אין לי כח למפעל הזה
~לנעול~
שם משתמש : aviv[באמת כל כך משנה?]
רישום/ציור:ציור כי כתבתי בטעות איזה צבעים אני רוצה.........
תאור הפוקימון:פוקימון חזיר. אני רוצה שהוא יראה קצת כמו חזיר אך שיהיה גם מראה של חמור. אף שדי דומה ומבנה גוף עגול, אבל אולי חלקים אחרים בגוף יהיו שונים כיד לא להזכיר חזיר. אני רוצה שהוא יהיה חום ושהאף יהיה אפור. שאר החלקים כמו ציפורניים וחלקים שונים מהעור יהיו בצבע חום
פוזה :כל הגוף לצד שמאל. פוזה רגילה
סוג :אדמה,רגיל
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
עשיתי לך אבל אני לא מצליח להעלות... אנסה מחר..Originally posted by aviv@Jun 22 2007, 09:35 PM
שם משתמש : aviv[באמת כל כך משנה?]
רישום/ציור:ציור כי כתבתי בטעות איזה צבעים אני רוצה.........
תאור הפוקימון:פוקימון חזיר. אני רוצה שהוא יראה קצת כמו חזיר אך שיהיה גם מראה של חמור. אף שדי דומה ומבנה גוף עגול, אבל אולי חלקים אחרים בגוף יהיו שונים כיד לא להזכיר חזיר. אני רוצה שהוא יהיה חום ושהאף יהיה אפור. שאר החלקים כמו ציפורניים וחלקים שונים מהעור יהיו בצבע חום
פוזה :כל הגוף לצד שמאל. פוזה רגילה
סוג :אדמה,רגיל
------------
נינטיילס- לאצלחתי במשימה
לא...התכוונתי לכתוב "אגיד" ובכפתור ל האות אלף יש גם T>< מבין?Originally posted by תרנגולת@Jun 23 2007, 12:14 AM
תגיד אתה..
יאללה עוד בקשות!
בכל מקרה אפשר לבקש עוד משהו?
אביב
הצעות שלי:
1.הוסף חוקים
2.הוסף דוגמאות
3.כמו שרשמת ככה
תרשום גם לכאלה שרוצים להצתרף למפעל.קוד:[QUOTE]שם משתמש : רישום/ציור: תאור הפוקימון: פוזה : סוג :[/QUOTE]
קוד:שם משתמש :aviv רישום/ציור:רישום תאור הפוקימון:פוקימון דורבן. שיראה כמו דוברן עם קוצים ואף מחודד וארוך פוזה :כמו הקודם סוג :רעל
אביב
אם מישהו רוצה להיצטרף שיכתוב לי בפרטי...Originally posted by aviv@Jun 23 2007, 12:47 PM
הצעות שלי:
1.הוסף חוקים
2.הוסף דוגמאות
3.כמו שרשמת ככה
תרשום גם לכאלה שרוצים להצתרף למפעל.קוד:[QUOTE]שם משתמש : רישום/ציור: תאור הפוקימון: פוזה : סוג :[/QUOTE]
קוד:שם משתמש :aviv רישום/ציור:רישום תאור הפוקימון:פוקימון דורבן. שיראה כמו דוברן עם קוצים ואף מחודד וארוך פוזה :כמו הקודם סוג :רעל
ובקשר לבקשתך-בטיפול
:blink: איך עומד על שתי רגליים+עף???????????? :blink:Originally posted by Char@Jun 23 2007, 08:35 PM
שם משתמש :זה משנה ???
רישום/ציור:רישום
תאור הפוקימון:זאב עומד על שתיי רגליים הוא הוא עם מכנסיים (לא ממש ארך ולא יש שיהיו קיפולים)יש לו על האוזן עגיל וזנב עפ ברזל \סכין קצר בסוף ויש לו כנפיים ...
פוזה :עף ומסתכל למעלה(בכלכסון)
סוג :מעופף \עופל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)