Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    שמתי לב שבדפי הפוקידע החלק שהכי לוקח זמן להכין אלו המתקפות אז אני מכין מאגר כדי שיהיה לכם פשוט יותר
    רק להוסיף רמה וזהו
    אין פה סדר תוכלו לאתר מתקפה עם F3
    כל מתקפה שאני אכין אני אוסיף לכאן
    מה שכן אם תרצו להעתיק גם את הסוג תצטרכו לצטט את ההודעה

רגיל:
    שם המתקפה: SCRATCH אפקט: - רמה: סוג: כמות: 35 עוצמה: 40 דיוק: 100 קטגורייה:
    שם המתקפה: GROWL אפקט: מוריד את התקפת היריב ברמה אחת רמה: סוג: כמות: 40 עוצמה: 0 דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה:FAKE OUT אפקט: תמיד גורם להרתעה פועל רק בתור הראשון שבו המשתמש בזירה רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 40 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: FURY SWIPES אפקט: תוקף 2-5 פעמים ברצף רמה: סוג: כמות: 15 עוצמה: 18 דיוק: 80 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה:SCREECH אפקט: מוריד ליריב את ההגנה ברמה אחת רמה: סוג: כמות: 40 עוצמה: - דיוק: 85 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: PAYDAY אפקט: אחרי הקרב מרוויחים כסף גם אם זה לא היה קרב מול מאמן רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 40 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: SLASH אפקט: למתקפה יש סיכוי לפגיעה קריטית גבוה רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 70 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה:CAPTIVATE אפקט: אם הפוקימון היריב במין הנגדי של המשתמש אז ההתקפה המיוחדת של היריב יורדת משמעותית רמה: סוג: כמות:20 עוצמה:- דיוק:100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: FEINT אפקט: מתקפה אשר פורצת דרך ההגנות של PROTECT וDETECT רמה: סוג: כמות:10 עוצמה: 30 דיוק:100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: TRI ATTACK אפקט: עלולה להביא לשיתוק,שריפה או הקפאה רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 80 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: TAIL WHIP אפקט: מוריד ליריב את ההגנה ברמה אחת רמה: סוג: כמות: 30 עוצמה: - דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: DISABLE אפקט: לכמה תורות המהלך הזה מונע מהיריב להשתמש במהלך האחרון שהוא השתמש בו רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: - דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: PSYCH UP אפקט: מחקה את שינויי הסטטים של היריב רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: - דיוק: - קטגורייה: סטטוס

עשב:
    שם המתקפה Vine Whip: אפקט:תוקף. רמה: סוג: כמות:15 עוצמה: 35 דיוק : 100 קטגורייה :

מים:

שם המתקפה: WATER SPORT אפקט: מוריד את האפקטיביות של מתקפות האש כל עוד הפוקימון בזירה רמה: סוג: כמות: 15 עוצמה: - דיוק: - קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: WATER GUN אפקט: - רמה: סוג: כמות: 25 עוצמה: 40 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: WATER PULSE אפקט: עלול לבלבל את היריב רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 60 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: SUBMERSION אפקט: הופך את היריב לסוג מים (מוסיף סוג) רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: - דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: HYDRO PUMP אפקט: - רמה: סוג: כמות: 5 עוצמה: דיוק: קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה : Rain Dance אפקט : מוריד גשם ל5 התורות הבאים רמה : סוג : כמות : 5 עוצמה :-דיוק : -קטגורייה : סטטוס
    שם המתקפה:AQUA JET אפקט: תמיד תוקף ראשון רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 40 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי

על חושי:

שם המתקפה: CONFUSION אפקט: עלול לבלבל את היריב רמה: סוג: כמות: 25 עוצמה: 50 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: ZEN HEADBUTT אפקט: עלול להרתיע את היריב רמה: סוג: כמות: 15 עוצמה: 80 דיוק: 90 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: AMNESIA אפקט: מעלה באופן משמעותי את ההגנה המיוחדת רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: - דיוק: - קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: WONDER ROOM אפקט: לכל הפוקימונים מתחלף ההתקפה המיוחדת בהגנה רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: - דיוק: - קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה : Hipnosis אפקט : מרדים את היריב בעזרת היפנוזה רמה : סוג : כמות :20עוצמה : --דיוק : 60 קטגורייה : סטטוס

אופל:

שם המתקפה: BITE אפקט: עלול לגרום להרתעה רמה: סוג: כמות: 25 עוצמה:60 דיוק:100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: FAINT ATTACK אפקט: אף פעם לא מפספס רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 60 דיוק: - קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: TAUNT אפקט: גורם ליריב להשתמש רק במהלכים מזיקים ב 2-4 התורות הבאים רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: - דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: NASTY PLOT אפקט: מעצים באופן משמעותי את ההתקפה המיוחדת של הפוקימון רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה:- דיוק:- קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה:ASSURANCE אפקט: אם המשתמש קיבל נזק בתור הזה הכוח של המתקפה הזאת מוכפל רמה: סוג: כמות:10 עוצמה:50 דיוק:100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: NIGHT SLASH אפקט: למתקפה יש סיכוי לפגיעה קריטית גבוה רמה: סוג: כמות:15 עוצמה: 70 דיוק:100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: SUCKER PUNCH אפקט: מתקפה שתמיד תוקפת ראשונה היא נכשלת אם היריב לא מתכנן מתקפה רמה: סוג: כמות: 5 עוצמה: 80 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה:SWITCHEROO אפקט: מחליף את החפץ של המשתמש בזה של היריב רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה:- דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    רוח:
    שם המתקפה: ASTONISH אפקט: יכול לגרום ליריב להירתע רמה: סוג: כמות: 15 עוצמה: 30 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי

אבן:
    שם המתקפה:POWER GEM אפקט:- רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 70 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד

אדמה:

שם המתקפה: SAND ATTACK אפקט: מוריד את הדיוק של היריב רמה: סוג: כמות: 15 עוצמה: 0 דיוק: 100 קטגורייה: סטטוס
    שם המתקפה: MUD SLAP אפקט: מוריד דיוק ליריב רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 20 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: MAGNITUDE אפקט:כוחה של מתקפה זו משתנה באופן רנדומלי רמה: סוג: כמות: 30 עוצמה: ?? דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: SMOOTH OVER אפקט: מוריד את המהירות של היריב רמה: סוג: כמות: 20 עוצמה: 60 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: SAND TOMB אפקט: לוכד את היריב בתוך סופת חול ל2-5 תורות רמה: סוג: כמות: 15 עוצמה: 35 דיוק: 85 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: MUD BOMB אפקט: רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 65 דיוק: 85 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: EARTH POWER אפקט: עלול להוריד ליריב התקפה מיוחדת רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 90 דיוק: 100 קטגורייה: מיוחד
    שם המתקפה: DIG אפקט: תור ראשון מתחפר מתחת לאדמה מתקפות האויב לא יכולות לפגוע בו (חוץ מEQ וMAGNITUDE) תור שני תוקף , גם מאפשר ליציאה ממערות רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 80 דיוק: 100 קטגורייה: פיזי
    שם המתקפה: EARTHQUAKE אפקט: תוקף את כל הפוקימונים בזירה לא כולל המשתמש רמה: סוג: כמות: 10 עוצמה: 100 דיוק: 100 קטגורייה:פיזי
    שם המתקפה: FISSURE אפקט: הורס את היריב במכה אחת רמה: סוג: כמות: 5 עוצמה: ?דיוק: 30 קטגורייה: פיזי
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אילן, ערכתי לך אותו.
    אני מקווה שאתה תסדר אותו ככה.
    כל הכבוד לך.
    אתה יכול גם לצרף תמונות, זה יועיל.

3. The eternal hunters
    לא זה כבר יותר מדי
    אבל תכננתי לעשות את זה לפי סוגים וזה היה בשביל הפוקידע
    ככה יותר קל פשוט להעתיק ולשים בשורות

בכלל לא התכוונתי לעשות מאגר מתקפות לשם מאגר מתקפות
    ומחקת לי כמה מתקפות שכבר שמתי

לא שזה רע אבל ככה אני לא יוכל להעתיק לפוקידע

אני אעשה את הסידור הזה בסוף

אבל עכשיו ברשותך אני אחזור לעיצוב הקודם שלי

קח לגיבוי
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לא כתבת לאקדח מים אפקט

Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    זה ממש יעזור אולי אני אתחיל וארשם...

6. The eternal hunters
    כי לאקדח מים אין אפקט מיוחד זה סך הכל מתקפה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •