ספגטי פטריות ושמנת

משך ההכנה: מהיר
מתאים ל: 8 מנות

רכיבי המתכון:
פסטה פנה או ספגטי
שמנת להקרמה
פטריות טריות או משומרות
כפית שום כתוש
חצי כפית אבקת מרק
מלח
פלפל גרוס
מעט אגוז מוסקט



אופן ההכנה:
מטגנים את הפטריות בשמן זית עד להשחמה, מוסיפים את השום, אבל לא נותנים לשום להחרך!! מוסיפים את השמנת , מרתיחים ואז מוסיפים תבלינים ,מרק עוף, מלח ,פלפל, ואגוז מוסקט.

כדאי להוסיף את הפסה לתוך הרוטב ולבשל מעט, זה משנה את כל הטעם!

בתאבון!!!