מישהו יכול להקליק לי על ביצי הפוקימון
לא זה 3 לוקאס
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
אחלה פוקימונים תומר!
איפה עומר?
פורסם במקור על ידי Knight of skulls לא זה 3 לוקאס היו 3 איוונטים? חבל לא קיבלתי בינתים אפילו אחד אבל לא משנה ><
פורסם במקור על ידי רונלד מקדונלד היו 3 איוונטים? חבל לא קיבלתי בינתים אפילו אחד אבל לא משנה >< לא זה הפרס התבלבלתי...
פורסם במקור על ידי Knight of skulls לא זה הפרס התבלבלתי... מה זאת אומרת 3 אני מקבל 3? יש! יש!
פורסם במקור על ידי Knight of skulls איפה עומר? במשחק עם ביצי הפוקימון,אגב אני מתכנן איוונט שבו מי שמנצח ראשון את מכון העיר ג'ול-ריו מקבל פרס מסתורי[פוקימון בצורתו השנייה]
פורסם במקור על ידי רונלד מקדונלד מה זאת אומרת 3 אני מקבל 3? יש! יש! לא אני נתתי לך שלוש אפשריויות ובחרת במספר 3... פורסם במקור על ידי הארי פוטר במשחק עם ביצי הפוקימון,אגב אני מתכנן איוונט שבו מי שמנצח ראשון את מכון העיר ג'ול-ריו מקבל פרס מסתורי[פוקימון בצורתו השנייה] מי הכי קרוב לשם?
פורסם במקור על ידי Knight of skulls לא אני נתתי לך שלוש אפשריויות ובחרת במספר 3... מי הכי קרוב לשם? אה... נכון ובחרתי באפשרות הג'וקית אני לא רוצה שהוא יפותח ישר אני רוצה קודם לאמן אותו ואז לפתח אוקי?
פורסם במקור על ידי Knight of skulls לא אני נתתי לך שלוש אפשריויות ובחרת במספר 3... מי הכי קרוב לשם? לא זוכר,שים לב אתה לא יכול להפסיק את הקרב שלך מול רוח האש
בוקר טוב! מה אתם אומרים על זה?
פורסם במקור על ידי GhosTFace בוקר טוב! מה אתם אומרים על זה? החתימה שלך ארוכה מידי שים ספוילרים
נורא ואיום!
יפה ליר! לוקאס מה הכוונה ג'וקית? ועומר אולי תגיב?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום