Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    ישראל היא מעצמת גז: קידוח "לוויתן" - תגלית הגז הגדולה ביותר בעולם במים עמוקים בעשור האחרון

התחזיות מתאמתות: מאגר הגז הענקי "לוויתן" מכיל כ-16 טריליון רגל מעוקב של גז טבעי.
    כמויות הגז ב"לוויתן" התקבלו על בסיס תוצאות ראשוניות של מבחני ההפקה, שבוצעו בימים האחרונים. מדובר בכמות הכפולה מזו שנמצאה בתגלית "תמר". לאור הנתונים, מהווה הקידוח תגלית גז טבעי - ולמעשה התגלית הגדולה ביותר מסוגה בהיסטוריה של קידוחי הגז בישראל.
    התוצאות התפרסמו הערב כהודעה משותפת של נובל אנרג'י מפעילת הקידוח המחזיקה 39.66% מהזכויות ברישיונות, ושותפיה בישראל. הן התקבלו במבחני הלוגים החשמליים שהסתיימו אתמול ותואמות כמעט במדויק את התחזיות שפרסמה נובל ב-2 ביוני 2010, על בסיס ממצאי הסקר הסיסמי התלת-מימדי שערכה בשטחי הרישיונות "רחל" ו"עמית". ‏"במסגרת הקידוח נתגלו בשכבת המטרה חולות מאגר באיכות טובה מאוד, המכילות גז טבעי, בעובי כולל (נטו) של לפחות 67 מטר במספר שכבות שונות", נכתב בהודעת השותפויות הישראליות. לפי השותפות, מדובר ב"תגלית הגז הגדולה ביותר בעולם במים עמוקים בעשור האחרון".

רומזים לממשלה: עצרו את ששינסקי
    מנכ"ל דלק אנרגיה ואבנר חיפושי נפט, גדעון תמר, אמר בתגובה: "התוצאות הן בשורה משמחת למשק האנרגיה בישראל ובעלות משמעות כלכלית ואסטרטגית עצומה. כדי שניתן יהיה לממש את הפוטנציאל האדיר, חייבים להחריג את תגליות "לויתן", ו"תמר" מכל שינוי פיסקאלי עתידי ולאפשר את פיתוחם המיידי שכן הם העוגן של כל תחום חיפושי הגז בישראל".
    "מימוש הפוטנציאל הטמון בתגלית לוויתן מחייב את היזמים להשקעות עתק בתשתית לייצוא הגז בהיקף חסר תקדים של עשרות מיליארדי שקלים", אמר תדמור והוסיף: "הקמת תשתית יצוא תייצר מקומות עבודה רבים לאזרחי ישראל, תתרום לשיפור רמת החיים בישראל ותעניק למדינת ישראל מנוף גיאופוליטי אשר ישנה את מעמדה בזירה בינלאומית. טובת אזרחי מדינת ישראל מחייבת את ממשלת ישראל לראייה אסטרטגית המתעלה על שיקולים פוליטיים צרים ומבטיחה את קידומם של פרוייקטי תמר ולוויתן במהירות רבה ובתנאים אשר הובטחו ליזמים".

תודה לגלובס - http://www.globes.co.il/news/article...did=1000611921

כתבות בנושא:
    גלובס
    ביזפורטל
    כלכליסט
    TheMarker

ynet-כלכלה

תמונות:
    45 מיליארד דולר-שווי לוויתן

לוויתן

מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

2. מייסד האתר והפורום

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ישראל לשלטון! אני מקווה שנהיה מליונרים ונשפר את מצב המים וכו'

4. with great power comes great responsibility
    כל הגז ממני...
    חחחח

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    מזל טוב לנו.
    רק הלוואי שפעם אחת ישראל תשחק אותה נוקשה, ותעלה את התמלוגים מה שאומר שאנחנו נרוויח מזה.

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    באמת שיחקנו אותה..
    עומר-אתה מוזמן להמשיך להפליץ..חח
    אולי אפשר להליף תמורת נפט ואז מכיריי הדלק וכל המוצרים ירדו(למי שלא הבין..מכונות המייצרות את הבאמבה והאורז עובדות על המון דלק והמחירים עולים..היתה כתבה על זה לפני כמה זמן..)

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    באמת שיחקנו אותה..
    עומר-אתה מוזמן להמשיך להפליץ..חח
    אולי אפשר להליף תמורת נפט ואז מכיריי הדלק וכל המוצרים ירדו(למי שלא הבין..מכונות המייצרות את הבאמבה והאורז עובדות על המון דלק והמחירים עולים..היתה כתבה על זה לפני כמה זמן..)

אנחנו לא צריכים להחליף נפט, יש בלוייתן גם נפט..

קרדיט לטל על החתימה!

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    נוכל להפסיק להיות תלויים במדינות ערב?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    נוכל להפסיק להיות תלויים במדינות ערב?
    יש סיכוי של 8% שכן...
    אבל יש סיכויים יותר גדולים שלא ניהיה זקוקים להם נואשות

קרדיט לטל על החתימה!

10. משתמש מנוסה
    NiGhtShiFt, אם אתה לא מבים עדיף שלא תדבר...
    לוויתן מכיל גז טבעי ולא נפט. ובקשר לזה שהמדינה תהייה נוקשה ותעלה תמלוגים, כתבות אתה קורא?
    באתרי חדשות אתה גולש? אם כן אז הייתה אמור לדעת שאם יעלו תמלוגים לא ימשיכו לקדוח לא בלוויתן ולא בתמר. כרגע המדינה לוקחת כבערך 20 אחוז מין הרווחים-חלק מס וחלק תמלוגים.
    המציאה זה דווקא סימן שאסור לעלות את התמלוגים. ישראמקו, יודע מזה? המניה הזאת איבדה 40 אחוז משוויה רק בגלל הדיבורים על ועדת ששינסקי, שמטרתה לעלות את המיסים והתמלוגים לכ 60 אחוז! זה אומר שעל כל מיליון ש"ח לוקחים 600 אלף..
    אף אחד לא ישקיע בזה, ולא יהיו ממנים לפרויקט, והקידוח ייעצר.
    פעם הייתה חברת חיפוש גז ונפט של המדינה, לאף אחד היה מותר לחפש, רק לממשלה. הממשלה חיפשה וחיפשה, לא מצאה.. החליטה לתת א האפשרות הזאת לחברות פרטיות שיוכלות להיסחר בבורסה תמורת מס ותמלוגים. אז כשלא היה נפט וגז, לא היה תמלוגים, ואז שמוצאים, לוקחים את הכסף? זה נראה לך הגיוני? זה נראה לך פיר? ותחשוב רגע על המשקיעים(כמוני לדוגמה) שרוצים לקחת להם 60 % מהכסף האישי שלהם לכסף של המדינה וואלה יופי, בוא ניקח לאנשים מהמשכורת 60 אחוז, זה לטובת המדינה לא? צריך להיות נוקשה..
    אבל זה לא אשמתך שאתה חושב ככה, לאנשים היום לא יכול להיות דעה, רק מה שהם שומעים בתקשורת.
    מכיוון שאני מושקע בבורסה, אני גם שומע לתקשורת, גם בודק דו"חות במאיה וגם מאנשים אחרים ואלפיו ממנהלי חברות, אז יש לי יותר מידע ואני יכול להחליט על דעתי.
    אבל מישהו ששומע רק דעה אחת, רק מידע אחד, לא יכול להחליט, הוא לא חשוף לכמה אופציות.

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי דור_ת צפה בהודעה
    NiGhtShiFt, אם אתה לא מבים עדיף שלא תדבר...
    לוויתן מכיל גז טבעי ולא נפט. ובקשר לזה שהמדינה תהייה נוקשה ותעלה תמלוגים, כתבות אתה קורא?
    באתרי חדשות אתה גולש? אם כן אז הייתה אמור לדעת שאם יעלו תמלוגים לא ימשיכו לקדוח לא בלוויתן ולא בתמר. כרגע המדינה לוקחת כבערך 20 אחוז מין הרווחים-חלק מס וחלק תמלוגים.
    המציאה זה דווקא סימן שאסור לעלות את התמלוגים. ישראמקו, יודע מזה? המניה הזאת איבדה 40 אחוז משוויה רק בגלל הדיבורים על ועדת ששינסקי, שמטרתה לעלות את המיסים והתמלוגים לכ 60 אחוז! זה אומר שעל כל מיליון ש"ח לוקחים 600 אלף..
    אף אחד לא ישקיע בזה, ולא יהיו ממנים לפרויקט, והקידוח ייעצר.
    פעם הייתה חברת חיפוש גז ונפט של המדינה, לאף אחד היה מותר לחפש, רק לממשלה. הממשלה חיפשה וחיפשה, לא מצאה.. החליטה לתת א האפשרות הזאת לחברות פרטיות שיוכלות להיסחר בבורסה תמורת מס ותמלוגים. אז כשלא היה נפט וגז, לא היה תמלוגים, ואז שמוצאים, לוקחים את הכסף? זה נראה לך הגיוני? זה נראה לך פיר? ותחשוב רגע על המשקיעים(כמוני לדוגמה) שרוצים לקחת להם 60 % מהכסף האישי שלהם לכסף של המדינה וואלה יופי, בוא ניקח לאנשים מהמשכורת 60 אחוז, זה לטובת המדינה לא? צריך להיות נוקשה..
    אבל זה לא אשמתך שאתה חושב ככה, לאנשים היום לא יכול להיות דעה, רק מה שהם שומעים בתקשורת.
    מכיוון שאני מושקע בבורסה, אני גם שומע לתקשורת, גם בודק דו"חות במאיה וגם מאנשים אחרים ואלפיו ממנהלי חברות, אז יש לי יותר מידע ואני יכול להחליט על דעתי.
    אבל מישהו ששומע רק דעה אחת, רק מידע אחד, לא יכול להחליט, הוא לא חשוף לכמה אופציות.
    אתה אומר שהכתבה בעיתון שיקרה?
    כי היו כתוב מדיוק שיש סיכוי שיהיה נפט בלוויתן.
    ובקשר לתמלוגים, כל אחד אזרח במדינה ירוויח אם המדינה תעלה את התמלוגים, למה זה עוד כסף למדינה משמע פחות מיסים לנו....

קרדיט לטל על החתימה!

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NiGhtShiFt צפה בהודעה
    אתה אומר שהכתבה בעיתון שיקרה?
    כי היו כתוב מדיוק שיש סיכוי שיהיה נפט בלוויתן.
    ובקשר לתמלוגים, כל אחד אזרח במדינה ירוויח אם המדינה תעלה את התמלוגים, למה זה עוד כסף למדינה משמע פחות מיסים לנו....
    תגיד אתה רציני? פחות מיסים לנו? הגיע הזמן שהמדינה תהייה נוקשה? התגלית הראתה על נפט?
    פחות מיסים לנו- לפני הבחירות לממשלה, באו כל ראשי המיפלגות והבטיחו שהם יורידו את המיסים, בניגוד להבטחות(כמובן שגם נתניהו הבטיח, וגם השר שטייניץ הבטיח) המיסים עולים כמעט בכל הנושאים האפשרים, כמעט בכולם!!(ביניהם גם בדלק), אם ראיתה חדשות שבוע שעבר כל יום, היה על זה כתבה, איזה 20 נושאים שהעלו בהם את המס בניגוד להבטחות,
    המדינה תהייה נוקשה- תסתכל למעלה ותבין שהמדינה מאוד נוקשה בעניין של המיסים, מאוד! שלא נדבר על כל מיני בעיות של המדינה שלנו עם כסף ועל אבטלה אבל עזוב עכשיו...
    למה זה עוד כסף למדינה משמע פחות מיסים לנו- אני שמח שאתה רוצה כסף, אבל זה לא בדיוק ככה, משפט יותר מדיוק שיכולתה להומר: פחות כסף לכל המשקיעים, יותר כסף לי. כל הכבוד לך... חוץ מזה, אני אמרתי לך
    בעלי החברות והמשקיעים, לא מוכנים להעלת מיסים ותמלוגים לכ-60 אחוז! במידה והמיסים יהתמלוגים יעלו, הקידוחים יפססקקקו!!!
    השווי של לוויתן-45 מליארד דולר, לדעתי ישראל תוכל להסתפק ב9 מילארד דולר ולהכפיל את התקציב לחינוך... אסור שהדינה תעלה שוב מיסים, הקידוחים יפסקו, והכל יילך פיפן.
    נפט-תראה לי מהד"וח המקורי שהוצא , שיש נפט בלוויתן, ולא מהבילבולי שכל של התקשורת..

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •