ספגטי בפסטו רוקט


משך ההכנה: מהיר
מתאים ל: 3 מנות

רכיבי המתכון:
קילו- ספגטי - (חבילה).
2- עגבניות קלופות, מגורענות וחתוכות לקוביות קטנות.
1- חבילה של עלי רוקט.
50 גרם- גבינת פרמזן מגורדת
1 כף- גרעיני חמנייה
20 גרם- צלפים
1- שן שום
חצי כוס- שמן זמן
מלח ופלפל לפי הטעם



אופן ההכנה:
מכניסים את הרוקט, הגבינה, הגרעינים, הצלפים, שן השום, שמן הזית, המלחוהפלפל לבלנדר או למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת רוטבאחיד וחלק.
מבשלים את הספגטי "אל דנטה". מערבבים את הספגטי והרוטב. מוסיפים את העגבניות ומערבבים שוב. מקשטים ומגישים.

בתאבון!!!