מצרכים:
2 ביצים
2 כפות חלב
2 כפיות בצל קצוץ
2 כפיות חמאה
2 פרוסות לחם
חמאה לטוסט
כלים:
קערת ערבוב קטנה
מקצף
כפות מדידה
מחבת קטנה
כף עץ
טוסטר או גריל
סכין
אופן ההכנה:
1. שוברים את הביצים לתוך קערת הערבוב. מוסיפים חלב ובצל. מקציפים לתערובת אחידה.
2. ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים את תערובת הביצה, בוחשים בעדינות על אש נמוכה עד שהביצים מתקשות, לא לתת לביצים לרתוח.
3. כשהביצים כמעט מבושלות, מכינים את הטוסט. מניחים 2 פרוסות לחם בטוסטר ומחממים עד להזהבתם משני הצדדים או שמניחים את הלחם בגריל מחומם ואופים במשך 1-2 דקות משני הצדדים. מורחים את הטוסט החם בחמאה. חותכים למשולשים ומגישים עם ביצים.
אם רוצים אפשר להוסיף לתערובת לפני הבישול 2 כפות גבינה צהובת מגוררת או קמצוץ פטרוזיליה קצוצה.