תרגום: "נביא האפוקליפסה האבודה - נסיכה במגדל"
הגבלת גיל +13
סיבה להגבלת גיל: שפה לא נעוטה (אבל מעט כי אני חנון בולגרי ואני לא מקלל)
ז'אנר: מדע בידיוני, פנטזיה.
על הטרילוגיה:
טרילוגיית "נביא האפוקליפסה האבודה" היא טרילוגייה אשר מספרת על סיפור מדהים של עולם מדהים אשר מתרחש בשנת 222,222 (העתיד הרחוק של העתיד הרחוק) ונשלט על ידי בני האדם. כמו כן, העולם מתאר שילוב של מדע בידיוני עתידני עם סיפורי פנטזיה של דרקונים ופיות. חשוב גם לציין כי הטרילוגייה לא מספרת סיפור עלילה אלה מספרת סיפור עולם P:
תקציר:
הרשע, מה איתו? הרשע נמצא בכול זמן ובכול מקום! אך כול עוד יש אנשים טובים באותה סביבה הרשע בחיים לא יצליח לנצח... (ציטוט מתוך המשפט הידוע של המשורר\ גיטריסט האיטלאקי "לוקה טורילי" אישית זה משפט שאני נורא אוהב ואני משתמש בו הרבה...)
ומה עם אהבה? גם האהבה נמצאת בכול זמן ובכול מקום? כן. כול עוד יש אנשים טובים בסביבה האהבה לא צתליח לנצח? לא. כול עוד יש אהבה בסביבה של רשע הרשע יצליח לנצח? נו מה קרה לכם? אהבה זה לא שחור לבן! אהבה יכולה ליהיות גם של אנשים רעים וגם של אנשים טובים! כמה אהבה יכולה להמשך? תקראו ואולי תבינו (: רק איך לעזאזל אתם תבינו את זה דרך נווד? טוב נו... אתם תראו..
אזהרה!!!:
אני מנסה לכתוב בשפה גבוהה, ובדרך כלל אני לא מצליח אז עם אתם נעשים עיוורים מטמטום והמוח שלכם נמס, אל תאשימו אותי! XD
(תודה\תודי שצחקת עכשיו)
פרק א': "שחר החורף הנצחי"
השנה היא 222,222 . כול שלושת הלבנות של כוכב אלנוס שקעו, והשמש הגדול זרח. בעולם כולם נראים כמו בני אדם, אין חייזרים כמו שמתארים בעולמות אחרים! עם יש חייזרים הם רק בהמות וחיידקים, וכן הציידים של העיר נוראד לקחו את בהמות הקודוק כדאי לצוד. כול האנשים הסתכלו דרך החלונות של הבתים שלהם. יש רק אפשרות אחת. השחר של יום חדש הגיע. כולם היו מחוממים, כי בכוכב אלנוס קר והם היו בתוך הבתים החמים שלהם. יופי!...לא?.... טוב.. אי שם בהרים של כוכב אלנוס, קופא לו מכור הנווד ההררי. קוראים לו אנגלר בן רוברט בן קיש. שערו שחור וארוך, עיניו חומות והזיפים שלו די מגולחים יחסית לנווד בין גלקטי. רק הוא נשאר קופא מקור בכוכב. מיתחת לעץ האלון הענק והערום, אנגלר שכב על הדשא הרטוב מכוסא כולו. "החורף הזה לעולם לא יגמר!" לחש לעצמו וקם והחל לחבק עצמו עם ידיו. הוא מהר הלך למהרה הקרובה והדליק מדורה. "העיר אלגלורד לא רחוקה מכאן, אני אתיישב שם לזמן מה.." חשב ונשען. השחר עדיין מתקיים. "תמיד יהיה לי קר ככה... בכוכב הזה לא יכול ליהיות חום אפילו לא פעם אחת! אפילו עם השמש הגדול איתנו..." חשב. בתום השחר, קפץ אנגלר והחל לחפש את דרכו לעיר הקרובה
ההמשך יבוא...
------------------
איך? קצר מידי - אני יודע תצרכו להתרגל ככה זה בסיפורים שליחח...
בינתיים, עם אהבתים אשמח ומאוד מאוד מאוד אשמח!
עם תפרסמו את הבאנרים הסופר מגניבים האלה:
כיאלו, בחתימה שיוביל לינק לפה. תודה רבה רבה! קיצר כדאי שלא תעלו הינה הקוד:(גם תכתבו בבקשה שזה סיפור כדאי שלא יחשבו שזו חתימה XD חח)קוד:[url="http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=ST&f=22&t=4185"][img]http://img291.imageshack.us/img291/6284/80847243os2.gif[/img][/url]
מי שעשה את זה שולט!
ואשמח לראות תגובות![]()