Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 133
  1. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    עם כך הינה הפרק הבא.
    את לא חייבת לעשות לי בטא, אבקש ממישהו אחר

פרק י': עידן השמיים המיסטיים

המסוק לא יתוקן, כמו שנאמר בפרק הקודם הולכים לנצל את ג'סיקה על מנת לנצח בקרב בין העיר אלגאלורד לבין העיר ארנגוק על מנת לגרום להם להיכנס לתוך השלטון של אלגאלורד "דימעת המלאך הגוסס", למרות ששני העירם הבם בכוכבי לכת שונים עדיין לא ידוע לנו מדוע השלטון של אלגאלורד רוצה בכך.
    ועכשיו אני יחזיר אותנו מעט לעבר [לפרקים הראשונים] אני מניח שזכור לכם הסיוטים שאנגלר חלם בפרקים הראשונים, טוב...
    ליפני קום הבוקר והזריחה, ליפני ששוב כמו בפרק הראשון - יצאו הציידים של בהמות הקודוק, אנגלר חלם עוד חלום - הפעם היו שלושה אנשים מבורדסים אשר הולכים במסדרון רחב מאוד עם הרבה מאוד תמונות של כול מיני אנשים חשובים, ולאחר כמה דלתות, הם פותחים דלת ברזל ענקית ושם יש חדר לבן.
    בחדר היו כול מיני כלי ניתח מוזרים, ויצוריים דמויי אדם לבנים עם עיניים רחבות כחולות חסרות עישונים, היו לבושים כמנתחים, ועל מיטת הניתוח - היה מישהו עטוף עטוף בנייר ושקית - ופתאום אנגלר התעורר! הוא כולו מתנשף ומזיע, הוא ישר לוקח לעצמו כוס מים. לאחר מכן, הוא יורד במדרגות לפב שפ רואה את הברמן מנקה כוסית. ליפני שאנגלר הספיק לצאת על מנת לראות מה קורה עם ג'סיקה "אהם אהם!" "השתעל" הברמן. "כן?" שאל אנגל את הברמן,
    "אתה שילמת לי כסף לחדר בשביל שלושה ימים..." אמר הברמן, "כן? ו?" שאל אנגלר... "אתה נישארת באותו חדר כבר שבוע שלם! היום יום ראשון לפי ספירת כוכב הבריאה!!!" התעצבן הברמן. אנגלר ליטף את זיפיו מתסכול וניגש אל הברמן."תיכננתי להשאר כאן שלושה ימים באמת..." אמר אנגלר "אבל עכשיו אני מבין שאני צריך להפסיק את הנוודות שלי להרבה זמן על מנת לעצור את השלטון הנורא הזה ולהציל את ג'סיקה מהפנטזיות הנוראות של הקיסר לורבילורג!" אמר אנגלר.. הברמן צחקק לרגע ומיד אחר כך אמר "דרמטי מאוד, אבל אני לא מוכן לשתשאר כאן מבלי לשלם!" צעק הברמן, "ואתה מבין שעם הגנרל בלאקית היה שומע אותך היית מת עכשיו...". "אין לי כסף... אני נווד" אמר אנגלר "אבל תקשיב, אני מנסה להציל את אלגאלורד משלטון דימעת המלאך הגוסס! תן לי צ'אנס, אפילו אתה לא אוהב את השלטון הזה ואתה רוצה לצאת מימנו אז למה שלא תעזור ותיתן לי להשאר?!" אמר אנגלר. "לא!!" צווח הברמן "אתה יודע כמה אנשים כמוך אומרים את זה?! וכולם מתו! על ידי ידיו צמאות הדם של הגנרל בלאקית!" צעק הברמן. "אני עוד יעצור את השלטון, ובדרך אני ילחם פנים מול פנים נגד בלאקית!" אמר אנגלר. הברמן החל לצחוק "אתה לא יודע מה כוחו של הגנרל בלאקית באמת!" אמר הברמן בצחוק רב "הוא נחשב ליחיד בגזעו, הוא שייך לגזע האלרוק והוא העוזר הכי חזק של הקיסר!" אמר הברמן. "חוץ מ... אתה יודע.. הלורד אקטוריוס..." אמר הברמן.. "הלורד אקטוריוס?" שאל אנגלר בחשדנות. הברמן קצת התפלא שהוא לא ידוע עליו, אך בכול זאת החל להסביר "הלורד אקטוריוס הוא הלורד הראשי של העיר זאת, וידוע שהוא הפריסדיוס שלישי!" אמר הברמן ואנגלר החל לבלוע רוק מלחץ, "אך אל דאגה, הוא לא עוצר את האזרחים והוא לא קשור לשלטון אלה רק לצבא גם הוא לא כל כך אוהב את השלטון אב להוא לא יעזור לנו..." אמר הברמן. אנגלר נרגע. "אני רוצה לדעת על בלאקית" אמר אנגלר. הברמן נאנח והמשיך "רק אני אומר שלבלאקית יש כוח פיסי מאוד מאוד חזק והרבה אנשים כמוך ניסו להרוג אותו, אך אף אחד לא הצליח - אז למה שאתה תצליח להרוג אותו?! במה אתה מיוחד??!!" שאל הברמן והחל לצחוק בזמן שאהגלר נאנח. אך הברמן מצחוק עעבר לבכי. "מה קרה?" שאל אנגלר. "כולם פשוט... פשוט... מה שאתה עושה.. זה מזכיר לי את המוות של הבן שלי שגם כן ניסה להרוג את בלאקית..." אמר הברמן והמשיך לבכות. פתאום, החל ליהיות נורא קר וירד גשם. ואנגלר שמע הרבה אנשים מתאספים ומתפלאים ממשהו. אנגלר מהר יצא לבחוץ וגם הברמן והם ראו הרבה אנשים מתאספים ליד המגדל המרכזי. אתם זוכרים את המגדל המרכזי? מהפרק השני? אז עם כן אני מניח גם שאתם זוכרים שהפסל של המלאך שהיה שם שהסתכל לכיוון איפה שהשמש זורחת ושוקעת ושהוא הרים צלב ענקי ללמעלה. אך הפעם, היה משהו מוזר וזה החריד את אנגלר - אין לו משוג איך זה קרה! אך הפסל של המלאך, מדמם, הראש שלו מסתכל ללמטה עם מבט רציני מידי באופן מחריד,ובמקום שהוא מוריד את הצלב, המלאך צלוב בעצמו!! זה מראה מפחיד ומאוד מחריד! ואנגלר ממש נגעל מהדם!
    נופיס שהיה שם כמובן שהוא התעלף מיד. השמיים היו אפורים מלאים בעננים אפורים ולא היה ירח, ירד גשם. כול שאר האנשים היו מבוהלים נורא... "מ-מה קרה?" שאל אנגלר בפחד את אחד האזרחים. "העידן חוזר... עידן השמיים המיסטיים" ענה לא האזרח. "מה?" שאל אנגלר. "זה קרה בעבר, הנבואה אומרת שבעידן השמיים המיסטיים, כול הסיוטים של כול האנשים התגשמו! וירדפו את העיר, וזה כבר קרה בעבר!!" צעק האזרח בפחד.
    אנגלר נבהל מאוד, מאדז שהוא נכנס לעיר, הוא חלם את הסייוטים המוזרים האלה עם הבחור המבורדס - ואנגלר לא רוצה שהסיוטים האלה יתגשמו!

~ ההמשך יבוא.............................................. ....................

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

2. משתמש מנוסה
    יווווווו אזיה מתחחחחחח מלאך מסכן..... זה באמת פרק אולי בלי אקשן אבל אם פווווווול מתח כל הכבוד&#33;
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    Breaking Benjamin-Blow Me Away
    Metallica-The day that never come
    System of a Down-BYOB

3. משתמש מנוסה
    פרקנחמד.

הנה הטעויות שלך.
    *דימעת=דמעת
    *העירם=הערים
    *הבם=הם
    *ליפני=לפני
    *ניתח=ניתוח
    *לפב=לפאב
    *שפ=שם
    *תיכננתי=תכננתי
    ועוד הרבה.

יש לך המון מקרים של הוספת י&#39; מיותרים.

הנה משו שתדע:
    לכל פועל יש בניין, יש 7 בניינים,
    ולכלבניין יש תבנית:
    פָּעַל
    נִפְעַל
    פִּעֵל
    פֻּעַל
    הִתְפַּעֵל
    הִפְעִיל
    הֻפְעַל (הֻפְעַל)

כדי לעשות את הפועל,
    מכניסים את השורש של הפועל במקום השורש:
    פ.ע.ל
    ככה נוצר הפועל..
    ככה תדע מתי לא לשים י&#39; ומתי כן.

יש משו שהתעלמתי ממנו כמה זמן-

אתה מכניס רגשות לסיפור.

בתחילת הסיפור שאלתי אותך אם אתה הולך לכתוב בגוף ראשון או בשלישי- החלטת בשלישי-

זה אומר שאסור לך להכניס רגשות של עצמך, מותר לך נגיד &#39;יואו איזה מפחיד זה...&#39;
    אבל אסור לך:

המלאך היה צלוב.זה היה כל כך מפחיד ומגעיל&#33;

הצורת כתיבה הזו שייכת לגוף ראשון- בו הסיפור מסופר מנקודת זוויתו של אנגלר- ואז זה בעייתי כי - אנגלר לא יודע מה האחרים חושבים- ככה גם אנחנו לא יודעים, וגם כל מה שאנגלר חושב מכניסי םלסיפור- גם אם הוא חושב שזה מגעיל, למרות שזה לא.

שים לב לזה.

נחמד מאוד
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    אבל אני מראה את מה שכולם חושבים. את באמת לא הבנת את זה? LOL
    בכול אופן, עם זה כול כך מפריע לך את יכולה לחזור ליהיות הבטא שלי &#092;:

טוב נו, אני אתגעגע עלייך )&#39;:

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    Merily Overhoe&#33;

5. משתמש מנוסה
    הפרק הבא...

פרק יא&#39;: לב של שד

בעוד הרוח החזקה הגשם העננים השחורים והמלאך המדמם מופעים מול עיניו המבוהלות של אנגלר, מתחילה להגיע סערת רעמים - בום&#33;
    אין בית משפט. קעם פגע בבית המשפט והוא התנפץ&#33; "מה המשמעות של כול זה?&#33;" נשמע קול וצעדים חזקים - ושוב הבחור המאוד משוריין אשר אף פעם לא מראה את פניו - הגנרל בלאקית, והוא בא עם אלברט ואורגון שככול הנראה תמיד ביחד. בלאקית מתחיל להתקדם לעבר המגדל בזמן שהוא דוחף אנשים חזק. ומאחור מגיע הקיסר לורבילורג על הכיסא אשר נושאת אותו בהמת קודוק ומישהו רוכב עליה. אנגלר לא יכול לסבול את ניצול בהמות הקודוק, של חבריו הטובים של הטבע הוא פשוט לא יכול&#33; "על זה אתם מתאספים?&#33;" צחקק הקיסר לורבילורג "אז למה קראתם לי? בגלל שהפסל המכעור של השליט הקודם שנהרג על ידי התכופף ומדמם?&#33;". "אדוני, אתה לא מבין..." אמר נופיס "העידן הזה היה עידן של 30 שנה שכול הסיוטים של כול האזרחים בעיר אלגאלורד התגשמו ורדפו את כולם&#33; כול הפחדים&#33;".... נופיס שתק ואנגלר בלע את הרוק שלו. "ובנוסף לכך שדים רדפו את אלגאלורד&#33;" המשיך נופיס. אנגלר כמעט התעלף... "שדים?&#33; הא&#33; איפה אלעזאעזל אתה רואה שדים?&#33;" צעק הקיסר לורבילורג. "הם יגיעו, והם ירדפו את כולנו..." נשמע קול מהברמן. הקיסר לורבילורג החל לפחד מעט. "בסדר, הצלחתם להפחיד אותי" אמר לורבילורג "אבל זכרו תושבים נבזיים, שאני מטפל בבעיה אך ורק בישביל חיי ולא בישבילכם&#33;&#33; אז אפילו שעל תעזו להודות לי&#33;&#33;" צעק הקיסר. "לצערי הרב לא תוכל לטפל בבעיה" אמר נופיס, וכולם הפנו את מבטם עליו. "על מנת לטפל במשהו אפל ולא ידוע, זה דורש חודשים בעוד יש לנו כמה דקות עד שכול הסיוטים יתחילו" אמר נופיס... "תיתפלא" אמר הקיסר לורבילורג והפנה את מבטו לג&#39;סיקה "אני יודע טוב מאוד איך לטפל עכשיו בבעיה הזאת&#33;" אמר וישר צעק "שומרים&#33; תביאו לי את הילדה&#33;" אמר והצביע על ג&#39;סיקה. אנגלר הבחין בעיניין ומהר מאוד קפץ ישר מול הקיסר לורבילורג והשתכבה. מיד אחר כך הוא קם, "אדוני, באמת לא נראה לי שג&#39;סיקה עשתה את כול זה" אמר אנגלר בלחץ. אך הקיסר רק התעצבן עליו ודחף אותו דרך הראש ואנלגר נפל - חזק&#33; השומרים הביאו אץ ג&#39;סיקה בוכה, קבולה, ועם ראש מושפל. "את אחראית לכול זה&#33; אני יודע&#33;&#33;" צעק לורבילורג בזמן שבלאקית היה ליד. "זו לא אני.." בכתה ג&#39;סיקה. ואז לורבילורג החל לחפור "מאז שהגעת לכאן, דברים מוזרים החלו לקרות, אנשים מתו מסריטות תפרים, בול כמו אצל הגופות שהיו במסוק אצלך עם המון המון המון דם&#33;" אמר לורבילורג ואנגלר הקיא. "ונחשי מה? הדי אן איי של שני התפרים שהיו במסוק שלך ואצל מי שנרצח הוא אותו די אן איי&#33; ונחשי מה עוד??&#33; אותו די אן איי תאם לדי אן איי שהיה לך בכף היד&#33;&#33;&#33;" צווח הקיסר לורבילורג בצחוק מטורף עם מבט מטורף בעיניים, ואז ישר הוא שלף סכין מנדן הההגנה העצמית שלו ותקע את הסכין ביד של ג&#39;סיקה&#33; כול האזרחים היו מבוהלים מאוד, אנגלר כמעט הקיא מהדם&#33; לנופיס יצאו דמעות... אנגלר נפל על הריצפה בסבל, רצה להסתער על לורבילורג המזויין ולהראות לו מה זה&#33; אבל איכשהו... אנגלר מבין את המחשבות של ג&#39;סיקה... לא מבין כמו שאתם חושבים, מבין בתוככו עמוק שמה שהיא לא רוצה זה שגם אנגלר יסתבך בזה... "אולי זו הסיבה?" שאל אנגלר המאוהב "אולי זו הסיבה שאני יודע שהיא באמת לא אשמה למרות כול ההוכחות?" עכשיו אנגלר יודע גם שהוא לא אוהב אותה רק, גם היא אוהבת אותו. "ולמה שברת את בית המשפט בעזרת הברקים??&#33;&#33;&#33; כדאי שלא ידעו שאת אשמהה&#33;" צווח לורבילורג וניער אותה "לסיכום? יש לך לב של שד&#33;&#33;&#33; שד מקלל שבאת לקלל את העיר אלגאלורד&#33;&#33;&#33;" צרח לורבילורג בצרחה מטורפת, כנראה שהוא קצת הסתובב מהסיוטים המתגשמים. הקיסר לורבילורג הפיל את ג&#39;סיקה לרצפה "תהרוג אותה" פקד הקיסר על הגנרל בלאקית "הוד מלכותך, הייתי בשמחה הורג אותה אך לפי אסטרתגיית הקרב שלנו אנחנו הולכים לשחד את שלטון גלין, ולא נוכל לעשות זאת כול עוד היא מתה" אמר בלאקית. "כבר לו" נשמע קול גיברי משום מקום. כולם הסתכלו סביבם, כול אנגלר עד שבאה ג&#39;סיקה בריצה עליו ומהר חיבקה אותו ובכתה. ותפתאום, משום מקום, ננפלו 14 בהמות קודוק על הרצפה&#33;" איך אנגלר התרגז... מחושך יצא... "הלורד אקטוריוס?&#33; חזרת כול כך מוקדם?" שאל הקיסר לורבילורג. "אכן כך אדוני, ויש לי חדשות רעות" אמר הלורד אקטוריוס. "שפוך" השיב לו לורבילורג והיתיישב על כיסאו. "העיר ארנגוק הפכה לאימפרייה, עם פי 12 חיילים משלטון גלין ודימעת המלאך הגוסס של אלגאלורד ביחד, בנוסף לכך הם חמושים בשיריונות זהב קשים והרובה החזק בגלקסיה שלנו, וגם יש להם את הפריסדיוס השמיני של סין&#33;" אמר אקטוריוס. לורבילורג בחל לפחד וגם בלאקית.

מה יקרה עם הסיוטים של אנגלר? עם האנשים המבורדסים? הם הם יתגשמו?
    מה יקרה עם הרומן של אנגלר וג&#39;סיקה?
    עם העיר אלגאלורד תתמודד נגד אימפריית ארנגוק?

חכו לפרק הבא&#33;

Merily Overhoe&#33;

6. משתמש מנוסה
    מגניבבבבבבבבבבבבבב פרק יפה אנגלר וג&#39;סיקה מאוהבים להלהלהלהלהל
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    System of a Down-BYOB

7. משתמש מנוסה
    פרק נחמד.

יש לך הרבה שגיאות כתיב- לא הבנתי חלק ממה שכתבת,

היה נחמד להוסיף תיאורים- כרגיל..

אתה עדיין מוסיף י&#39;-

ועדיין יש בעיה עם הדו-שיח.

לא הבנתי- איך ג&#39;סיקה לא מתה אם תקעו בה סכין>.<"

הכנבת מידי פעם רגשות-

והכל קורה מהר מידי- ככה שיוצא שהמוח שלך מדלג על מקטעים שלמים- וזה לא מפריע.

תוסיף תיאורים כאלה של דם, ורעם זה רעש, וברק יכול להוריד את בית המשפט.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

8. משתמש מנוסה
    ג&#39;סיקה לא מתה כי תקעו לה סכין רק ביד...
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    System of a Down-BYOB

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by אבטיחי D:@Aug 31 2008, 12:01 PM
    פרק נחמד.

יש לך הרבה שגיאות כתיב- לא הבנתי חלק ממה שכתבת,

היה נחמד להוסיף תיאורים- כרגיל..

אתה עדיין מוסיף י&#39;-

ועדיין יש בעיה עם הדו-שיח.

לא הבנתי- איך ג&#39;סיקה לא מתה אם תקעו בה סכין>.<"

הכנבת מידי פעם רגשות-

והכל קורה מהר מידי- ככה שיוצא שהמוח שלך מדלג על מקטעים שלמים- וזה לא מפריע.

תוסיף תיאורים כאלה של דם, ורעם זה רעש, וברק יכול להוריד את בית המשפט.
    תקעו לה סכין במקום לא חשוב.
    עם כול זה מפריע לך את יכולה לחזור ליהיות הבטא שלי

Merily Overhoe&#33;

10. משתמש מנוסה
    פרק הבא
    עומר אני מאוד מאוכזב ממך XD

פרק יב&#39;: כבוד הכומר, כבוד הכומר&#33;

"מה זה???&#33;" צווח הקיסר לורבילורג וסתר לשומר אלברט. "אני ילמד את אימפריית ארנגוק כזה לקח שהם לא ישכחו בחיים&#33;&#33;" צווח. "אני מניח שעכשיו הוד מלכותו מרשה לי להרוג את בחורת לב - השד אשר גרמה לכול הבלגאן הזה נכון?" ששאל בלאקית את הקיסר לורבילורג בציפיה. הקיסר לורבילורג סימן לו עם היד להרוג את ג&#39;סיקה כיאלו זה חפיף כול העיניין הזה&#33; בלאקית חטף את ג&#39;סיקה מידיו של אנגלר, והפיל אותה. אנגלר לא ידע מה לעשות&#33;
    בלאקית שלף את הרובה ובא ללחוץ על ההדק ופתאום&#33;
    נשמע קול, "חכה&#33;" נשמע קול קצת זקן ונשמע די חכם."מי החוצפן שהעז לגרום לי לחכות?&#33;" קרע בלאקית. "זה אני" נשמע קול, ומהחשכה, יצא בחור מבורדס באדום כאשר בקצה פסים לבנים אשר כתוב עליהם בשחוק אותיות לטיניות עתיקות לא ידועות, שיער ארוך שחור מסולסל, קצת זיפים של זקן, ובעל שפם, עגילים של צלב, קעקוע של צלב על המצח, שרשרת של צלב, תמונה של צלב על השיריון ועל הגלימה, חמוש בפטיש זהב מקושט ויפה, וקשור עליו צלב עם שלשלאות והוא רכוב על סוס שחור. "מעניין מי הבחור הזה?" חשב לעצמו אנגלר. "הקיסר ניקולאי?&#33; מה לעזאעזל אתה עושה פה עכשיו??&#33;" שאל הברמן. "סלח לי כבוד הכומר" אמר בלאקית בזלזול רב. "אתם עושים טעות&#33;" אמר הכומר ניקולאי "השדים כבר פרצו לעיר הזאת ליפני 6 ימים, וזה לא בגלל האישה&#33;" צעק. "מה לעזאעזל אתה מבין?&#33; לא היית פה ליפני 6 ימים&#33; חשבנו שברחת לנו&#33; איפה לעזאעזל היית??&#33;&#33;" שאל הגנרל בלאקית בעצבים. "אכן ברחתי" אמר ניקולאי "אבל צפיתי, איך הקיסר לורבילורג ממשיך את שלטונו של דימעת המלאך הגוסס על האזרחים שלו, ולא חשבתי לחזור - אבל עושה רושם שזה מדהים איך הקיסר לורבילורג מסתבך כבר אפילו שאני מפנה את הגב שלי רק לשבוע&#33;" אמר ניקולאי. "אל תיתחצף עליי&#33;&#33;" צווח לורבילורג.
    ,בכול מיקרה, ניגש לעיניינים" אמר ניקלואי "הנסיכה הגיע ליפני 7 ימים, השדים הגיעו ליפני 6 ימים, והשדים האלה אלה שדים שאתה לא תוכל לראות בחברת אנשים קדושים..." אמר ניקולאי. "קדושים?&#33; הא&#33;" צחק הקיסר לורבילורג "מי קדוש כאן?&#33;". "העיניין הוא לא מה שקדוש לאלוהים הוא מה שקדוש לתרבותף והנסיכה קדושה לתרבות שלה" אמר ניקולאי בעוד ג&#39;סיקה המשיכה להסתכל עליו. ניקולאי המשיך "השדים האלה, הם שדים אשר הורגים בעזרת תפרים אנשים טובי לב" אמר ניקולאי. "אכן" השיב אנגלר בעוד כולם מפנים את מבטם עליו. אנגלר יצא למרכז איפה שהכומר ניקולאי. "כמות הדם שהייתה במסוק לא הספקה לשלושה אנשים, כלומר השדים הגיעו דרך המסוק של ג&#39;סיקה וכתוצאה מההתרסקות הרבה מאוד שדים נהרגו והתפוצצו וכמות ולכן היה יותר דם בגלל השדים שלא ראיתי את הגופה שלהם" אמר אנגלר. "אמת" השיב לו הכומר ניקולאי. "זה אומר שלאחר שהכניסו את המסוק למוסך, השדים ששרדו יצאו וזה אומר שיש עכשיו יותר מאלפי של אלפי שדים, אשר ממש עכשיו מסתובבים בעיר ומחפשים עוד קורבנות" נשמע הקול דרך הלורד אקטוריוס אשר נכנס גם הוא למרכז, היתיישב, ובאדישות רבה המשיך לשתות את התה הנורדי שלו. "הלורד אקטוריוס, את ה באמת מאמין לבולשיט הזה??&#33;" צעק הקיסר לורבילורג "הנסיכה ג&#39;סיקה הביאה את השדים לארצנו&#33; מי מסכים איתי?&#33;" צעק הקיסר. אנגלר הבחין, שכול השומרים ובני האצולה, כן הסכימו וכול השאר לא הסכימו&#33; זה מוזר... למה דווקא אנשי השלטון האיכרים לא מסכימים ובני האצולה כן מסכימים? כמובן שהלורד אקטוריוס, אורגון, ואלברט לא הסכימו, וגם הברמן אבל הוא נחשב לאזרח נמוך. כול האיכריים שלפו את נשקיהם [כלשונות, מגרפות, כלי עבודה וכו&#39;] "לא ניתן לשלטון להמשיך&#33; אנחנו רוצים שתעצור את השדים, שתאמין לנו שג&#39;סיקה לא אשמה&#33;" תרחו האיכריים. הכומר ניקולאי חייך, כי הוא שמח לראות שאנשי השלטון סוף סוף קיבלו יוזמה, ותקווה&#33;.. אבל לורבילורג רק צחק "אתם זוכרים מה קורה למי שמתנגד לשלטון נכון?&#33;" צעק לורבילורג, והגנרל בלאקית התקדם ועשה קליקים עם אצבעותיו. אנגל רץ רץ רץ והכניס לבלאקית אגרוף בפרצוף&#33;&#33;&#33;&#33; הוא היה כולו זעם אנגלר... בלאקית נפל על להריצפה&#33;.... כולם היו בשוק... מי היה מעז להרביץ ככה לגנרל החזק בלאקית? כולם היו בשוק, והקסדה של בלאקית סוף סוף נפלה... לאומת זאת הכומר ניקולאי לא היה בשוק, הוא חייך, "סוף סוך זה קורה" אמר לעצמו... פתאום כול אזרחי השלטון הריעו&#33; ואנגלר הסתכל על ידיו. "אוי לא&#33;&#33;&#33; אני הולך למות&#33;" חשב לעצמו אנגלר...

ההמשך יבוא...

Merily Overhoe&#33;

11. משתמש מנוסה
    O:

זה פרק טוב.

הקטע שיש שאלות תמידבסוף- זה קצת מוציא תמתח- פתאום אתה רואה שאלה שלא חשבת עליה, ואז זה מגלה לך את הרמז, שתמיד כדאי שיהיה מוסתר,

למשל עכשיו עלתה לי השאלה למה הוא הולך למות? מה יש לו בידיים? למה הכומר הזה כל כך שמח? וכל מיני דברים..

זה הטוויסט שהיה צריך D:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

12. משתמש מנוסה
    אני מאוד שמח שאהבת

Merily Overhoe&#33;

13. משתמש מנוסה
    וואי פר קמגניב בלאקית חטף בוקס&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;& #33;&#33;&#33;&#33; אנגלר ראשון&#33;
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    System of a Down-BYOB

14. משתמש מנוסה
    XD

Merily Overhoe&#33;

15. משתמש מנוסה
    יש לפעמים עיה של הורתדאותיות

מדי פעם יש כזה:

אנגל

אנגל זה זווית ><"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •