למעשה את חפירה כותבים עם א', לולOriginally posted by אבטיחי D:@Sep 3 2008, 06:02 PM
מי התפוצץ? המלאך?
עת חפירה זה עם ע' ><"
יש כמה שגיאות כתיב,
נחמד סכ"ה..
אבל תודה, נחמד מיצדך שניסית לתקן אותי ;)
פרק יז': המנבא
אנגלר עצם עיניים כדאי לצאת מהסיוט הזה. "עצור את פחדך" דיבר אחד מהם בקול חלש וחלוד. "מי אתם, מה אתם רוצים מימני?!" שאל אנגלר בפחד. "אל חשש, אנחנו מחוקקי הדת" אמר השני בעל הקול האנושי הרציני. "מחוקקי הדת?" שאל אנגלר בסקרנות וקם על הרגליים ללא חשש. "ליפני מילארדי שנים, ליפני שבני האדם החלו ללכת על פני הארץ, כול האלים של כול הדתות והתרבויות יצרו אותנו על מנת לחוקק חוקים לתרבויות ולגרום לכך לא יהיו מלחמות תרבויות, ועד לא מזמן הצלחנו" אמר המבורדס באדום השלישי בעל הקול השקוף והמוזר. "טוב.. אז איך זה קשור אליי?" אמר אנגלר בעודו קודה קידה וקם. "האלוהים שלך שלח אותנו למשימה לחקור אותך, עם אתה הנביא, ובחקר הסתבר שאכן אתה הנביא..." אמר המבורדס הראשון. "רגע רגע רגע! מה? איזה נביא? מתי חקרתם אותי.. מה?!" שאל אנגלר בהתפלאות בעוד אלף שאלות משתוללות בראשו, מי, מה, איפה, מתי, למה, איך...
"חקרנו אותך מפנים דרך סיוטך, הבעיטה לצוק הייתה יכולת הנבואה שלך, והסיוט על השד ושאחד מיאטתו הורג אותך היה תגובה, והסיוט של הבחור המנותח היה בעצם אתה אשר ניסה לרמוז לך שאתה הנביא" אמר השני. אנגלר עדיין היה במצב של "???". "המטרה שלך היא לאחד בין היהדות לנצרות, אשר לא קל כמו שזה נשמע" אמר המבורדס השלישי. אנגל רנפל על הריצפה בזעם. "זה מפגר.." אמר אנגלר "אז מה שאני צריך לעשות זה לאחד בין הנצרות ליהדות, ואני בעצמי נווד, החלום שלי זה לינדוד בין כוכבים, ואיך זה קשור לאזעזל לשדים שפרצו ככה, ולשלטון שהייתי צריך לטפל בוא, והכול, איך זה קשור??!!!" שאל אנגלר בעצבים רבים. "הכול קשור" אמר הראשון "אתה תבין הכול בהמשך, כרגע, האלוהים אסר לנו לספר". "מה אני אמור לעשות?" אמר אנגלר וקם בעודו מנגב דמעה, "למה בחרתם אותי?" המשיך אנגלר. "בגלל מי שאתה, אנגלר בן רוברט בן קיש..." אמר השני. "ומי אני?" שאל אנגלר. "אתה צאצא של ישו..." השיב לו השלישי. "מה?!" התפלא אנגלר. "זה למה הכומר ניקולאי לא עזב אותי!" אמר אנגלר.
ההמשך יבוא Oם