מצרכים:
2 כפיות מרגרינה
פרוסת פסטרמה ללא קליפה
ביצה
כלים:
כפות מדידה
מחבת בינונית
כוס
מרית מתכת
מגבת נייר
אופן ההכנה:
1. ממיסים את המרגרינה במחבת. מוסיפים את הנקניק-פסטרמה ומבשלים בחום בינוני במשך 2 דקות כל צד, או עד שהנקניק נעשה שחום. מזיזים לצד המחבת.
2. שוברים את הביצה לתוך הכוס. מנמיכים את האש ללהבה נמוכה. מחליקים את הביצה לתוך המחבת. מבשלים במשך 2 דקות או עד שהתבשיל מוכן. בעזרת המרית מוציאים את הביצה מהמחבת. מייבשים את הנקניק על מגבת נייר ומניחים על צלחת עם הביצה. עם אוהבים, מגישים יחד עם טוסט.