פרק 1': איפה אני?
מי שמכיר אותי בטח יודע שאני מכור לפורום, בכל הזדמנות שיש לי אני נכנס ובודק אם יש איזה סימן כתום בטופ 10 הכחול והמוכר, משתדל לענות למה שמבקשים ממני ועובד על סיפורים של סופרים אחרים. היום הייתי עסוק בלקרוא את אחד הסיפורים שבפורום, ׳פוקימון - דרך חדשה׳, כשלפתע קיבלתי ה״פ. נכנסתי ללוח הבקרה שלי, כותרת ההודעה היתה ׳יש לי הצעה בשבילך אדם.׳ למשתמש קראו ׳פורום פוקימונס׳. התפלאתי שיש בכלל משתמש כזה מבלי שיקבל איזה באן עסיסי. נכנסתי לתוכן ההודעה. זאת היתה הודעה משונה: ״רוצה להפוך את הפורום להרבה יותר מוחשי? לחץ כאן!״. המילים ׳לחץ כאן׳ היו בעצם קישור. הייתי בטוח שזה איזה סרטון ביוטיוב או משהו מצחיק כזה, בכלל הגיוני זאת מתיחה של היטמן בכלל... לחצתי על הכפתור ושום דבר לא קרה. לפתע החדר שלי התחיל לרעוד, ממש כאילו היתה רעידת אדמה. הבטתי לצדדים, המחשב שלי כבה, הכלבה שלי התחילה לנבוח בטירוף ואני לא ידעתי מה לעשות. לפתע לכד את עיניי שלט ענק שצץ באמצע החדר שלי ועליו כתוב: ״לחץ כאן!״ באותה צורה שהיה כתוב לי בה״פ!
״מה זה לכל הרוח...״ אמרתי בפחד ולחצתי על השלט. רעידת האדמה פסקה ואני נעלמתי בהבזק מהיר.
היתה לי סחרחורת מטורפת, כאילו הייתי על ה׳צלחת׳ הארורה בלונה פארק בתל אביב. פתחתי את עיני וגיליתי שאני בכלל לא בבית! בכלל לא נראה לי שניתן לתאר את מה שראיתי, הייתי במעין מקום מצוייר כמו באנימה של פוקימון, בתוך יער עם עלים ירוקים צפופים ודשא מסביבי.
״מה זה מה הולך פה?״ שאלתי בקול ״מה זה לעזאזל?״
משהו מוזר קרה לרגליים שלי, הבטתי בהם וגיליתי שאני כתום כולי, בקיצור גיליתי שאני צ׳ארמנדר! זה הזכיר לי את כל הקטע שבסיפור שלי, שאנדרו גילה שהוא צ׳ארמנדר! אבל עכשיו זה אני? אני לא יכול להיות צ׳ארמנדר! יש לי בכלל עבודה ואני דתי! איך אשמור שבת כשהזנב שלי (Omg!!! הזנב שלי! זה לגמרי הזוי!) בוער ככה בלי הפסקה! זה חייב להיות חלום. ניסיתי לדפוק את הראש שלי בדשא, להתעורר, צבטתי את עצמי. כלום. זה אמיתי.
מסך לבן:
״חבר׳ה אני רק מזכיר לכם שזה סיפור הומוריסטי, אל תאמינו למה שמסופר פה. אני מצפה לקבל הרבה תגובות על הסיפור הזה, אני צופה לו יופי של עתיד, אגב, איך הרעיון? יפה לי צ׳ארמנדר?
טוב בכל מקרה, המסך הלבן הזה הולך להיות החיבור שלכם לסיפור, פה אני אפנה ישירות אליכם. ולא רק אני, אבל מוקדם מכדי לגלות.״
סוף מסך לבן.
״רגע מה כל הרעיון בעסק הזה? מה אני לבד פה?״ צרחתי. מה הסיפור הזה, נתקעתי פה בלי שום הסברים, יש לי פול דברים עוד לעשות בבית, הסמסטר רק התחיל ויש לי לימודים עכשיו!
״ הסתובבתי בשיעמום ביער המוזר הזה, למה לצ׳ארמנדר יש הליכה מוזרה כזאת, כאילו יש לי שפשפת!
״מיאו! אתה צ׳ארמנדר אמיתי?״ שמעתי לפתע מישהו פונה אלי.
״לא! ואתה מיאו אמיתי?״ שאלתי כשהבחנתי בפוקימון מיאו מתקרב לעברי, היתה לו הליכה מוזרה, כאילו מישהו הכה אותו ברגל...
״לא! אין לי מושג מה קורה פה אבל זה לא מקובל עלי, אני לא אתן לדבר כזה לקרוא, מיאו!״ ענה לי ה״מיאו״ המוזר הזה.
״רגע אתה אלכס מהפורום? מה, וזה שאתה הפכת למיאו אז אתה אומר בלי כוונה ״מיאו מיאו״ כמו הפוקימון?״ שאלתי בהתלהבות .
״לא. אני תמיד אומר מיאו בלי כל קשר.״ ענה אלכס -_-'.
״רגע מה אתה עושה פה בכלל? איך זה קרה לך?״ שאלתי.
״בדיוק הייתי בפורום שאיזה משתמש סורר שלח לי ספאם, בכלל התעצבנתי על הכינוי שלו, הייתי בטוח שזה מתיחה חדשה של עומר. הכינוי שלו היה ״פורום פוקימונ׳ס״ והוא הציע לי להפוך את הפורום למוחשי יותר... ואז פתאום...״
״רעידת אדמה, שלט, עולם מצוייר והנה אתה פוקימון.״ המשכתי בקצרה.
״אדם אין לי מושג מה הולך פה!״ אמר אלכס. ״מעניין אם זה קרה לכולם.״
המשך בוא...
סיפור סאטירי במקצת... מעניין בעיקר. מה דעתכם?