סלט וולדורף
משך ההכנה: עד חצי שעה
מתאים ל: 8 מנות
רכיבי המתכון:
2 1תפוחים גדולים גרנד,
כוס גבעולי כרפס חתוכים לקוביות,
חצי כוס מיונית לערך
, שתי כפות אגוזים חתוכים דק,
כף סוכר
מיכל קצפת
אופן ההכנה:
מקלפים את התפוחים ומניחים בכערה עים מים ומיף לימון ...למנוע השחרה
פורסים את התפוחים לרצועות דקות .כנל הכרפס מסננים היטיב
מעבירים לכערה
שמים את הסוכר ומערבבים קודם עים המיונז
לאחר מכן עים הקצפת
מוסיפים אגוזי מלך קצוצים ומה זה טעים
בתאבון!!!