טוב אי ךאפשר לפני הפעילות לעשות קצת הקדמה נכון?אז השיעור הזה הוא הקדמה אחת גדולה. מי שלא יקרא את זה בעיה שלו כי יהיה מבחן על שלושת השיעורים הריאשונים (לא מבחן כתב וכאלה),תהנו!
כלי המטבח.
מזלג:לקחת דברים,למחוץ (לרוב משתמשים בפירה)
כף/כפית:בשביל לקחת כמות,לאכול איתה למחוץ (כמו הסכין) וערבוב
סכין: (מודגש באדום כי זהו כלי מסוכן):-לרוב בשביל לחתוך דברים,הצד הכהה שלו יכול לעזור למחוץ דברים
מרית:-כלי אשר משתמשים בו בשביל להפוך דברים,למרוח או לערבב (לרוב לא מערבבים).
מסננת:(יש הרבה סוגים,והרוב לא נראות כך). משתמשים בה בשביל "לנקות" דברים,לסנן (מפה בא השם).
מגררת:,משתמשים בה בשביל לחתוך דברים לחתיכות כאשר גוררים אותם עלייה,ומשתמשים בה לשימושים שונים גם כן.
מצקת:משתמשים בשביל לשפוך דברים ולהרים (נוזלים). משתמשים לרוב בשביל מרק.
מחבת:כלי טיגון ששמים עליו דברים ואפשר להקפיץ (בשביל כמה מאכלים) ובשביל לטגן.
סיר:משתמשים בשביל לחמם דברים ולהכיל דברים. משתמשים בהמון מאכלים.
לכל מי שיש מידע נוסף על הכלים שרשומים פה או עוד כלים בסיסיים ששכחתי נא לרשום בתגובתו,תודה רבה ותהנו