פורסם במקור על ידי מיכאל 357 נפגעת מזה שמישהו חושב שd&d זה ילדותי, הה? כל הכבוד על פתיחת המשחק לא נפגעתי, ידעתי שהוא משחק בזה חחחח הוא רצה להעמיד פנים
אין לי מה לשות...
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
אולי הגיב במשחק שלי...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Knight of skulls אולי הגיב במשחק שלי... אתה תגיב? ליאור יגיב? מחר אני נשאר בבית ואין לי מה לעשות...
אולי רוצה להרשם למשחק שלי (מיכאל)
פורסם במקור על ידי רונלד מקדונלד אתה תגיב? ליאור יגיב? מחר אני נשאר בבית ואין לי מה לעשות... אולי... רק אם אלמוג ישנה את התגובה שלו ליותר ברורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ניר אתה חייב לתוח אותו פה תדרוש לפתוח אותו
פורסם במקור על ידי יופלה שטוזים אולי רוצה להרשם למשחק שלי (מיכאל) אבל לא אמרת שזה באתר אחר? טוב, אני צריך ללכת לאכול. ביי.
קרדיט לmcshay
פורסם במקור על ידי Knight of skulls אלמוג! תשנה! אפשר הקשר?לא הבנתי למה התכוונת..
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי רונלד מקדונלד ניר אתה חייב לתוח אותו פה תדרוש לפתוח אותו עזוב שחת"ם שונאים אותי רצח, אתה יודע שהם עמוסים רצח ולוקח להם שנתיים להגיב? לא שאני מעוצבן על זה, אני מבין את זה וגם אני חש את זה.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית אפשר הקשר?לא הבנתי למה התכוונת.. המגי'קראפ הוא האיוונט התחלתי שלך! ותכתוב בלי שגיאות כתיב כי זה משגע אותי! כנ"ל לגבי לוקאס וליאור
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית אפשר הקשר?לא הבנתי למה התכוונת.. הוא רוצה שתיקח את הזוהר כי זה האוונט
תודה לוקאס שאתה עוזר לי...
פורסם במקור על ידי Knight of skulls המגי'קראפ הוא האיוונט התחלתי שלך! ותכתוב בלי שגיאות כתיב כי זה משגע אותי! כנ"ל לגבי לוקאס וליאור עכשיו הבנתי אבל זה פוקימון גורע ביותר לשייהיה,עדיף את פוליוג יש לו סטטים טובים וההתפתחות האחורנה שלו כוללת סוג לחימה,אבל עם אתה רוצה אני אשנה.
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית עכשיו הבנתי אבל זה פוקימון גורע ביותר לשייהיה,עדיף את פוליוג יש לו סטטים טובים וההתפתחות האחורנה שלו כוללת סוג לחימה,אבל עם אתה רוצה אני אשנה. טוב אם אתה לא רוצה אותו אני אעשה לך איוונט אחר... ואני לא מבין את התגובה שלך בגלל שיש מלא שגיאות כתיב...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום