מצרכים:
750 גרם בשר כבש
2 כפות מרגרינה
בצל קטן, קצוץ
1/4 כוס מים
2 כפיות רוטב סויה
כפית אבקת קרי
כפית זנגביל טרי מגורר
כלים:
שיפודי עץ
סכין חדה
קערת ערבוב גדולה
מעבד מזון או מערבל
כפפות מטבח
משרים את השיפודים במים עד שהם מוכנים לשימוש ומדליקים את הגריל לחום גבוה
אופן ההכנה:
1. בעזרת הסכין חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס"מ ומניחים בקערת הערבוב הגדולה.
2. מכניסים לתוך מערבל או מעבד המזון מרגרינה, בצל, מים, רוטב סויה, אבקת קרי וזנגביל ומערבלים במשך 20 שניות או עד שהתערובת נעשית חלקה ואחידה. מוסיפים לבשר ומערבבים היטב.
3. משפדים את קוביות הבשר על השיפודים. מבשלים בגריל במשך 10 דקות או עד שהבשר מתבשל ביסודיות. לובשים את כפפות המטבח, מוציאים את שיפודי הבשר מהגריל. מדי פעם בזמן הבישול, כדאי למרוח אותם במרגרינה ולהפוך אותם בגריל. מגישים את השיפודים בתוספת אורז מבושל.
אפשר להשתמש בבשר הודו, בשר בקר או בפרגיות במקום בשר הכבש.