Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    נגיד ואתם פתאום מקבלים שיחה:"שלום, אני נורית(סתם שם) ממפעל הפיס ואני שמחה להודיע לך שזכית ב-50 מיליון ש"ח(לאחר קיצוץ מיסים)"
    איך אתם מגיבים?
    מה אתם עושים עם הכסף?
    ומה הייתם עושים עם מיליון ש"ח?

שלי-

איך אתם מגיבים? בודק שזה אמיתי ולא עובדים אליי, ואז רק ה' יודע איך אני אגיב.
    מה אתם עושים עם הכסף? תורם עד שיישאר לי 7 מיליון, משם קונה לי כל מיני דברים "זולים" אייפד, אייפון, טלוויזיה פלזמה לכל חדר. בית חדש למשפחה שלי, ואת שאר הכסף חוסך.
    ומה הייתם עושים עם מיליון ש"ח? קונה בית חדש למשפחה.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

2. אני ניניני אני סמל מיני
    איך הייתי מגיב?הייתי בורח משם מהר אל הבנק הקרוב ומפקיד את הכסף במהירות
    מה הייתי עושה איתו?דבר ראשון תורם מעשר לעמותות(בעיקר של ילדים חולי סרטן וילדים חסרי בית וכאלה)
    הייתי נותן למשפחה המורחבת שלי הרבה(כי יש לי הרבה..)ואת השאר להורים שלי ושומר לעצמי קצת..

קרדיט ענק לרועי!

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    איך אתם מגיבים? אני לא חושב שאני מאלה שמתלהבים יותר מידי הייתי קצת שמח מספר לכל מי שאני מכיר שאני עוזב אותו...
    מה אתם עושים עם הכסף? חלק תורם לעמותות שבאמת צריכות את זה קונה בית חדש, קונה את החטיבה שלי והופך אותה למרכז ספורט קונה את כל המכשירים והגאג'טים האחרונים ומשקיע קצת בבורסה...
    ומה הייתם עושים עם מיליון ש"ח? קונה בית חדש ועם מה שנשאר לי (אם נשאר לי) משקיע בבורסה

4. היכל התהילה
    נגיד ואתם פתאום מקבלים שיחה:"שלום, אני נורית(סתם שם) ממפעל הפיס ואני שמחה להודיע לך שזכית ב-50 מיליון ש"ח(לאחר קיצוץ מיסים)"
    איך אתם מגיבים? אני אשמח מאוד
    מה אתם עושים עם הכסף? תורם את הרוב לעמותות [כמו תנו לחיות לחיות] וגופים ירוקים. נותן חלק להורים שלי וחלק שומר אצלי.
    ומה הייתם עושים עם מיליון ש"ח? רק ה' יודע.. אין לי שמץ של מושג ולא עולה לי אף רעיון כרגע..

5. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    איך אתם מגיבים? אני אבדוק אם זה נכון ואם כן אני ארקוד בפזיזות יתרה בסמטה חשוכה וצרה.
    מה אתם עושים עם הכסף? חלק ממנו הייתי תורם ובשאר הייתי קונה את החטיבה שלי ובונה במקומה פיצרייה.
    ומה הייתם עושים עם מיליון ש"ח? קונה את הדברים החיוניים בחיים.
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    איך אתם מגיבים? הייתי רץ וקופץ וזורק כדורים,ספרים,טושים,פלזמות,מכשירי dvd,תוכים וצבים לכל עבר. אה,הייתי שואל איך זכיתי בלוטו בלי שמילאתי טופס.
    מה אתם עושים עם הכסף? שם בצד כסף ללימודים,אוטו ובית שיהיה לי להמשך החיים. קונה לאבא שלי ג'יפ. מקים 10 מכלאות לחיות כדי שלא ירדימו את החיות שיש הורס את בית הספר שלי ובונה במקומו פיצרייה שמחלקת חינם פיצות לחברים שלי ומכפילה את המחיר לאנשים שאני שונא. לוקח את כל הרווחים מהפיצה. ולבסוף,קונה לי מחשב טלוויזיה, ואייפון. את השאר אני שם בבנק למקרה שיתחשק לי איזה בית מלון פרטי או משהו.
    ומה הייתם עושים עם מיליון ש"ח? שם בחשבון חיסכון ושאני אפתח אותו עוד 10 שנים.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. with great power comes great responsibility
    קונה מטוס שיטוס בשמיים ויסיע שלט:"ניצן אני אוהב אותך!"
    Not
    Xddd

הייתי קונה בית,אולי קבוצת כדורגל אם היה לי מספיק כסף...
    מחפש לפתוח איזה עסק ואולי תורם חלק לאיזו עמותה...
    כל כך הרבה כסף זה מותרות לדעתי~

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    הייתי חוגג וחי את החיים הטובים קונה רכב יוקרה וילה בסביון אך כמובן גם חוסך ומשקיע בבורסה הלוואי הייתי זוכה... אבל אם נחיה בסרטים לא נגיע רחוק אתם מסכימים איתי..?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •