עם כך הינה הפרק הבא.
את לא חייבת לעשות לי בטא, אבקש ממישהו אחר
פרק י': עידן השמיים המיסטיים
המסוק לא יתוקן, כמו שנאמר בפרק הקודם הולכים לנצל את ג'סיקה על מנת לנצח בקרב בין העיר אלגאלורד לבין העיר ארנגוק על מנת לגרום להם להיכנס לתוך השלטון של אלגאלורד "דימעת המלאך הגוסס", למרות ששני העירם הבם בכוכבי לכת שונים עדיין לא ידוע לנו מדוע השלטון של אלגאלורד רוצה בכך.
ועכשיו אני יחזיר אותנו מעט לעבר [לפרקים הראשונים] אני מניח שזכור לכם הסיוטים שאנגלר חלם בפרקים הראשונים, טוב...
ליפני קום הבוקר והזריחה, ליפני ששוב כמו בפרק הראשון - יצאו הציידים של בהמות הקודוק, אנגלר חלם עוד חלום - הפעם היו שלושה אנשים מבורדסים אשר הולכים במסדרון רחב מאוד עם הרבה מאוד תמונות של כול מיני אנשים חשובים, ולאחר כמה דלתות, הם פותחים דלת ברזל ענקית ושם יש חדר לבן.
בחדר היו כול מיני כלי ניתח מוזרים, ויצוריים דמויי אדם לבנים עם עיניים רחבות כחולות חסרות עישונים, היו לבושים כמנתחים, ועל מיטת הניתוח - היה מישהו עטוף עטוף בנייר ושקית - ופתאום אנגלר התעורר! הוא כולו מתנשף ומזיע, הוא ישר לוקח לעצמו כוס מים. לאחר מכן, הוא יורד במדרגות לפב שפ רואה את הברמן מנקה כוסית. ליפני שאנגלר הספיק לצאת על מנת לראות מה קורה עם ג'סיקה "אהם אהם!" "השתעל" הברמן. "כן?" שאל אנגל את הברמן,
"אתה שילמת לי כסף לחדר בשביל שלושה ימים..." אמר הברמן, "כן? ו?" שאל אנגלר... "אתה נישארת באותו חדר כבר שבוע שלם! היום יום ראשון לפי ספירת כוכב הבריאה!!!" התעצבן הברמן. אנגלר ליטף את זיפיו מתסכול וניגש אל הברמן."תיכננתי להשאר כאן שלושה ימים באמת..." אמר אנגלר "אבל עכשיו אני מבין שאני צריך להפסיק את הנוודות שלי להרבה זמן על מנת לעצור את השלטון הנורא הזה ולהציל את ג'סיקה מהפנטזיות הנוראות של הקיסר לורבילורג!" אמר אנגלר.. הברמן צחקק לרגע ומיד אחר כך אמר "דרמטי מאוד, אבל אני לא מוכן לשתשאר כאן מבלי לשלם!" צעק הברמן, "ואתה מבין שעם הגנרל בלאקית היה שומע אותך היית מת עכשיו...". "אין לי כסף... אני נווד" אמר אנגלר "אבל תקשיב, אני מנסה להציל את אלגאלורד משלטון דימעת המלאך הגוסס! תן לי צ'אנס, אפילו אתה לא אוהב את השלטון הזה ואתה רוצה לצאת מימנו אז למה שלא תעזור ותיתן לי להשאר?!" אמר אנגלר. "לא!!" צווח הברמן "אתה יודע כמה אנשים כמוך אומרים את זה?! וכולם מתו! על ידי ידיו צמאות הדם של הגנרל בלאקית!" צעק הברמן. "אני עוד יעצור את השלטון, ובדרך אני ילחם פנים מול פנים נגד בלאקית!" אמר אנגלר. הברמן החל לצחוק "אתה לא יודע מה כוחו של הגנרל בלאקית באמת!" אמר הברמן בצחוק רב "הוא נחשב ליחיד בגזעו, הוא שייך לגזע האלרוק והוא העוזר הכי חזק של הקיסר!" אמר הברמן. "חוץ מ... אתה יודע.. הלורד אקטוריוס..." אמר הברמן.. "הלורד אקטוריוס?" שאל אנגלר בחשדנות. הברמן קצת התפלא שהוא לא ידוע עליו, אך בכול זאת החל להסביר "הלורד אקטוריוס הוא הלורד הראשי של העיר זאת, וידוע שהוא הפריסדיוס שלישי!" אמר הברמן ואנגלר החל לבלוע רוק מלחץ, "אך אל דאגה, הוא לא עוצר את האזרחים והוא לא קשור לשלטון אלה רק לצבא גם הוא לא כל כך אוהב את השלטון אב להוא לא יעזור לנו..." אמר הברמן. אנגלר נרגע. "אני רוצה לדעת על בלאקית" אמר אנגלר. הברמן נאנח והמשיך "רק אני אומר שלבלאקית יש כוח פיסי מאוד מאוד חזק והרבה אנשים כמוך ניסו להרוג אותו, אך אף אחד לא הצליח - אז למה שאתה תצליח להרוג אותו?! במה אתה מיוחד??!!" שאל הברמן והחל לצחוק בזמן שאהגלר נאנח. אך הברמן מצחוק עעבר לבכי. "מה קרה?" שאל אנגלר. "כולם פשוט... פשוט... מה שאתה עושה.. זה מזכיר לי את המוות של הבן שלי שגם כן ניסה להרוג את בלאקית..." אמר הברמן והמשיך לבכות. פתאום, החל ליהיות נורא קר וירד גשם. ואנגלר שמע הרבה אנשים מתאספים ומתפלאים ממשהו. אנגלר מהר יצא לבחוץ וגם הברמן והם ראו הרבה אנשים מתאספים ליד המגדל המרכזי. אתם זוכרים את המגדל המרכזי? מהפרק השני? אז עם כן אני מניח גם שאתם זוכרים שהפסל של המלאך שהיה שם שהסתכל לכיוון איפה שהשמש זורחת ושוקעת ושהוא הרים צלב ענקי ללמעלה. אך הפעם, היה משהו מוזר וזה החריד את אנגלר - אין לו משוג איך זה קרה! אך הפסל של המלאך, מדמם, הראש שלו מסתכל ללמטה עם מבט רציני מידי באופן מחריד,ובמקום שהוא מוריד את הצלב, המלאך צלוב בעצמו!! זה מראה מפחיד ומאוד מחריד! ואנגלר ממש נגעל מהדם!
נופיס שהיה שם כמובן שהוא התעלף מיד. השמיים היו אפורים מלאים בעננים אפורים ולא היה ירח, ירד גשם. כול שאר האנשים היו מבוהלים נורא... "מ-מה קרה?" שאל אנגלר בפחד את אחד האזרחים. "העידן חוזר... עידן השמיים המיסטיים" ענה לא האזרח. "מה?" שאל אנגלר. "זה קרה בעבר, הנבואה אומרת שבעידן השמיים המיסטיים, כול הסיוטים של כול האנשים התגשמו! וירדפו את העיר, וזה כבר קרה בעבר!!" צעק האזרח בפחד.
אנגלר נבהל מאוד, מאדז שהוא נכנס לעיר, הוא חלם את הסייוטים המוזרים האלה עם הבחור המבורדס - ואנגלר לא רוצה שהסיוטים האלה יתגשמו!
~ ההמשך יבוא.............................................. ....................