מצרכים:
4 לחמניות
1/4 כוס רוטב עגבניות
ציפוי גבינה:
4 פרוסות גבינה צהובה
עלה בצל ירוק קצוץ
1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כפית אורגנו
ציפוי גבינה ואננס:
225 גר' קופסת אננס משומרת, מסוננת ומעוכה
1/3 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
כף גבינת פרמזן מגוררת
כלים:
סכין חדה
פותחן קופסאות
מגררת
נפה
כפפות מטבח
מדליקים את התנור לחום של 210 מעלות
אופן ההכנה:
1. חוצים את הלחמניות. מורחים את הצד החתוך ברוטב העגבניות.
2. מצפים את הלחמניות באחת משתי אפשרויות הציפוי.
3. שמים את הלחמניות בתבנית. אופים במשך 15 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.
אפשר להוסיף לציפוי מרכיבים נוספים האהובים עליכם, כמו פטריות חתוכות, פלפל קצוץ, פרוסות עגבניות או טונה.