סרדינים ממולאים באנשובי שום שמיר
משך ההכנה: שעה עד שעתיים
מתאים ל: 5 מנות

רכיבי המתכון:
20 יחידות סרדין פתוחים ללא האידרה
1צנצנת אנשובי
6 שיני שום כתוש
2\1 זר שמיר קצוץ דק
מלח גס
שמן זית
מיץ לימון



אופן ההכנה:
לפלט את הסרדינים ולפתוח אותם כמו ספר להניח במגש גדול לבזוק מלח גס מיץ לימון ומעט שמן זית משני צידי הדג להכניס למקרר למשך שעה לאחר מיכן לשטוף את הדגים ולייבש היטב להניח בכול סרדין פילה אתד של אנשובי מעל מעט שום כתוש שמיר ושמן זית לסגור את הדג לבזוק מעט שמן זית ולהגיש לצד טוסט או פרוסת בגט


בתאבון!!!