מצרכים:
85 גרם אטריות להקפצה
2 כוסות מים רותחים
4 ירכיים של עוף
כף קורנפלור
2 כפות שמן
כף זנגביל טרי מגורר
שן שום, כתושה
4 כוסות של ירקות מעורבים קפואים
כף רוטב סויה
כפית אבקת קרי
כלים:
כוס מדידה
קערת ערבוב קטנה
סכין חדה
מחבת טיגון גדולה
כף עץ
מסננת
אופן ההכנה:
1. מכניסים את האטריות והמים לקערה, מפרידים את האטריות ומשרים ל-30 דקות.
2. חותכים את העוף לרצועות דקות ומגלגלים בקורנפלור.
3. מחממים שמן במחבת. מכניסים את רצועות העוף ומערבבים תוך כדי טיגון על אש גבוהה 2 דקות או עד שחתיכות העוף שחומות מעט.
4. מוסיפים את הזנגביל והשום, מערבבים תוך כדי טיגון כדקה. מוסיפים ירקות, רוטב סויה ואבקת קרי, מערבבים תוך כדי טיגון כ-3 דקות או עד שהתבשיל מתרכך.
5. מסננים את האטריות. מכניסים אותן לסיר עם הירקות והעוף ומערבבים תוך כדי טיגון עד שהן מתחממות ביסודיות.
אפשר להשתמש ברצועות כבש, בשר בקר או בשר הודו במקום העוף.