אילן, אתה מוזומן לשלוח לי את חלק ב'
צודק , בסדר אני ארחיב יותר על המקומות אבל זה אזורים בתוך סוג של מחוז אז זה פשוט אגם המחוז
לגבי פסיידאק הוא פוקימון שהיה ברמה מאוד נמוכה אז הוא נחלש ממש ממתקפת העשב של סניבי שממש אפקטיבית עליו וגם סיכוי התפיסה שלו ממש גבוה אני ביססתי את הקרב הזה על המשחקים
עכשיו אני אכתוב את הפרק הבא
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פרק 6 - שחרור פוקימוני קאנטו - חלק ב
*פירסומות*
"רוצים לעבוד על חבריכם המאמנים? , רוצים שהם גם יתפוצצו? , אז קנו עכשיו וולטורב הוא מאוד דומה לפוקדור ותוכלו לעבוד על חבריכם קנו עכשיו וולטורב" אומר קריין הפרסו מת
*חזרה לאולפן*
"אוקיי, חזרתם אלינו! לפני הפרסומות היה לנו פרק לוהט ביותר בתוך טירה מפחידה! בואו לא נשכח את האורגיה!" אומר רותם, בטוח בעצמו. "אלוהים אדירים רותם! נמאס כבר! זה האח הגדול! לא הישרדות!" צורח עליו מיכאל בזעם.
*מצלמת יער 1 - היער השקט *
דניס , אלכס וניצן נמצאים באזור מלא בעצים ובצמחיה. האזור הזה מתוכנן להיות מלא בפיקאצו ופוקימוני חרק.
האיזור מואר בתאורה מלאכותית ונשעים זמזומים מכל עבר.
"הגענו לאיזור היער עכשיו מה?" אמר דניס, מחטט באף שלו.
"בנאדם, זה דוחה" אומר אלכס, מלקק את כף ידו בחושניות בעוד שניצן מביאה לשניהם כאפות "תפסיקו מייד, שמעתם?" היא צועקת עליהם בכעס.
"מיאו, אולי יש פה אוכל" אמר אלכס. "שמן..." העיר דניס, דורך על רגלו.
"מה לעזאזל?! מה אתה חושב שאתה עושה?! מיאו!" צועק אלכס "באן!!!!!!!" הוא צורח, אך שום דבר לא קורה. דניס נותן לו 'פליק' קטן עם האצבע שלו למצח של אלכס, מה שגורם לאלכס להקיא כדור שיער.
פתאום צצו 10 פיקצואים מהיער והתחילו לרוץ לכיוון ניצן, דניס ואלכס
"מיאו, אוכל" אמרו דניס ואלכס והתחילו לרוץ אחרי הפיקאצו.
"רגע חכו אל תשאירו אותי לבד כאן!!" צורח ניצן בעוד שנראה סייטר מאחוריה. "סייטר!" הוא צועק ומתחיל לרדוף אחריה. "אהההה סייטר!" צורחת ניצן ומתחילה לברוח מהסייטר "בעצם... אני יכול לעצור אותו לבדי!" אומר יצן בעוד שהיא עומדת על שתיים, מסתובבת אליו ותופסת אותו בידיים חשופות, קופצת, תופסת את ראשו ברגליה, שוברת לו את המפרקת והורגת אותו.
ניצן קופצת במקום ונוחתת על רגל אחת בעוד שהיא רואה שאף אחד לא שם כדי לראות זה. פתאום צצים 2 סייטרים מהשחים , ניצן רואה אותם ומתחילה לברוח.
*מצלמת יער 2 -היער הפחות שקט *
דניס ואלכס אחרי שאיבדו את קבוצת הפיקאצואים
"מיאו, איבדנו את ארוחת הצהריים שלנו" אמר אלכס. "לא נורא יש לי עדיין את רטאטא בתוך הפוקדור נוכל לאכול אותו, מיאו!" ציין דניס "מיאו, יאללה בוא נאכל אותו" השיב אלכס בעוד שהם שומעים צרחה בקולה של ניצן. "רגע מה קרה לניצן באמת?" דניס אמר בתהייה. "מיאו , לא יודע" השיב לו אלכס בזמן שבין העצים מופיעה ניצן כאשר היא רצה לכיוון דניס ואלכס ומיד מופיעים 2 סייטרים.
"מיאו , הבנתי מה לעשות , סינדקוויל צא הישתמש בגחלת על 2 הסייטרים האלה" פקד אלכס.
"לא לא לא!" צורח דניס ותופס את ידו "בנאדם! זה הזמן למה שהיינו עושים פעם! קדימה! החתולים הסאמוריים! הם חזקים שבעתיים!" צורח דניס בעוד ששניהם מוציאים חרבות אלוהים יודע מאיפה.
"אני זריזי!" צורח אלכס. "ואני סתם אידיוט!" צורח דניס ושניהם מתחילים לצרוח לאוויר ולרוץ קדימה בעוד שהסייטרים בורחים בעוד שהם צורחים ומבקשים רחמים בעוד שניצן מסתכלת עליהם בפרצוף של Wtf?
"תודה רבה לכם ממש, אם לא הייתם משאירים אותי לבד מתכתחילה כל זה לא היה קורה!" התאוששה ניצן והתחילה להתלונן.
"טוב לפחות אף אחד לא נפגע" סיכם דניס.
"חוץ מסייטר אחד קטן" מחייכת לעצמה ניצן.
מצלמת שדה 1 - השטח הפתוח
אילן , איתי ולוקאס הולכים בשדה כאשר אילן מוביל, איתי שואל את אילן מתי מגעים ולוקאס כהרגלו מקלל שמאלנים, הם נמצאים בשטח שמכוסה בדשא וכמה גבעות עם התאורה המלאכותית כמו בשאר המקומות.
"הגענו כבר?!" שאל איתי
"עוד לא!" צעק עליו אילן
"הגענו כבר?!" שאל איתי
"עוד לא!" צעק עליו אילן
"הגענו כבר?!" שאל איתי
"עוד לא!" צעק עליו אילן
"הגענו כבר?!" שאל איתי
"כן!" צעק עליו אילן
"באמת?" אמר איתי בהתרגשות
"לא!" צעק עליו אילן והביא לו שתי סטירות.
"נו מתי מגיעים" התלונן איתי בעצבים.
"הגענו!" אמר אילן בהתרגשות.
"שמאלני!, לאן הגענו?" תנחשו מי אמר את זה.
" למיקום שלפי סרביי מוצאים פה את המאובן שמפתח ארודקטיל" ציין אילן בהתרגשות.
"מה זה סרביי שאתה מדבר עליו כל היום ומאיפה אתה יודע על הבית" שואל איתי את אילן. "חננה..." המשיך לוקאס "שמאלני..." לא יכל להפסיק.
"מקור המידע הגדול בעולם למאמנים, המידע הודלף לפני כמה שבועות ויש אינטרנט בפוקידקס" השיב אילן.
"בואו נראה איפה זה?, איפה זה?" שואל אילן בעוד שהוא רואה ג'יגלפאף מחזיק מאובן ארודקטיל בידו "עזוב את זה ג'יגליפאף! אתה מחזיק חפץ נדיר מאוד ושביר מאוד!!" פוקד אילן על ג'יגליפאף בעצבים.
"למי אכפת זה רק אבן" אומר איתי בטיפשות.
"זה לא רק אבן זה ארודקטיל" משיב אילן
"פיפלאפ צא השתמש בבועות ואז במכה ואז בבועות ואז שוב במכה עד שתעלף אותו, אבל תיזהר על המאובן" פקד אילן במורכבות.
פיפלאפ שלא הבין את הפקודות של אילן נעמד ולא עושה כלום כמו טמבל.
"פיפלאפ תשתמש בבועות על ג'יגליפאף!" פקד אילן
פיפלאפ התחיל להוציא מפיו בועות רבות הם פגעו ישירות בג'יגליפאף אשר עזב את המאובן ,הוציא מיקרופון והתחיל לשיר פתאום.
אילן , פיפלאפ ,איתי ולוקאס נרדמו על המקום ואז הג'יגליפאף בכעס צבע לכולם את הפנים עם הטוש שמחובר למיקרופון שלו, ועזב בלי המאובן
מצלמת מערות 1 - הכניסה
היטמן נראה נכנס למערה הכי גדולה באיזור
מצלמת המערות 2 - המערה הגדולה
היטמן הולך במערה אשר מוארת בתאורה חלשה , כאשר קבוצת זובאטים מופיעה ותוקף אותו , היטמן בורח אל תוך המערה עוד יותר כאשר הוא רואה אור בוקע מאחד הצדדים במערה, הוא מחליט להיכנס לשם משום שהוא רוצה לברוח מקבוצת הזובאטים.
מצלמת המעבדה הסודית 1
היטמן נכנס למקום שמלא בדברים מוזרים והכל בצבע אפור מטאלי כמו המעבדה שבאיזור המנוחה. יש דלת באחד הקירות במעבדה
" יש כאן מישהו? " שואל היטמן בקול צרוד.
"הגעת לאיזור המשימה הסודית. על מנת לנצח במשימה עליך לנצח אחד מבין המתמודדים הסודיים מי זה יהיה?" צץ קול מכאני.
"מה? מי זה? " שאל היטמן
"זה אני גלאדוס" ענה גלאדוס "תזכיר לי מי זה גלאדוס" שאל היטמן בתמימות.
"סתם רובוט... קיצר תנצח את המתמודד הסודי בקרב על מנת לנצח במשימה הסודית" ענה גלאדוס.
אחרי שגלאדוס סיים את דבריו יצא מהדלת נער גבוה עם אפרו ומשקפיים וחליפה ירוקה
" שמי הוא אביב נייס טו באטל אם לא תנצח אותי בקרב תיכשל במשימה שלך, אתה מקבל את האתגר?" אמר אביב בנחישות.
"מה? האם אני רוצה לאכול עכבר?"
"לא!! האם אתה מקבל את האתגר!"
"מה? האם אני רוצה לחפוף את השיער?"
"לא!!!! אתה רוצה לקבל את הפאקינג אתגר?!"
"אני חושב שאני מוכן לאתגר" אמר היטמן
"אוש... אוש.. אה אושווט צא" פקד היטמן והוציא את אושווט מהפוקדור שלו.
"טודודיי צא!" פקד אביב.
"מוכן להפסיד סבאלה?" אמר אביב בנחישות.
"יש לך המון מה ללמוד בחור צעיר " השיב היטמן
האולפן
" איזה מתח מה יקרה בהמשך?"" דיווח מיכאל. "כדי לדעת את ההמשך צריך לחכות לפרק הבא בהישרדות פוקימונס!" צעק רותם בנחישות בעוד שקול של אגרוף נשמע במיקרופון.
קרדיט ענק לאופיר על עריכת הפרק
פרק מצחיק ביותר
ניצן מזה חזקה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תראה זה סוג של סדרת פרקים שבהם המשימה הראשונה
כל מתמודד סודי יוצג באיזה חלק בחלק הראשון שזה החלק של קאנטו
הוספתי קרדיט אופיר שכחתי...
אגב הבדיחה לא הייתה 100% שלך אני התחלתי אותה קצת ואתה שיפרת אותה בהרבה
אל תדאג בפרק הבא יחשפו עוד 3 מתחרים סודיים אני שומר אחד שיהיה מתמודד סודי עד הסאגה הבאה
מה לעשות כשיש הרבה מתמודדים אי אפשר לתת תפקיד לכל אחד אל תדאג פרק הבא אולי יהיה לך קרב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)