Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: ספייסייבר

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ספייסייבר:
    הקדמה:
    הסיפור מדבר על ארבעה ילדים:ג'ון,רון,זואי ועומר.
    הארבעה נפגשו לראשונה המחנה המחשבים בקיץ,שמה סיפרו להם שבכול המחשבים יש מרכז אחד שנקרא ה"ספייסייבר" שמה יש סוג של אנשים הנקראים "סייברים" תפקידם של הסייברים הוא להגן על המחשב מפני הוירוסים שמנסים להרוס את האיזון המדויק של הספייסייבר.
    וביום קיץ בהיר,הארבעה נפגשו ופה מתחיל סיפורנו.

דמויות:
    תלמידים:
    Spoiler ספוילר

מורים:
    Spoiler ספוילר

סייברים:
    Spoiler ספוילר

וירוסים[הרעים]
    Spoiler ספוילר

פרק ראשון-החלוקה:
    בארץ ישראל הקטנה,שנת אלפיים ועשר,כמעט הסופה,עוד חמישה-שישה חודשים השנה נגמרת ואיתה מתחילה הרפתקאה מסתורית מאוד.
    [התאריך 31.7.2010]
    נער צעיר בן חמש עשרה,בעל שיער שחור-חום עיניים ירוקות אפורות קם מיטתו,יוצא מחדרו,השעה היא שמונה בבוקר,משפחתו של עומר הצעיר עוד ישנה שנת ישרים.
    עומר יצא מביתו שבעיר חיפה ויצא למחנה,הוא נפרד למשך חודש שלם ממה שהוא הכיר,כך הוא חושב,הוא הגיע לתחנת האוטובוס הישנה שבעירו שמה ייקח אותו למחנה המחשבים והטכנולוגיה ששמה הוא יבלה חודש.
    האוטובוס הירוק ולבן שבו הוא אמור להגיע לשמה יגיע חמש דקות לפני הזמן,הנהג הזקן בעל השיער האפור-לבן אמר לעומר:"אתה עומר?"ועומר הנהן בהסכמה.
    הדלת של האוטובוס נסגרה,ועומר המשיך ללכת במשך האוטובוס,ילדה בגילו של עומר בעלת שיער חום,עיניים חומות ופנים מאורכים אך יפים הביטה בו בחצי עניין הוא יתיישב ליד ילד בגילו של עומר בעל שיער שחור בוהק,ועיניים כחולות כספיר בעל אוזניות עליו,קורא ספר.
    עומר הסתכל סביבו וראה שאיתו האוטובוס מלא,כעשרים ילדים בגילו שמה,והנהג הזקן.
    כעבור מספר דקות,אולי שעות האוטובוס עצר,הנהג קם ואמר צרוד ודק:"ילדים,הגעתם למחנה סייברוס" הילדים אחד-אחד יצאו מהאוטובוס,מחנה סייברוס נראה כמו עיירה ישנה בסרטים,אך חוץ מדבר אחד,נראה שכול דבר פה ממוחשב.
    גבר כבן שלושים סימן לעשרים הילדים להתקרב אליו והוא אמר להם:"שלום,אתם נבחרתם להיכנס למחנה,אתם עשרים ילדים,עשרה בנים ועשר בנות,תתחלקו לקבוצות של חמישה וכול אחד מכם יכנס לחדר של הקבוצה שלו,ברור?".
    כול הנערים האלה הנהנו ביחד עומר שם לב שהילדה עם השיער החום שהסתכלה אליו באוטובוס עומדת מימנו.
    הגבר אמר שוב:"שימו לב אלה הקבוצות
    קבוצה מספר אחת:
    עומר ג'ונס,ג'ון סטיורס,רון סטיורס,האריס לון וצ'רלס יסוג.
    קבוצה מספר שתיים:
    דרק וזיל,אינג יונס,וודי לבנד,דין נרן ויוריס יול.
    קבוצה מספר שלוש:
    זואי שסל,דיימונד לוסיה,לבנדר הוסי,נועה גרגס ויוליה ורד.
    קבוצה אחרונה ורביעית:
    ליסה ורוס,לינה הלל,פרבל פלס,יונה לון ונועה יסוג,זאת החלוקה,מחר נתחיל את הלימודים,היום תבלו קצת,נתראה מחר".
    כול חמישה ילדים הלכו לחדרים שלהם,עומר הלך אחרי הילד שישב לידו באוטובוס,הוא הרגיש נגיעה קטנה בכתפו הוא הסתובב וראה את הילדה שהסתכלה בו כול הזמן היא אמרה לו בקול מתוק וחלק:"אני מכירה אותך נכון?אתה לומד בבית הספר הממלכתי על שם אלכסנדר מוקדון נכון?".
    עומר הנהן ואמר:"נכון,איזה כיתה את,אני ט' שישית,אגב שמי הוא עומר ואת?" הוא הושיט לה את ידו הילדה הושיטה גם היא את ידה ואמרה:"זואי,אני בט' שביעית,טוב נתראה מחר" והיא הסתלקה משם,עומר חייך וחשב לעצמו:'טוב לפחות היא נראת נחמדה'.
    המשך יבוא...

מה דעתכם?
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 01-22-2011 בשעה 04:18 PM

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    נחמד מחכה להמשך

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור נחמד אבל למה כתוב בהתחלה "נער צריך בן חמש עשרה"
    מה הכוונה בצריך?
    מחכה להמשיך הסיפור

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    תיקנתי,עוד תגובות

5. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    הדמויות האלה הם אותם דמויות מהסיפור הקודם שלך,נכון?אתה יכול אולי לקשר בין שניהם.......
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור נחמד מחכה להמשכו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי היומן המיומן צפה בהודעה
    הדמויות האלה הם אותם דמויות מהסיפור הקודם שלך,נכון?אתה יכול אולי לקשר בין שניהם.......
    זה לא קשור לפוקימון...

8. משתמש מנוסה
    פרק שני-ספייסייבר:
    עומר ראה איך זואי נכנסת לחדרה,וגם הוא נכנס לחדרו,הוא ראה כחמישה מחשבים מפוזרים בחדר,ליד כול מחשב,מיטת עץ חלק ויפה,עומר ראה איך השותפים שלו כבר התמקמו,הוא צחק בליבו שראה שהילד עם האוזניות שוב פעם מקשיב למוזיקה שמה,הוא הלך למיטה הרחוקה מהחדר ושם שמה את חפציו.
    הילד עם האוזניות קם מיד תפס את עומר ואמר לו בקול עצבני למדי:"אתה גם מבית הספר הממלכתי ע''ש אלכסנדר מוקדון נכון?כיתה ט' שישית,שמע לי,זואי שסל היא שלי ברור לך!",עומר הסתכל על הילד המעוצבן חושב לעצמו מה עדיף פשוט לצחוק עליו או לתת לו אגרוף לפנים,הוא החליט פשוט לפרוק את המזוודה שלו ולחשוב,הוא ראה את השמש לאט לאט יורד,הוא לא ידע כמה זמן הוא שוכב על מיטתו הרקה,הוא לא ידע עם הוא ישן או לא רק דבר אחד הוא ידע,שמחר יהיה יום יפה.

[למחרת-1.8.2010]
    עומר התעורר במהירות כה מהירה שכמעט קיבל סחרחורת,הוא התלבש במהירות ויצא אל כיתות הלימוד,הוא לא הבין דבר אחד:אם רק עשרים ילדים במחנה הזה למה צריך כול-כך הרבה כיתות,הוא ראה את זואי,הילדה מאתמול נכנסת לתוך חדר שבו כתוב "כיתה מספר אחת-עולם המחשבים" הוא נכנס כמעט מיד אחריך,הוא ראה שכבר חצי מהמחנה כבר בחדר.
    הוא התיישב בשולחן אחרי זואי ועוד ילדה ג'ינג'ית אחת,כעבור חמש דקות הגיע מיד אחריו והתיישב לידו מי עם לא הילד המרגיז שהציק לו.
    הילד הסתכל על עומר במבט בוחן ולחש לו:"אני מבין שמוחות גאונים חושבים על אותו הדבר,רק שתדע עשיתי חושבים קצת וניתן לה לקבוע מי יהיה איתה" עומר מיד הבין על מה הוא מדבר ועל מי,שהוא אמר "לה" הוא התכוון לזואי.
    אחרי מספר דקות כול הילדים התיישבו במקומות ובשעה תשע וחצי נכנסה אישה בעלת חלוק מעבדה לבן כשלג,סערה שחור חלק אסוף בצמה אחת ארוכה,לאישה היו עיניים ירוקות כאזמרגד והיא אמרה שלו וצווחני:"שלום ילדים,אני היא פרופסור דיימונד ליבן,אבל תקראו לי פרופסור או פרופסור ליבן ברור?" נשמע מלמול של הסכמה,פרופסור ליבן חייכה ואמרה:"טוב,אנחנו נלמד על עולם המחשבים,ולא אני לא מדברת על איך מפעילים מחשבים,אני מדברת על העולם שבתוך המחשב",תלמיד גבוה מאוד בעל שיער שחור פרוע וקול ילדותי אמר:"איזה עולם בדיוק יש במחשבים?",פרופסור ליבן צמצמה את עיניה בחשד ואמרה:"ומה שמך?" התלמיד בעל השיער השחור אמר:"שמי הוא וודי לבנד",הפרופסור מלמלה לעצמה משהו שדומה לכן אני חושבת ששמעתי על הפקפוק שלך ואמרה בטון מרוצה:"התשובה לשאלה שלך אדון לבנד,היא עולם הרשת,או אם תרצה ה'ספייסייבר',אף אחד אבל אף אחד לא ראה את העולם הזה באמת,הוא לא יודע איך הוא בנוי,אבל אנחנו יודעים מספר דברים,שהכוננים של המחשב לא קיימים בלי העולם הזה,כול רשת ורשת,אינטרנט,תיקיות,משחקים ותוכנות וכאלה לא יכולים לפעול בלי הספייסייבר,העולם הזה קיים לכול מחשב,בצורה שונה,אבל הבסיס של הספייסייבר מחובר לכולם,אם הוא יפגע כולנו נהיה בצרה,בספייסייבר ישנם יצורים דמויי אדם,הנקראים סייברים,הסייברים האלה לרוב מקננים בחומות אש שונות,במילים אחרות הם מגנים על המחשבים ועל העולם המופלא הזה,הבנתם,כמובן יש סייברים רעים,כאלה שהושחטו,אלה קיימים במחשבים שכבר לא קיימים,הם פועלים כנגיפים שרוצים להרוס את המחשבים,אלה הוירוסים,הוירוסים קיימים במספר צורות שונות ומגוונות,לרוב אבל לצערנו לא תמיד,הסייברים מנצחים והמחשבים בסדר גמור,אבל אנחנו בסייברוס יוצרים קשר עם סייברים נבחרים וככה אנחנו מגלים דברים שונים ומשונים,לדוגמא שהוירוסים לא פועלים מרצונם החופשי אלה בידי וירוס קטלני ביותר,אנחנו קוראים לו 'מוות כחול',הם קוראים לו וספרטה האיום".
    נשמע קל מלמולים זועמים,לא מהתלמידים,אלה מהמחשבים,כול הילדים הסתובבו לכיוון המחשבים וראו אותם,יצורים בעלי תווי פנים של אדם,בעלי שריון פלדה בצבעים שונים,נראה היה שזה העור שלהם.
    הפרופסור אמרה לילדים המבוהלים:"ילדים תכירו את הסייברים,סייברים תכירו את המושיעים שלכם".

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    קראתי את הפרק השני,הוא נחמד מאוד,הרעיון טוב אבל בגלל שבהחמצצתתי את הפרק ההראשון האם כבר התבהר מה הכוונה במושיעים?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית צפה בהודעה
    קראתי את הפרק השני,הוא נחמד מאוד,הרעיון טוב אבל בגלל שבהחמצצתתי את הפרק ההראשון האם כבר התבהר מה הכוונה במושיעים?
    בפרק 3 הכול יהיה מובן

11. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    בפרק הראשון בדרך כלל אמור להיות משהו שימשוך אותך לקריאה בפרק הבא.
    אני אישית לא קיבלתי מתח וצמרמורת.. זהו סיפור- תיאור שאתה פשוט מתאר ללא אמצעים כלשהם .
    אני מצפה שהפרק הבא יהיה יותר טוב.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

12. משתמש מנוסה
    פרק שלישי-אינגו וטאסה:
    *מהפרק הזה,כול פעם שעומר מדבר אני עושה את זה בגוף ראשון.
    זואי עמדה מול המורה ושאלה אותה:"פרופסור אמרת המושיעים שלכם,מה כוונתך?" פרופסור ליבן חייכה ואמרה:"כן אמרתי מושיעים,הכוונה שהוירוס המסוכן הזה הורס לאט לאט את העולם של הסייברים,ישנם סוגים שונים של וירוסים,לדוגמא הסוס הטרויאני,המוות הכחול ועוד רבות וירוסים,אך הסייברים קוראים להם בשמות אחרים כמו חפרנים,מציפים,חומות ועוד,טוב ראש השבט אינגו יסביר לכם".
    פרופסור ליבן לחצה על מספר כפתורים על מחשבה האישי ומהתקרה יצא מין מנורה בצבע כחול ספיר בהיר למדי,הפרופסור לחצה על עוד כפתור וממנו יצא הולוגרמה של איש זקן,אך הוא לא נראה כמו בן אנוש:היה לו עוד מתכתי כמו לכול הסייברים,עורו המתכתי היה בצבע כחול-אפור הייתה לא צלקת מתחת לעינו הימנית הוא דיבר בכול שקט ורגוע כאופייני לאיש זקן היה לא קול עמוק ומרגיע:"שלום ילדים,אני הוא ראש השבט אינגו,אני מבקש נא לא להפריע לי בזמן שאני מדבר,זמני בעולם זה הולך ונגמר אחרי דברי אלך לי לעולמי לעד,כמו שהפרופסור ליבן סיפרה לכם,עולמי וכנראה גם עולמכם נמצא בסכנה איומה,הכול מתחיל בסיפור על סייבר צעיר שהלך לא בדרך הנכונה והמתאימה,הוא הלך בדרך של הוירוסים,הוא לאט מאוד נהרס והפך להיות וירוס קטלני,כול מה שהוא נגע בו נהרס מיד והפך להיות כמותו,נגוע,הרוס ונשלט על ידי כוחות הרשע של הוירוסים".
    דממה נותרה בכיתת הלימוד,הלם חזק הכה בילדים,אני חשבתי לעצמי שהם עובדים עלינו,אך נראה שהילד שלידי לוקח ברצינות כול מילה,ראיתי את זואי כותבת לעצמה משהו בפנקס קטן,אך לא ראיתי מה היא כתבה.
    פרופסור ליבן התקרבה לראש השבט אינגו ואמרה לו:"תודה לך,כבוד ראש השבט,יהיה שלום,אני יהיה אחראית שהמגפה הזו תפסיק להתקיים כמו אש בשדה קוצים,להתראות" מיד אחרי המילה 'להתראות' המראה של ראש השבט נראה מזעזע,כולו היה סדוק,נראה היה שהוא הולך והתפורר,כעבור חמש שניות כאלו,ראש השבט נעלם כלא היה,אחרי זה הופיעה דמות חדשה שנראת כמו גירסא צעירה של ראש השבט אינגו,הדמות אמרה לפרופסור ליבן בקול של זכר קולו היה דק:"פרופסור ליבן,שמעתי רבות על המחנה הזה,אך רק לראש השבט מותר להתגלות במלואו ולשוחח עם בן-אנוש סלחו לי על הביטוי,נחות,נעים מאוד,אני הוא בנו של ראש השבט אינגו,שהלך לעולמו לעד,אני כעת יהיה ראש השבט,שמי הוא טאסה,ראש השבט טאסה,כמו שאבי סיפר לכם,העולם שלנו ושלכם הולך ונהרס,כול השריפות,הפסקות החשמל,כול מה שקורה פה הכול נגרם בגלל תקלות קטנות ביותר אצלנו,תבינו בספייסייבר לא אמורים להיות תקלות הכול אמור להיות כמו שצריך,טוב זמננו כאן תם,בהצלחה" ודמותו של ראש השבט החדש טאסה נעלמה,האור הכחול נכבה,ואיתו נעלמה גם המנורה המסתורית.
    פרופסור ליבן אמרה בקול מוטרד:"טוב,משוחררים".
    כול התלמידים יצאו מהדלת הראשית,אני הרגשתי משהו נוגע לי בכתף ואני רואה את פרופסור ליבן מלמלת לי:"אתה יכול לעזור לי במשהו?" אני מהנהן בראשי והולך איתה,אנחנו נכנסים לחדר המחשבים ואני רואה עוד שלושה ילדים בחדר,אחת מהן היא זואי,השני הוא הילד שישב לידי,ולידו נער בעל שיער לבן שנראה כמוהו.
    'יכול להיות הם אחים' חשבתי לעצמי,פרופסור ליבן הצביעה על הכיסא שליד זואי והתיישבתי לידה,היא חייכה אלי מיין 'חיוך-לא-חיוך' פתאום קלטתי שכול השלושה נראים די מוטרדים למדי.
    פרופסור ליבן פתחה את פיה כדי ולדבר והיא אמרה:"כפי שראיתם,ראש השבט אינגו מת,בזמן שהוא היה ראש השבט,הספייסייבר היה שוקק חיים,שמח,בתקופתו נוצר הווירוס הקטלני שאליו דיברנו די הרבה זמן,זה היה שפל לאינגו,בגלל שהווירוס הזה,היה בנו הבכור" נראה שכולם היו כמוני,מזועזעים,בנו של ראש שבט שלפי דבריה של הפרופסור היה כה נהדר הפך להיות רשע מרושע,היא המשיכה:"טוב,זה היה מפלה קשה מאוד בשביל המשפחה של אינגו,אשתו וספירס נמחקה,זאת אומרת מתה,יום מיד אחרי שבנו של אינגו,ששמו היה אינסג הפך למרושע,יש האומרים שהוא בעצם רצח אותה בדם קר,לא ידוע למה הוא עשה את זה,הוא אהב מאוד את אימו,את אביו הוא שנא,אני עד היום לא מבינה למה,אם הוא היה רוצח את אביו הוא היה ראש השבט,אבל הוא רצח את אימו שהוא אהב יותר מכול,וספירס כנראה ידעה משהו על אינסג שהפך להיות וספרטה,אומרים שהיא הייתה הדרך שלו להפוך לקטלני כול-כך,תבינו בשביל שסייבר יהיה וירוס הוא צריך לרצוח סייבר..." היא רצתה להמשיך אבל קול מוכר המשיך ואמר:"נכון,באמת פרופסור ליבן צודקת,בשביל להפוך להיות וירוס צריך לעשות מעשה נורא,רצח,אבי לא רצה לפגוע באבי או בי,הוא רצה לפגוע בסייבר הכי חלש במשפחה,הוא חשב שהיא התפוח הרקוב,שלא מאפשר לנו להיות שליטים,הוא לא רצה להיות ראש שבט,הוא רצה להיות מלך של כול הספייסייבר" אמר טאסה שהופיע ברכון ראש הוא המשיך:"המשימה של ארבעתכם,זואי,עומר,רון וג'ון,היא לנצח את אחי אשר רוצה להרוג אותי,המשימה שלכם היא לא להגן רק עלי,אלה על כול הספייסייבר,אתם הנבחרים,יום יבוא,ואתם תאבדו אחד מכם לעד,הוא יהיה המחליף שלי,וזואי סליחה,רק זכר יכול להיות ראש שבט,בתום המסע שלכם,רק שלושה יחזרו לכדור הארץ,בהצלחה" הדמות נעלמה.
    פרופסור ליבן אמרה בקול סדוק:"טוב,כמו שטאסה אמר,בהצלחה".
    פרופסור ליבן יצאה מהחדר,אווירה קודרת נשארה,ג'ון ורון האחים הסתכלו זה בזה במבט מפוחד,זואי הביטה בפנקסה באימה,כאילו כול מה ששמעה לא באמת קרה.
    אני ידעתי שמשהו כזה הולך לקרות,רק שאלה אחת נותרה בפי ואותה אמרתי בלי שום היסוס:"איך בדיוק אנחנו הולכים להיכנס לתוך העולם הזה?".

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הפרק היהי מנוסח בצורה טובה,אבל בדרך כלל הפרקים אמוירם להיות יותר ארוכים בזמן,חוץ מזה יפה מאוד,הייתה שגיאה קטנה בכתיב שכת לא במקום לו,וזה מזכיר לי חלק ממשוג אעל מישהו שהרג את אביו והתחתץן עם אמו בלי שידע,יש אולי קשר לזה?

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קצת מועתק מטרון ומגה מן.
    תעבוד פעם הבאה על שגיאות כתיב וניסוח כי חלק מהפרקים לא היו ממש טובים..
    בכל מקרה סיפור מרתק ושווה קריאה.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    תודה לשניכם.
    אלמוג,לא זה לא הולך להיות קשור,הוא רצח את אימה שלו ואיפה יש שגיאות כתיב.
    עמית,תפסת אותי לקחתי קצת השראה ממגה מן.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •