Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 133
  1. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף

תרגום: "נביא האפוקליפסה האבודה - נסיכה במגדל"
    הגבלת גיל +13
    סיבה להגבלת גיל: שפה לא נעוטה (אבל מעט כי אני חנון בולגרי ואני לא מקלל )
    ז'אנר: מדע בידיוני, פנטזיה.
    על הטרילוגיה:
    טרילוגיית "נביא האפוקליפסה האבודה" היא טרילוגייה אשר מספרת על סיפור מדהים של עולם מדהים אשר מתרחש בשנת 222,222 (העתיד הרחוק של העתיד הרחוק) ונשלט על ידי בני האדם. כמו כן, העולם מתאר שילוב של מדע בידיוני עתידני עם סיפורי פנטזיה של דרקונים ופיות. חשוב גם לציין כי הטרילוגייה לא מספרת סיפור עלילה אלה מספרת סיפור עולם P:

תקציר:
    הרשע, מה איתו? הרשע נמצא בכול זמן ובכול מקום! אך כול עוד יש אנשים טובים באותה סביבה הרשע בחיים לא יצליח לנצח... (ציטוט מתוך המשפט הידוע של המשורר\ גיטריסט האיטלאקי "לוקה טורילי" אישית זה משפט שאני נורא אוהב ואני משתמש בו הרבה...)
    ומה עם אהבה? גם האהבה נמצאת בכול זמן ובכול מקום? כן. כול עוד יש אנשים טובים בסביבה האהבה לא צתליח לנצח? לא. כול עוד יש אהבה בסביבה של רשע הרשע יצליח לנצח? נו מה קרה לכם? אהבה זה לא שחור לבן! אהבה יכולה ליהיות גם של אנשים רעים וגם של אנשים טובים! כמה אהבה יכולה להמשך? תקראו ואולי תבינו (: רק איך לעזאזל אתם תבינו את זה דרך נווד? טוב נו... אתם תראו..

אזהרה!!!:
    אני מנסה לכתוב בשפה גבוהה, ובדרך כלל אני לא מצליח אז עם אתם נעשים עיוורים מטמטום והמוח שלכם נמס, אל תאשימו אותי! XD
    (תודה\תודי שצחקת עכשיו )

פרק א': "שחר החורף הנצחי"
    השנה היא 222,222 . כול שלושת הלבנות של כוכב אלנוס שקעו, והשמש הגדול זרח. בעולם כולם נראים כמו בני אדם, אין חייזרים כמו שמתארים בעולמות אחרים! עם יש חייזרים הם רק בהמות וחיידקים, וכן הציידים של העיר נוראד לקחו את בהמות הקודוק כדאי לצוד. כול האנשים הסתכלו דרך החלונות של הבתים שלהם. יש רק אפשרות אחת. השחר של יום חדש הגיע. כולם היו מחוממים, כי בכוכב אלנוס קר והם היו בתוך הבתים החמים שלהם. יופי!...לא?.... טוב.. אי שם בהרים של כוכב אלנוס, קופא לו מכור הנווד ההררי. קוראים לו אנגלר בן רוברט בן קיש. שערו שחור וארוך, עיניו חומות והזיפים שלו די מגולחים יחסית לנווד בין גלקטי. רק הוא נשאר קופא מקור בכוכב. מיתחת לעץ האלון הענק והערום, אנגלר שכב על הדשא הרטוב מכוסא כולו. "החורף הזה לעולם לא יגמר!" לחש לעצמו וקם והחל לחבק עצמו עם ידיו. הוא מהר הלך למהרה הקרובה והדליק מדורה. "העיר אלגלורד לא רחוקה מכאן, אני אתיישב שם לזמן מה.." חשב ונשען. השחר עדיין מתקיים. "תמיד יהיה לי קר ככה... בכוכב הזה לא יכול ליהיות חום אפילו לא פעם אחת! אפילו עם השמש הגדול איתנו..." חשב. בתום השחר, קפץ אנגלר והחל לחפש את דרכו לעיר הקרובה

ההמשך יבוא...

------------------
    איך? קצר מידי - אני יודע תצרכו להתרגל ככה זה בסיפורים שלי חח...
    בינתיים, עם אהבתים אשמח ומאוד מאוד מאוד אשמח!
    עם תפרסמו את הבאנרים הסופר מגניבים האלה:
    כיאלו, בחתימה שיוביל לינק לפה. תודה רבה רבה! קיצר כדאי שלא תעלו הינה הקוד:
    קוד:
    [url="http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=ST&f=22&t=4185"][img]http://img291.imageshack.us/img291/6284/80847243os2.gif[/img][/url]
    (גם תכתבו בבקשה שזה סיפור כדאי שלא יחשבו שזו חתימה XD חח)
    מי שעשה את זה שולט!
    ואשמח לראות תגובות

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

2. משתמש מנוסה
    אחלה סיפור..

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. משתמש מנוסה
    סיפו נחמד,

תעשה קצת אנרטים ><"

זה הרס את כל המבנהשל העמוד וזה מוריד מהכיף שבלקרוא סיפור.

לא הצלחתי להיכנס פנימה לתוך הסיפור, זה קצר מידי, והכל קורה בדקה אחת, לפחות הכנסת תאור ><"

יש לך קצת "שגיאות כתיב" זה לא ממש שגיאות- זה דברים מיותרים, אם אתה רוצה בטא ועזרה בשפה גבוהה- תפנה אלי ><"

ו-

טיפ אחד שאתה בטח יודע-

אם אתה רוצה להקנות לזה מראה ספרותי-

כדאי שבמקום לכתוב:
    "והזיפים שלו"

תכתוב-

"זיפיו"

זה מקצר, אבל זה נותן תחשובה סיפרותית אמיתי- ולא איזה בולשיט מעצבן ><"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    תודה 3:
    הסיפור עובר פשוט בין הפורומים ><"
    איתי , אתה מוזמן להכניס את הבאנר

פרק ב&#39;: אויב חסר פנים

אנגלר היה ידוע בתור מישהו עם הרבה מאוד התמדה&#33; הוא טוב לב, אך הוא לא אוהב שאומרים לו מה לעשות. הוא מאוד אוהב יחסית לנווד. שער הטלטלים הארוך שלו בחיים לא יהיה אסוף גם ברוח הזאת&#33; הוא אוהב ליהיות חופשי. למרות שהוא לא אוהב שמצווים עליו, מה שאומרים לו הוא עושה. "העיר אלגאלורד" לחש אנגלר בעודו צופה בעיר מצוק רטוב של דשא. שני עצי האלון שהיו על הצוק התנופפו ברוח כמו תרנגולת מנקרת. הקור היה נורא, גם הגשם. לפחות לא יורד כאן שלג. לפי מה שידוע, אלגאלורד נחשבת לעיר עם האנשים הכי נחמדים בכוכב הלכת. אנגלר ממשיך בדרכו. מגיע לחומות העיר. החומות כאלו ענקיות ומדהימות&#33; הביניין היחיד שאפשר לראות זה היה ביניין ענק&#33; עשוי כולו מעץ ה"דרקולון" ביחד עם מתכת, ובהמשך הביניין שעון ענקי&#33; נורא מזכיר את הביג-בן שהיה קיים לאימפרייה האנגלית ליפני 222,222... ובקצה של המגדל, פסל של מלאך מוזהב בעוד ראשו פונה אל ההר הכי גבוהה בכוכב שממש מול המלאך, וראש המלאך גם מסתכל על המקום בו זורחת ושוקעת השמש (בכוכב הזה השמש גם זורחת וגם שוקעת בדרום). מבנה זה הקסים את עיניו של אנגלר. המלאך הרים גם למעלה צלב גדול מאוד. כהראה זה מקום נוצרי. אנגלר נכנס, אך שני שומרים, הלבושים בשירייון לבן וקסדת כיפה עצרו אותו. "מה רצונך?" שאל אחד השומרים "אני אנגלר, נווד בכוכב הלכת הזה באתי להיתיישב בעיר לזמן מה." ענה לא אנגלר. בזמן שהשומר הנייאק חשב, השומר השני המשופם אמר לו "אויש נו קדימה, אלברט&#33; תן לו לעבור&#33;&#33; למה תמיד אותו סיפור איתך?&#33;" זעק השומר השני. "יום אחד העיר תתפוצץ וזו תיהיה אשמתך, אורגון&#33;" השיב לו אלברט, והכניס את אנגלר. אנגלר נכנס והחל להסתובב בעיר. רוב הבתים היו עשויים מדרקלון, אך היו גם כאלה שהיו עשויים מאבן. בית הכנסת והכנסייה היו צמודים אחד לשני ושניהים היו עשויים זהב. יש פה הרבה יהודים. אנגלר נכנס לבר, שכר חדר, והלך לישון. אנגלר חלם חלום, הוא חלם את עצמו עומד על צוק, ואיש המבורדס באדום מגיע ודוחף אותו והוא נופל מהצוק. אנגלר מתעורר מהחלום באמצע הלילה, לא בגלל החלום, אלה בגלל שנשמע קול פיצוץ ענק&#33;&#33;&#33; אנגלר מהר רץ למטה ויצא לעיר, שם הוא רואה מסוק חלל, מרוסק על האדמה, עולה בקצת אש, והמון עשן&#33;
    מי היה שם?

ההמשך יבוא...

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    Merily Overhoe&#33;

5. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    חולה על הסיפורים שלך....
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

6. משתמש מנוסה
    סיפור יפה אהבתי-שנת 222.222 חחח :P אני ישם את הבאנר בחתימה מי שרוצה לדעת אני ויובל מכירים הרבה זמן מפורום אחר...
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    Breaking Benjamin-Blow Me Away
    Metallica-The day that never come
    System of a Down-BYOB

7. משתמש מנוסה
    נחמד D:

את הפרק הזה יותר אהבתי..

זורי שאני לא שמה תבאנר כרגע - אבל אני מחכה לחתימה שלי D:
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

8. ~TyLeR~
    Guest
    וואאהה סיפור יפה אבל קצר,תנסה בפעם הבאה לכתוב סיפורים יותר ארוכים כי אתה לא יכול להכניס כלום לפרק כה קצר.נסה להאריך בכך שתכניס מחשבות של הדמות ותיאור מפורט יותר של האנשים שאיתם הוא נפגש.התיאור של המקום הוא בסדר.אבל כשהדמות נכנסה לבר,קצת מיהרת וישר סיימת את הדברים בכך שגמרת יום אחד של הדמות והלכת כבר למחר.תנסה להאריך.להאריך זה טוב ויעניק לסיפור שלך יותר אומנותיות ועיניין של הקהל בך.

• משתמש מנוסה
    תודה על העצה אבל אל תדאג הפרקים הבאים קצת יותר ארוכים בערך...
    הפרקים האחרונים הם ארוכים 3: מיאו מיאו? [מבין?] [XD מה אתה חושב שאני לא יודע את שפת החתולים? XDDDD גם אני מטורף עליהם]

ניר, עם אתה חולה על הסיפורים שלי אתה יכול להעתיק את הבאנר לחתימה שלך חח
    תודה אנשים ^^
    קבלו את הפרק הבא D:

פרק ג&#39;: דמעת דם.

--------------------------------------------------
    אני לא אחראי לתוצאות לאחר הקריאה&#33;&#33; ראו הוזהרתם&#33;&#33;&#33;|
    --------------------------------------------------

"למה השומרים לא עושים כלום?&#33;"שאל אנגלר בלחץ את האזרח הקרוב. "השלטון באלגאלורד לא מציל אנשים, הם אומרים שזה תפקיד שלנו..." ענה לו האזרח. "מה?&#33; רגע.. איזה שלטון?&#33;" שאל אנגלר בלחץ ומבלי לת לאזרח התמים לדבר ישר שצעק "אין זמן לזה&#33;" ורץ לתוך המסוק. בעוד האנשים הנחמדים והלא יוצלחים צועקים "בהצלחה", אנגלר נכנס למסוק. הכול עלה באש, והיה המון המון דם. הוא ראה גופה של בחור משוריין, עם שריטות חייה נוראיות&#33; כולו שטוף בדם והאיבריים הפנימיים שלו בחוץ. ככול הנראה, - הוא מת&#33; אנגלר המשיך ללכת במסוק, העולה בעשן והשטוף בדם. בכול הקירות יש דם, הנוזל לרצפה. "איך כול כך הרבה דם?&#33; זו כמות של 500 אנשים לפחות&#33; בינתיים מצאתי רק אחד.." חשב אנגלר והמשיך לחפש. הואמצא דלת, ופתח אותה. שם ים של דם נשפך &#33; פשוט כמות שהציפה את כול החדר&#33;&#33; והמון איבריים פנימיים נשפכו משם&#33; אנגלר החל לפחד, פעם ראשונה שהוא מפחד מאז שהוא זוכר את עצמו. כמות הדם הזכירה לו טרומאת ילדות, הוא זוכר את עצמו בעיירה דאלרון שבכוכב הלכת. הוא היה ילד, בן 12. ההורים שלו היו נוצריים. אין כזה דבר טלוויזיה בעולם, ואין כזה דבר מחשב. הילדים ששל התקופה העתידנית שיחקו במשחקים של ימי הביניים. הוא רצה ללכת לשחק עם אבא שלו בכדור החדש שלו. למרבה הצער, הוא מצא אותם בלי ראש ובלי זרועות, וחור קטן בבטן מדממים על כול הדשא. אנגלר נבהל, וברח מהעיר עם המטופוביה (פחד מדם)והחל לנדוד. להרבה מאוד שנים היתה לו המטופוביה, עד גיל 27, כיום הוא בן 37. עכשיו כנראה, הוא נזכר שיש לו המטופוביה. הוא כמעט התעלף, אך הוא המשיך, כי ההמטופוביה עדיין לא התפשטה עליו לגמריי. הוא נכנס לחדר המלא בדם, וראה אישה יפיפיה, עם עור מאוד מאוד לבן וחלק, שיער שחור וארוך עם רבע פוני גולש לצד השני של העין השמאלית.היה רק דבר אחד שכיער אותה - היא הייתה מלאה בדם&#33;&#33;&#33; ואיבריים פנימיים היו מרוחים עלייה&#33;&#33; כנראה היא היתה אישה חשובה, היה לה כתר ושרשרת, אזמרגד, והיא הייתה על כיסא מאוד מכובד, והכי חשוב - היא הייתה חייה. אנגלר לקח אותה איתו, והמשיך. הייתה עוד דלת, אך אנגלר פחד לפתוח אותה. הוא מהר פתח ועצם עיניים, והרגיש את כול הדם נשפך עליו. לאחר מכן הוא פתח את עיניו וראה את הנהג בלי ראש. "מה לעזעאזל??&#33;&#33; כל כך הרבה דם משלושה אנשים???&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;" זה לא היה נראה הגיוני, כמות כזאתי של דם צריכה ליהיות מ500 אנשים לפחות&#33; אנגלר כמעט היתעלף שוב. הוא מהר לקח את שני הגופות ואת הבחורה היפה, ויצא מהר מהמסוק. פתאום, הוא ראה אור&#33; בלי דם&#33; הוא ירד על ברכיו עם שני הגופות והאישה המעולפת והניח אותם על הרצפה. עם כל כך הרבה דם, הוא ממש כמעט היתעלף&#33;&#33; פתאום נהייתה לו בחילה, "ההמטופוביה חזרה..." הוא לחש. אנשים היסכלו עליו בהלם. פתאום טיפת דם נפלה לו מהאף ונמרחה על הרצפה, ואז הוא התעלף. הקש ששבר את גב הגמל.

ההמשך יבוא...

Merily Overhoe&#33;

• ~TyLeR~
    Guest
    ווואו איזה פרק אדיר&#33;&#33;&#33;
    אהבתי&#33;&#33;&#33;
    מעניין מה הסיבה להתרסקות הזאת...
    מחכה לפרק הבאה,יש שיפור בסיפור שלך אבל עדיין לא מספיק ארוך...

• משתמש מנוסה
    כמו שאני נכיר את יובל בפרקים מאוחר יותר הם יהיו מאוד מאוד ארוכים למרות שאת הפרק הזה אני זוכר וכל פעם שאני קורא אותו בא לי להקיא...
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    System of a Down-BYOB

• משתמש מנוסה
    נחמד.

עדיין ישלך בעיה עם הדו שיח.

לא נכון:
    "איך כול כך הרבה דם?&#33; זו כמות של 500 אנשים לפחות&#33; בינתיים מצאתי רק אחד.."אמר אנגלר

כן נכון:
    "איך כל כך הרבה דם?&#33;"אמר אנגלר, "זו כמות של 500 אנשים לפחות&#33; בינתיים מצאתי רק אחד.."

גאטצ&#39;ה?

תנסה לכתוב בשפה גבוה ><" כי הרי אתה: "מספר כל יודע" ולא "מספר גיבור"... אז אתה יודע את הדעות של כולם- אז כדי שתציג טוב.
    השפה שבה אתה כותב מתאימה לאנגלר- לא למספר ><"

תוסיף תיאורים והדמיות..
    כמו:
    כל הרצפה הייתה מלאה בדם, הקירות נראו כתומים כמו השמש לאור המנורה היחידה שנשארה..

דברים כאלה..

זה מוסיף לאווירה D:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• משתמש מנוסה
    אלכס, תודה ^^ למעשה אתה לא תדע מה ההיתרסקות עד לעונה הבאה ^___^"
    תודה אחי &#33;&#33;

עומר, כמובן XD

אבטיחי,
    הבעיה היא שלאחר הגרשיים האחרונים, עוד מישהו הולך לדבר ואז זה יכול לגרום לבלבול )&#39;:

עכשיו קבלו פרק נחמד וקצת מצחיק לאחר פרק מלא בדם 3:

פרק ד&#39; אדישות ויגיון

בדרך כלל שמתעלפים מתעוררים לאחר כמה שניות. בעתיד זה לא יהיה ככה. מוח האדם וגופו פועל אחרת, לצערו הרב של אנגלר, הוא הספיק לחלום חלום. בחלומו הוא ראה את האיש המבורדס המוזר שולף רובה ויורה ביצור מוזר שליד אנגלר. היצור היה שחור, עפ פנים מקורנפות מאט והיה מבולגן בזרועות (ראו את הלוגו, נכון יש שם את היצורים האלה? קשה לשים לב אני יודע אבל זה הם ^^ וד"א הבחור שרואים בלוגו זה לא אנגלר&#33;) ואנגלר מודה לאיש המבורדס, אך האיש יורה גם בו, ואנגלר מתעורר בבהלה. הוא מוצא את עצמו על מיטה טיפולית, בלי חולצה. המקום היה לבן והיו הרבה מאוד מיטות. הוא ראה מטפלת שמנה מכוערת שוטפת ידיים מדםץ הוא נגעל וכמעט התעלף שוב&#33; "הניתוח הזה היה קשה..." אמרה המטפלת. אנגלר קם מהמיטה. "לאן אתה חושב שאתה הולך?&#33;" שאלה בצרחה המטפלת השמנה. "לבחוץ... תודה על העזרה, אממ... עשית לי ניתוח?" שאל אנגלר בסקרנות ובפחד. "לא&#33; לג&#39;רמי עשיתי ניתוח.." אמרה המכוערת והצביעה על המיטה שבצד החדר, מיטה ששוכב שם בחור עם חור בבטן נראה רגוע לגמריי. אנגלר כמעט הקיא. "עכשיו תחזור למיטה&#33; אני צריכה לנתח אותך&#33;" צרחה המטפלת המכוערת. "מה לעזעאזל??&#33;" התפלא אנגלר. "שמעת אותי&#33; כנס למיטה&#33;" צרחה המטפלת "אין מצב&#33; אני לא צריח ניתוח, אני בסך הכול התעלפתי&#33; ותפסיקי לצרוח להכנס למיטה&#33; זה ישמע מטריד&#33;&#33;" צער אנגלר וברח. המטפלת השמנה והמכוערת תפסה רובה עתיק של המאה ה-18 בכדור הארץ ואמרה "אז ככה אתה רוצה לשחק הא?" לקחה את הרובה והחלה לרדוף אחריו ברחוב עם הרובה. "תחזור הנה טרדן קטן&#33;" צעקה המטפלת "או שאני יורה בך&#33;" פתאום אנגלר נתקע בבחור עם מישקפיים וחולצה לבנה, עם שפמפם וזיפים של זקן, ובעל שיער ארוך והוא היה בלונדיני. הייתה לבחור תגיד על החולצה "בברכה, נופיס בן לירון, מנהל בית החולים באלגאלורד" "נאדייה&#33; מה לעזעאזל את עושה?&#33;" צעק נופיס. הבחורה השמנה והמכוערת החלה לפחד, היא הפילה את הרובה והתקרבה ובכתה "אני מצטערת אדוני&#33;" אמרה האישה שמנה שככול הנראה שמה הוא נאדייה. "כמה פעמים אמרתי לך לא לרדוף אחריי המטופלים עם רובה עתיק של המאה ה-18?&#33; זו כבר הפעם ה24 שאת עושה את זה&#33; פעם 25 את מפוטרת&#33;" צרח נופיס. "מצטערת אדוני..." אמרה נאדייה וחזרה לבית חולים. באדישות רבה ומבלי לומר כלום, נופיס גם חזר. אנגלר נקרע מצחוק, והלך לקחת את חפציו. בדרך פגש את נופיס. "הי&#33;" אמר לו אנגלר, אך נופיס המשיך ללכת באדישות והסתכל על אנגלר ואמר "הי.......". אנגלר הרגיש אדישות רבה מידי אצלו. "אז... כמה זמן אני מעולף?" שאל אנגלר. "יום שלם..." השיב לו נופיס."יש סיבה למה אתה כל כך אדיש?" שאל אנגלר את נופיס הגבוהה. נופיס פתאום עצר וכך גם אנגלר. "אתה יודע מה זה ליהיות המטופובי מילדות במשך 37 שנה???&#33;&#33;&#33;" צרח נופיס. אנגלר נבהל אך הגיב באומץ "כן&#33; גם לי יש המטופוביה&#33;" צרח אנגלר. "אבל אתה כול יום ראוה ניתוח של אנשים?&#33; עם המון דם??&#33;&#33; כן?&#33; לא&#33; אז שתוק&#33;&#33;" התעצבן נופיס. אנגלר שתק והשפיל ראשו. נופיס המשיך ללכת "אתה בטח חדש כאן, אתה לא יודע כלום על השלטון החדש" אמר נופיס והמשיך ללכת לאחר העצירה. אנגלר לא הגיב. אך הוא נזכר גם באזרח שאמר לו משהו על שלטון... אנגלר גם נזכר על המסוק שהתרסק. אנגלר ניבהל ושוב רץ לכיכר שם המסוק התרסק. המסוק כבר לא היה שם. "סליחה, מה קרה למסוק שהיה כאן אתמול?&#33;" שאל אנגלר בבהלה את האזרח הקרוב. "המסוק? קברו את שתי הגופות שהיו שם, והאישה החייה שלחו לפב על מנת שינה, והמסוק בתיקון כדאי שתוכל לחזור. היא אמרה שהיא מחפשת את מי שהציל אותה, זה אתה לא?" אמר האזרח. אנגלר הלך לפב. הוא לא מצא אותה במבנה השתייה והאוכל, אז הוא עלה למעלה לחדרים. שם חיכתה לו האישה היפה.

ההמשך יבוא...

Merily Overhoe&#33;

• ~TyLeR~
    Guest
    ווואהה פרק נחמד אבל עם הרבה שגיאות כתיב...
    זה אמור להיות פאב ולא פב לא? XD
    אתה צריך בטא דחוף&#33;&#33;
    בפרק הזה אתה השתפרת עוד והארכת את הפרק אבל עדיין הוא לא ארוך מספיק XD
    תוסיף דימויים ותשתמש במטאפורה...

• משתמש מנוסה
    פרק יפה(התאוששות מהדם חחח)מקווה שתמשיך ^_^
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    System of a Down-BYOB

• עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •