לזניה חלבית מהירה
מצרכים
זמן הכנה: 30 דקות
חבילת לזניה ברילה
1 גביע קוטג'
1 גביע גבינה לבנה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
200 גרם גבינה מלוחה מגורדת
עשבי תיבול
1 צנצנת רוטב פיצה אוסם
1 גביע שמנת מתוקה לבישול השף הלבן

אופן ההכנה
מערבבים את הגבינות הלבנות יחד, מומלץ להעשיר את התערובת עם שמנת חמוצה.
מכינים את הרוטב - מערבבים את רוטב הפיצה עם חצי קוסא של שמנת מתוקה.
משמנים תבנית במעט שמן זית, מסדרים שורה ראשונה של עלי לזניה, מורחים רוטב על כל העלים , מורחים מעט מתערובת הגבינות הלבנות, מפזרים גבינה צהובה וגבינה מלוחה בצורה אחידה, מפזרים עשבי תיבול יבשים או טריים.
מניחים שכבה נוספת של עלים ומהדקים חוזרים על התהליך עד לקבלת כ- 3-4 שכבות לזניה. מסיימים בפיזור גבינה צהובה .
את הרוטב שנותר מערבבים עם יתרת השמנת, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ- 20 דקות עד 30דקות יש לנעוץ מזלג; כשהפסטה רכה הלזניה מוכנה.

קרדיט לשף הלבן