות אש שפוקימון אש יכול ללמוד."

ג'ון,מונפרנו:"גחלת,חימום יתר וסחרור להבות."

קני,מאצ'וק:"נכון מאוד,אתה זכית ב...שק ענקי של גרגירי אורן בשבילך ובשביל השבט שלך."

ג'ון ניגש לקני ולוקח את השק שניצב חיוך על פניו בידיעה שהוא לא עומד להיות מודח בקרוב.

קני,מאצ'וק:"ועכשיו שאלה בשביל שבט בלאק:"איך אפשר לפתח אלקטאבאז לאלקטיוויר?"

מאט,פיקאצ'ו:"היות ופוקימוני חשמל זה התחום שלי,אני חושב שאפשר לפתח אלקטאבאז לאלקטיוויר בכך שמחליפים אותו כשהוא מחזיק בחפץ בשם אלקטריזייר."

קני,מאצ'וק:"נכון מאוד!ואתה זכית ב...פסל חסינות אישי!"אבל,אתה יכול להמר אותו בשביל...עוגת שוקולד ענקית לשבט שלך!"

מאט,פיקאצ'ו:"אי חושב שאני אבחר בפסל החסינות האישי."

כל שבט בלאק התבאס.

אנדי,פיפלאפ,חדר ההתוודות:"אני לא מאמינה שמאט כזה אנוכי!ודווקא עליו בניתי בתור בן ברית.אבל לא נורא,העיקר שיש את מי להדיח...

קני,מאצ'וק:אוקיי,ועכשיו נעבור ל..."

קני רצה להמשיך לדבר כשגשם התחיל לפרוץ.קימי הסתכלה על ג'ון וקורי ואמרה:"מהר ג'ון קורי,תרוצו לעצים!"
    ג'ון הצליח להגיע לעצים,אבל קורי לא.הלהבה שעל זנבו התחילה לקטון ולקטון עד שבקושי הופיעה.

קימי,צ'יקוריטה:"מהר ג'ון,תירה על קורי גחלת,מהר!".ג'ון התחיל לירות גחלת אבל זה לא עזר.שני מאצ'וקים באו ולקחו את קורי ליפול דחוף,ושני השבטים החלו לחזור לאיים שלהם.

האם הולי וג'קסון ישלימו?האם קורי יבריא?האם משימת פרס תימשך?והאם אני אפסיק לדבר?כל זאת ועוד בפרק הבא של:

הפוקימון האולטימטיבי!

8. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אם לא הגיבו לך על הסיפור כבר 4 חודשים אני הייתי אומר שזה רומז משהו ואתה צריך לשנות כיוון...
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •