מצרכים:
2 ביצים
2 כפיות מים
2 כפיות חמאה
כלים:
קערת ערבוב קטנה
כף מדידה
מזלג
מחבת בגודל 20 ס"מ
מרית מתכת
אופן ההכנה:
1. שוברים את הביצים לתוך קערת הערבוב ומוסיפים את המים. מקציפים את הביצים בעזרת המזלג עד שהחלמון והחלבון מתערבבים.
2. ממיסים את החמאה במחבת עד שהיא מבעבעת. מטים את המחבת כדי שהחמאה תתפשט על כל בסיס המחבת.
3. בעדינות מוסיפים את הביצים למחבת ומטגנים בחום בינוני עד שהתערובת מתקשה, מטים את המחבת בזמן הטיגון כדי לשמור על הביצים שתזוזנה.
4. בעזרת מרית מתכת מקפלים את החביתה. מניחים את החביתה בצלחת הגשה. מגישים מיד.
אפשר למלא את החביתה לפני הקיפול ב-2 כפות גבינה צהובה מגורדת או ב-6 חתיכות פטריות מטוגנות ב-2 כפיות חמאה.