בדיחת השבוע סבב 9!
והבדיחות השבוע הם!:
1.נסיכה אחת רוצה ללמד את התוכי שלה לדבר.
היא שולחת אותו לשלושה ימים ללמוד.
ביום הראשון הוא ראה ילד צועק: "כולכם סתומים!" התוכי למד.
ביום השני הוא ראה ילדים משתינים על צפרדע. ילד אחד אומר:"תשתינו עליה היא עדין לא מתה!" התוכי למד.
ביום השלישי הוא ראה ילדים משחקים כדורגל. פתאום מתפנצר להם הכדור.ילד אחד אומר:"לא נורא נקנה חדש." התוכי למד.
הנסיכנ הזמינה את כול הכפר לשמוע.
התוכי אמר:"כולכם סתומים!".האנשים התנפלו על הנסיכה.התוכי אומר:"תשתינו עליה היא עדין לא מתה!".איש אחד צעק:"תכרתו לו את הראש!".התוכי אומר:"לא נורא נקנה חדש."
2.איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?
3.פעם אחת איש ראה את אלוהים ואמר
איש : כמה זו שנייה בשבילך ?
ענה ה' : שנייה שלי זה אלף שנים שלך!
שאל אותו האיש בהתפעלות : וכמה זו אגורה בשבילך ?
ענה ה' : אגורה שלי זה מאה מיליון דולר שלך !
ענה האיש בתדהמה : אז אני יכול אגורה ? רק אגורה קטנה שלך !
ה' ענה לו : סבבה. תחכה לי כאן רק שנייה
4.בלונדינית אחת הולך לרופא עם כוויה בכל אוזן.
הרופא שואל אותה: "איך נכוות באוזניים?" הבלונדינית משיבה לו: "גיהצתי ומישהו בדיוק התקשר".
"ואיך נכוות באוזן השניה?" שואל הרופא, הבלונדינית משיבה לו: "אהה האידיוט התקשר שוב!"
5.סנטה קלאוס: ילד, מה אתה רוצה לחג המולד?
ילד: אייפוד !
סנטה קלאוס: לא.
ילד: פלייסטיישן !
סנטה קלאוס: לא.
ילד: אח קטן ?
סנטה קלאוס: אמא שלך כוסית ?
6.לפני מספר שנים הודיע בנק ישראל כי בכוונתו לייצר שטר על סך 17 ש"ח עם תמונתו של אריאל שרון והכיתוב "כמעט חי".
שימו לב!-בגלל שלא היה הרבה בדיחות אז השתלתי אחת שלי...
אל תדאגו אם אני ינצח אני יעביר את זה למקום שני..סתם בשביל הפייט ובשביל המגוון.