Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    אור הירח זרח במלאו כוחו על העיר קאנלייב הילה וורדה וקסומה החלה לעטוף את הירח בנעימות ובכוח יחדיו.חשכת הלילה נראית כאילו היא מתפתה להתקרב לאותו זוהר למרות שהסכנה כרוכה בכך.ולפתע היא הופיעה אותה מלכת הירח,ניתנת החלומות קריסאלייה.בעוד שהיא דואה באטיות למזבחה הוא המתין לה בדממה שבעוד רגע תוחלף במתקפה.מתקפת פעימה אפלה חזקה ומהירה נשלחה לעבר קריסאלייה השאננה."קריסאלייה תיזהרי" ובאותה שנייה מתקפת חתך מטורף ( Psycho Cut) נחרצת נשלחה לעבר הפעימה האפילה. עשן התפזר לכל עבר האי.כאשר העשן התפזר הפוקמונים נעלמו כלא היו,וכל מה שנותר היה נער מופחד ונדהם באותה מידה ובידו נוצת ירח.

אהההההה קול חבטה עמום הבהיל את את הסארלים שעל עדן החלון.
    "אוו הראש" אמר טייסון באנחת כאב.
    "מה קורה לי זאת הפעם הראשונה מאז 3 שנים שאני חולם את החלום הזה שוב"
    רינג רינג רינג רינג צילצל השעון המעורר ידיו של טייסון גיששו באור העמום כדי להכות את השעון.
    "טוב מוטב שאני אתחיל להתארגן" טייסון אמר בקול רם בשילוב של פיהוק.
    ולאחר מקלחת, ציחצוח שיניים ולבישת בגדים הוא סיים.
    הוא סקר את חדרו היטב את המיטה החצי מסודרת את הפוסטרים של הפוקונים האהובים עליו הפוסטר של לוקראיו (Lucario) משתמש בכדור הילה ואת הפוסטר של סאקרמורי (Skarmory)
    הוא הביט בספרייה שלו מלאים במהלכי מתאמי פוקומנים שהמציא וגם ראה. "נו אני לא רוצה לאחר ואני מתברבר ככה" חשב במוחו.הוא ניגש במהרה אל הדלת ונעצר בבת אחד מבטו נלכד בתליון נוצת הירח שהיה תלוי על וו שבדלת "נו אז אימא הייתה ממש רצינית" והמחשבה השנייה שלו הייתה "אבא אתה עוד תתגאה בי" והוא רץ למסדרון החליק על המעקה של המדרגות לקומה התחתונה ועמד להתחיל במסעו. אימא לא הייתה בבית מן הסתם היא בטח כבר הלכה לעבודה שלה בתור מזכירה בבית ספר לפוקמונים.
    טייסון פתח את הדלת ונעל אותה אור השמש סינוור אותו והוא הסתכל על הנוף הרגיל שבעירו. הרבה בתים של אנשים ושל פוקמונים ואת במכון שבעיר קאנלייב.טייסון הסתכל על השעון שלו ונבהל "נו באמת אני מאחר" טייסון רץ הכי מהר שהוא יכול למרפאת הפוקמונים ששימשה גם כמעבדת הפוקמונים.הוא כבר ראה את המעבדה היא לא רחוקה "יש אולי אני אאחר רק בכמה דקו- אהה. רגלו בטייסון נתקלה במשהו קשה. "מי לעזאזל שם פה סלע " אמר בכאב. "ארו ארון" נשמע ואז הבחין שנתקל בפוקימון שנראה כמו סלע לבן עם נקודות שחורות.היי אתה ארון ( Aron) אמר טייסון. "ארו ארו" אמר ארון בגיכוך."ארון אתה בא אנחנו עוזבים" נשמע קול שבזכותו ארון רץ במהרה. "מוזר מאוד אהההההההה אני מאחר" ולאחר כמה דקות טייסון סוף סוף הגיע. "נו נו שלום למאחרים" אמר פרופסור תומאס בהתלוצצות.שלום פרופסור אני מוכן לקחת את הפוקימון שלי אמר טייסון בעודו מתנשף."טוב לצערי אהה לצערך בגלל שאיחרת לא נשארו לך הרבה אפשרויות"."טוב מי נשאר פיפלפ ( Piplup) אהה לא נלקח על ידי איזה ילד קטן. טוב מה אם טארטוויג (Turtwig) או צימצאר (Chimchar) אהה לא ולא. "אז מה אתה בעצם אומר שאני אצטרך לחכות לשנה הבאה" אמר טייסון בכעס. "וואו וואו לא צריך להתעצבן יש לי בדיוק את הפוקימון בשבילך. "באמת,איזה פוקימון" אמר טייסון בצפייה."במקום שאני אגיד לך למה שאתה לו תכיר אותו בעצמך".פרופסור תומאס הגיש לטייסון פוקדור רגיל לידיו,"נו קדימה אני יודע שאתה רוצה לעשות את זה" "פוקדור צא אמר טייסון בדיוק כמו בטלוויזיה. מתוך הפוקדור שנפתח באוויר יצא אור לבן ופוקימון קטן עגלגל וכחול עם אוזניים קטנות,ספיל ספיל אמר הפוקימון בסקרנות לאדם החדש שמולו. וואו אני לא מאמין זה ספיל ( Spheal) הוא כזה מתוק "מגניב הוא יהיה כשהוא יתפתח לוולרייו (Walrein) חשב טייסון.
    "טוב עכשיו שיש לך פוקימון באיזה שביל אתה מתכנן לבחור? אמר פרופסור תומאס."פרופסור זה כבר לא ברור מה הבחירה שלי" אמר טייסון בעניים בוהקות בעודו מלטף את ספיל .

בפרק הבא נגלה על בחירתו של טייסון ועוד כל מיני פרטים חשובים ועסיסים.

(אני מקווה שעכשיו שהארכתי את הפרק הראשון הוא יותר טוב)
    נערך לאחרונה על ידי shacharx5, 12-29-2010 בשעה 12:46 AM סיבה: שיפור

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    פרק מענין אחי נראה לי שיהיה לזה המשך טוב בקיצור פרק טוב!
    אם תוכל תוסיף שם באנגלית לכל פוקימון תודה! וד"א זה נראה כאילו נרשמת לאתר רק בשביל הסיפור)
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 12-28-2010 בשעה 09:35 PM

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    זה יותר הקדמה מפרק...
    קצר, לא משהו...

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לדעתי זה טוב ואוצר מילים גבוה אבל זה קצר ולא מספיק ..
    אני חושב שכדאי לך להגדיל את זה..
    חות מזה הכל סבבה.
    אהה ועוד משהו כתבת "שהפוקימונים נעלמו " תתאר לדוגמא תוסיף לפני זה לדוגמא
    "נשמעו ציוצי הוטהוט ומורוקוו חזקים ונשמעו יללות מינטיאנה בשטח , שמים קיפצו להם מינטין ולאבדיסק " (וכצמובן כשאני אומר פוקימון אני מדבר לרבים )
    תוסיף ..

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תודה וכן אני אשעה את זה יותר ארוך ויותר טוב בפעם הבאה (והאמת אני רשמתי לאתר בשביל המדריכים למשחקים וחשבתי להתחיל לכתוב)

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    לדעתי זה טוב אך קצר מדי תאמין לי אני למדתי בדרך הקשה תאריך את זה ואני ממליץ לך לקרוא את הסיפור שלי אולי תקבל רעיונות ואל תתרשם מהפרק הראשון שלי גם אצלי הוא קצר ובהצלחה בהמשך

נ.ב.
    אז מה אם הוא הצטרף רק לסיפורים שיהיה לו בכיף

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אני מקווה שעכשיו זה יותר טוב ושזה מעניין.

8. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    פרק נחמד.
    אבל תאריך את הפרקים קצת וזה יכול להיות סיפור טוב מאוד.
    ד.א. מי זה ספיל?

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

9. משתמש מנוסה
    תודה ואני כן אאריך את הפרקים הבאים.

זה ספיל (Spheal)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •