בדיחת השבוע סבב 7!
והפעם בנושא אמונה ודת!
1.
פעם אחת איש דתי הלך בגונגל ופתאום רה אותו אריה הדתי התחיל לפחד והתחיל להתפלל לה' שיציל אותו פתאום הוא רואה גם האריה מוציא ומתחיל להתפלל שאל אותו "מה קרה למה אתה מתפלל גם אתה דתי?" וחשב לעצמו שכנראה בגלל זה הוא לא יאכל אותו ענה האריה "ברכת המזון "
2.כומר ורב נוסעים ברכבת. הכומר פונה אל הרב בצורה מתגרה ואומר לו: "מה דעתך לברר מי בינינו יותר חכם? כל אחד ישאל את השני שאלות ומי שלא יידע את התשובה ישלם לשני 1000 דולר". הרב משפיל את עיניו ואומר: " שמע, הייתי רוצה מאוד להתחרות אתך אבל באמת, אין לי סכומי כסף כאלה". הכומר המשולהב חושב קצת ואומר: "אז מה דעתך שאני אשלם לך 1000 דולר אם לא אדע לענות לשאלתך, ואתה תשלם לי רק דולר אחד?".
"טוב" משיב לו הרב, "אני מתחיל. לאיזה יצור יש עשר עיניים שש כנפיים וארבעה זנבות?" הכומר חושב וחושב - ולא מצליח למצור את התשובה. אחרי חצי שעה מתייאש הכומר, נותן לרב 1000 דולר ושואל: "מה התשובה?" משיב לו הרב: "לא יודע. קח דולר"
3.משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..
4.מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.
5.השוואה בין יהודי אמריקאי ובריטי :
בריטי אומר לאשתו: honey, give me honey please.
אמריקאי אומר לאשתו: sugar, give me sugar please.
והיהודי אומר לאשתו: תביאי בשר יא נבלה!
6.שני פועלים קתולים עובדים בכביש מול בית זונות. בוקר אחד הם רואים רב נכנס לבית הזונות. אומר אחד מהם: "פלא שהעולם שלנו נראה ככה, כשאפילו אנשים כאלה באים למקומות כאלה?" לאחר חצי שעה הם רואים כומר פרוטסטנטי נכנס למוסד. אומר השני: "אני לא יודע איך האל לא משמיד את העולם המגעיל הזה". עוברת עוד חצי שעה והם רואים כומר קתולי נכנס לאותו המקום. אומר הראשון: "הו, אלוהים הרחום, בטח אחת מהבנות על ערש דווי".
זהו בדיחות להיום 
מקווה שתהנו להצביע ותזכרו לבחור לפי מה הכי הצחיק ולא כי זה אמר לי.
בהצלחה למתמודדים ושבת שלום