מצרכים:
חבילת תערובת עוגת שוקולד
12 גביעי גלידה קטנים
24 ריבועי שוקולד מנטה
12 סוכריות שוקולד צבעוניות
כלים:
קערה גדולה
כף עץ
תבנית אפייה עמוקה עם 12 שקעים
כפפות מטבח
קוראים את הוראות הכנת תערובת העוגה ומחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות
אופן ההכנה:
1. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות הכתובות על האריזה.
2. מעמידים את גביעי הגלידה בתוך השקעים שבתבנית.
3. מכניסים כף וחצי מתערובת העוגה לתוך כל גביע. אופים למשך 20 דקות או עד שהעוגות מוצקות. אפשר לבדוק את מוצקות העוגות כאשר לוחצים עליהן עם ידית של כף. לובשים את כפפות המטבח, מוציאים את העוגות מהתנור.
4. מניחים 2 קוביות שוקולד מנטה מעל כל עוגה. מחזירים לתנור למשך דקה. היו זהירים ואל תאפו את העוגות יתר על מידה, לאחר ששמתם את קוביות השוקולד, מאחר והן יתמוססו ויספגו בעוגה.
5. מניחים מעל כל עוגה סוכריית שוקולד צבעונית ומשאירים את העוגות להתקרר בתבנית.