מצרכים:
כוס קמח רגיל
2 ביצים
3/4 כוס חלב
חמאה, לשימון
כלים:
כוסות מדידה
מערבל או מעבד מזון
קערת ערבוב קטנה
מחבת קטנה
מרית מתכת
צלחת
מגבת נייר
אופן ההכנה:
1. מכניסים קמח, ביצים וחלב למערבל או למעבד המזון.
2. משתמשים במתג ה-pulse. לוחצים על המתג כ-10 שניות או עד שהתערובת חלקה ללא גושים. אפשר גם להכניס קמח, ביצים וחלב לקערת הערבוב הקטנה ומקציפים על מקצף על להעלמות הגושים.
3. משמנים את המחבת בחמאה ומוזגים 2 כפות מהתערובת. משטחים את התערובת בצורה שווה.
4. מטגנים על אש בינונית כדקה או עד שהתחתית מוזהבת. בעזרת מרית המתכת הופכים את המחבתית. מטגנים את הצד השני כדקה או עד להזהבה. מניחים את המחבתיות המוכנות על צלחת. מכסים במגבת נייר ומרחיקים מכל מקור חום.
5. מטגנים את שאר התערובת באותה צורה, משמנים את המחבת לפי הצורך.