מצרכים:
שמן לשימון התבנית
2 כוסות חלב
3 ביצים
1/4 כוס אבקת סוכר
1/4 כפית תמצית וניל
תבלין אגוז מוסקט, לקישוט
כלים:
תבנית חסינת אש בקיבולת 600 מל'
מברשת מטבח
מקצף
קערה בינונית
תבנית אפייה גדולה
סכין
כפפות מטבח
מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית חסינת האש בשמן
אופן ההכנה:
1. מקציפים חלב, ביצים, סוכר ותמצית וניל בקערת הערבול למשך 2 דקות.
2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת וזורים מעל אגוז מוסקט.
3. מניחים את התבנית חסינת האש בתוך תבנית האפייה הגדולה. מוזגים מים קרים לתבנית הפייה עד למחצית גובה התבנית חסינת האש. אופים 20 דקות, מורידים את חום התנור ל-160 מעלות צלסיוס. אופים 20 דקות נוספות או עד שהרפרפת יציבה והסכין יוצאת נקייה לאחר שמכניסים אותה למרכז הרפרפת. לובשים את כפפות המטבח, מוציאים את התבנית חסינת האש מהמים. מגישים את הרפרפת חמה או קרה עם פירות לפי טעמכם.