הייתי ל-3 ימים בחורשת טל, אחד המקומות שיש לו מלא מלא הכנסות וממש קצת הוצאות, יענו מרוויחים מלןא כסף.
לא הייתי ממליץ לאנשים ששונאים ערבים ללכת לשם
ביום הראשון היתי ב"דג על הדן", אחת המסעדות, אתה יוצא תמיד שבע, המחירים סבבה והשירות מעולה! וגם יש שם חתולים חמודים ונחמדים וברווזים וממש נעים.
ביום השני הייתי בנחל עמוד, לא יודע מה יש בחורף אבל בקיץ הבריכות שם ממש קטנות ויבשות אבל המים קפואים!
ביום השלישי הייתי רוב הזמן בבריכה בחורשת טל, גם שם קפוא כי זה יותר מן אגם כזה ואז הלכתי למפלי התנור שגם שם אין ממש מין בקיץ אבל ממש כדאי ללכת לשם בחורף, יש שם מלא מלא מים.
גם אני נוסעת לצימר ביוםש שישי..
מקווה שהיה לך כיף.
זה נראה שבילית יפה D:
<span style=\'font-family:quot\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'>בברכה אולגוש ~</span></span>
<span style=\'color:quot\'>מסן: msn.56@hotmail.com</span></span>
תני לי אויר● i'm blue ● You're My Hero
● bumble bee ● Listen To Your Heart
XD
אם היית באוהל- אז אתה לא-לא אמור לשלם?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
כן אבל זה היה בתור השמורה שלהם או מה שזה לא יהיה ואפשר לדוג שם ולשחות שם חינם, אגב דיג, יש שם דגים ממש ממש קטנים(אולי בחורף יש גדולים)Originally posted by אבטיחי D:@Aug 19 2008, 09:42 PM
XD
אם היית באוהל- אז אתה לא-לא אמור לשלם?
Cool :P
frog
D:
D:
D:
D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)