Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    אני לא מצליח לנצח את דארקי בקרב מולוו הוא חזק מידי כל פעם הוא בא עם 6 הפוקימונים האלה ... (זה לא כל כך בעיה כי יש לי פוקימון מים ופוקימון אש) אבל בכל זאת הוא תמיד מרדים אותי ואז הורג אותי או שהוא הורג את קרסליה ואני עם טוטודייל רמה 100 וצימצר רמה 97

מישהו יודע איך הורגים אותו ?

2. משתמש מנוסה
    אוקע השיטה שבה אני הרגתי את דארקראיי זה ככה, תבוא עליו עם גרעין שיגרום לו לישון\שיתוק (אתה יודע הגרעינים האלה שזורקים על האויבים וגורמים להם לכל מיני מצבים) אתה יכול להשתמש נגדו ב: sleep seed, ועוד גרעין אחת שעושה מעל הראש שלו כמו עין סגולה עם איקס והוא משותק ולא יכול להשתמש במתקפות קיצר תשתמש בגרעינים האלה וכל פעם שהוא מתאושש תבוא עם עוד, תחסל את כל העוזרים שלו ואחר כך כבר לא תיהיה לך הבעיה להרוג אותו =]

3. משתמש מנוסה
    אני מקווה שזה עדיין רלוונטי, קרה לי אותו הדבר התחרפתי איזה שעתיים שלמות שלא הצלחתי לנצח אותו. מה שעשיתי פשוט יצאתי מהדאנג'ן ואספתי בערך 10 reviver seeds ומלא oran berries וצלחתי להגיע אליו כמעט מבלי לבזבז אותם.

4. משתמש מנוסה
    גם אני עם 2 פוקימונים רמות : 55 .

תקח את כל "מאגר" ה- Reviver Seed שלך , ומה שנקרא תצא למלחמה .
    תדאג לשמור לפני הכניסה , באמצע הצינוק ביזבזתה Reviver Seed אחד , תצא ותיכנס מחדש , עד שתגיע אליו , ואז יש טקטיקה , עזוב אותו גרום קודם את האחרים , תן לו להרוג את קרסיליה , אחרי שגמרתם את כולם בטח הוא הרג את קרסיליה פעמיים , ואז תלך אליו .
    | UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •