מצרכים:
ביצה
2 כפות חלב
2 פרוסות לחם עם צימוקים
2 כפיות חמאה
כלים:
קערה קטנה
מזלג
כפות מדידה
מחבת בינונית
מרית מתכת
אופן ההכנה:
1. שוברים את הביצה לתוך הקערה, מוסיפים את החלב ומקציפים בקלילות עם מזלג.
2. טובלים את פרוסת הלחם בתערובת על שהיא טבולה כולה.
3. ממיסים את החמאה במחבת, מכניסים את הלחם למחבת. מטגנים דקה בחום בינוני או עד שתחתית הלחם מזהיבה.
4. בעזרת מרית מתכת, הופכים את פרוסת הלחם על צידה שני. מטגנים למשך דקה נוספת.
אפשר להגיש עם דבש או עם סירופ, או שאפשר לפזר עליו אבקת סוכר.