Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    להגיד לכם ת'אמת? פרשתי כשהפורום היה חי,מעניין מגניב וכיף והכל סבבה..
    אבל כשחזרתי מהבאן פתאום אני רואה פורום שהוא נראה כמו עיר שוממת.
    ואני יודע האמת שזה לא בגלל סיום החופש הגדול ותחילת הלימודים.
    תתעוררו! הפורום השתנה ולא לטובה!
    היום בקושי מגיבים בנו''דים(ועל ה"נו''דים" החדשים אדבר בהמשך)
    למען האמת רוב מה שלא הסכמתם שיהיה בפורום פתאום קיים,לדוגמא פורום מתכונים,חיים ויום יום(שבעיני זה פשוט יכל להיות חלק מדיבורים ואקטואליה),סלולרי ונגני מולטימדיה

ושלא נדבר על הפריסה המיותרת של תרבות ובידור,לסדרות לצפיה ישירה,טלויזיה וקולנוע,מוסיקה,סיקורי סרטים וסדרות.

ויש עוד מלא דברים שפשוט גורמים לפורום להראות כמו פורום כללי בתחפושת,
    ות'אמת זה כבר לא מעניין אותי יותר,ההעמסה הזו על הגולשים גורמת להם להיות מן הסתם,יותר בנושא שאהוב עליהם,הנו''ד.

יום אחד אני פותח את פורום דיבורים ואקטואליה לחפש בטבעיות את הנו''ד, ולהפתעתי גיליתי חוק "יש נו''ד רק בראשון,שני ושישי"
    נו באמת תתעוררו!
    הנו''ד זה הדבר המלכד של הפורום,זה המקום היחיד בו הם יוכלו לתקשר אחד עם השני,
    בלי זה כל הפורום נראה כמו 1000 אנשים לא קשורים אחד לשני שמדי פעם עונים אחד לשני על שאלות בנושאים של פוקימון וכו'..
    בעיני להגביל את הנו''ד,ובכלל בצורה כזו:
    זה ממש כמו לירות לעצמכם ברגל!

מלא פרשו ונעלמו מהפורום,אבל כשאתם תוהים למה,אל תאשימו את הלימודים,תאשימו את הפורום שהשתנה ולא לטובה.
    אני בתור משתמש,מודיע לכם שאני גם ככה מתנדנד פה,אני פה רק בשביל לבדוק המשכים בזוקאדו ולהיות קצת בנו''ד,אני מאמין שלמרות כל הכותרות של התת-פורומים פה,אני לא מוצא את עצמי נקשר לשום דבר שישאיר אותי פה,אולי היה פעם את הסיפור של אדם,אבל גם הוא לא ממשיך..
    אז להגביל בצורה כזו את הנו''ד,בעיני זה דבר מוטעה שפשוט מבריח משתמשים.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    תגמל מהנו"ד ותתחיל להשקיע בפורמים אחרים.

מעכשיו המצב יהיה שונה.
    נעול.

3. with great power comes great responsibility
    תראה...אתה מסתכל על צד אחד של הכוס...
    אני מסכים שהפורום יהיה פחות פעיל עם הנו"דים החדשים,אבל לפחות ייפתחו דיונים רציניים ואתגרים,משחקי התפקידים יהיו פעילים יותר,יהיו יותר אתגרים כי יותר משתמשים ישתתפו בהם.
    אני הייתי יוצא נגד ההחלטה הזאת אם זה היה קורה לפני שנה-שנתיים,אבל אני לא רואה אנשים נהנים מהנו"ד,עושים צחוקים ומתגבשים...
    הדבר היחיד שאני רואה שם זה "תלחצו לי על הביצים","הלכתי","חזרתי","היי","ביי","ההנהלה תקעה לי סכין בגב"-מידי פעם יש צחוקים,אם רותם משתגע או אני וניצן מחליטים לדבר שם-אבל ביומיום אין בנו"דים כלום.
    ואם משהו מעניין קורה-אני נכנס ומתחיל לדבר עם ניצן ולעשות קצת צחוקים משתמשים מתלוננים ואומרים לנו לעבור למסן.

בתאכלס אני חושב שההחלטה הזאת חכמה וייצא ממנה רווח בסופו של דבר,כשאין נו"דים הפורומים שהם לא דיבורים יהיו פעילים יותר ושיש נו"ד המשתמשים יעריכו אותו יותר.

אם תסתכלו על דברים בשלילה מההתחלה זה מה שיקרה,תנסו לזרום...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •